BULGO1 פורסם אפריל 10, 2006 דיווח פורסם אפריל 10, 2006 לכל החברים בחטיבה לצוות המנהלים העושים מלאכתם בנאמנה כולל צוות ביה"ס לטיסה והחניכים החדשים מאחל לכולכם ולבני משפחותכם חג פסח שמח וכשר ובתקוה שכולנו נפגש עוד שנים רבות גם בטיסות ובחטיבה, כי אנו משפחה אחת שמואל לוי 4X- SLB
Izik Bakshi פורסם אפריל 10, 2006 דיווח פורסם אפריל 10, 2006 חג שמח חברים יקרים, ובהזדמנות זו תודה לכל החברים היקרים בחטיבה הזו שעושים עבודה בהתנדבות בין אם זה ניהול החטיבה, ניהול הפורום, פיתוח תוכנות וסינרים, עזרה לחברים, הדרכת טייסים, פקחים ועוד אלף דברים....תודה.
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 10, 2006 דיווח פורסם אפריל 10, 2006 חברים יקרים, הרבה מים עברו בדנובה בשלושה וחצי החודשים האחרונים ואני חייב תודה ענקית לקהילה מקצועית שעומדת לרשותי ונותנת ונותנת ללא הפסקה וללא כל תמורה כספית אז מה שנותר לי לתת לכם חזרה זה הרבה אהבה והוקרה והערכה על כל מה שאתם ומי שאתם חג פסח שמח \:D/
Spaghetti פורסם אפריל 10, 2006 דיווח פורסם אפריל 10, 2006 למרות שאני חדש פה בואטיל, אני גאה להיות חלק מהקהילה חג שמח :mrgreen:
zvi rodes פורסם אפריל 10, 2006 דיווח פורסם אפריל 10, 2006 לכל חברי ואטיל ובני משפחותיכם,חג שמח וכשר,מי יתן ונמשיך כולנו לעוף קדימה כמשפחה אחת גדולה,תומכת,מפרגנת,מתנדבת,אחד למען כולם וכולם למען אחד,בשקט ובביטחה אנו ממקמים את עצמנו בכבוד ובהערכה בקהילת אנשי התעופה והציבור. :airplane:
Ilan Jonas פורסם אפריל 10, 2006 דיווח פורסם אפריל 10, 2006 חג שמח חברים יקרים, ונתראה באויר בחג ובחד"ב!
Moshico Biller פורסם אפריל 10, 2006 דיווח פורסם אפריל 10, 2006 שיהיה לכולם חג שמח וכשר! תמשיכו לחרוש בטיסות אם זה בארץ ובעולם כולו.... מושיקו :wink:
Itay Zecharia פורסם אפריל 10, 2006 דיווח פורסם אפריל 10, 2006 חג כשר ושמח לכולם! תשתדלו ליהנות מכל רגע בחג :wink:
Shai B פורסם אפריל 10, 2006 דיווח פורסם אפריל 10, 2006 חג שמח חברים יקרים, ובהזדמנות זו תודה לכל החברים היקרים בחטיבה הזו שעושים עבודה בהתנדבות בין אם זה ניהול החטיבה, ניהול הפורום, פיתוח תוכנות וסינרים, עזרה לחברים, הדרכת טייסים, פקחים ועוד אלף דברים....תודה. וגם מי שלא עושה את זה באופן רשמי חג שמייח!! ואל תטוסו ללרנקה! [גו אלדר!] ולא למדריד! [חרם על הספרדים עד שהם יפסיקו להגיד "אלי" במקום "אלעל"]
Izik Bakshi פורסם אפריל 11, 2006 דיווח פורסם אפריל 11, 2006 חג שמח חברים יקרים, ובהזדמנות זו תודה לכל החברים היקרים בחטיבה הזו שעושים עבודה בהתנדבות בין אם זה ניהול החטיבה, ניהול הפורום, פיתוח תוכנות וסינרים, עזרה לחברים, הדרכת טייסים, פקחים ועוד אלף דברים....תודה. וגם מי שלא עושה את זה באופן רשמי זו בדיוק הסיבה שנתתי דגש על עזרה לחברים, יש פה הרבה חברים שעוזרים לאחרים מאחורי הקלעים, בהתנדבות גמורה ועם הרבה אהבה, אלף תודות. חג שמח
SkyRaider פורסם אפריל 11, 2006 דיווח פורסם אפריל 11, 2006 חג שמח לכולם! בהצלחה לכול המתלמדים איתי בIFS שיהיה לנו בהצלחה!
×�פיק פורסם אפריל 11, 2006 דיווח פורסם אפריל 11, 2006 חג שמח לכולם! שיהיה לכולנו חד"ב ומפגש ILS מוצלחים, ניפגש שם! (תגיעו חבר'ה!)