Meitar Lugasi פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 להראל ישי שחוגג היום יום הולדת 14 ! :new-bday: :new-bday: צעיר ותותח בריאות ואושר גבר! איפה נעלמת לנו בחטיבה? :smilecolros:
Izik Bakshi פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 מזל טוב הראל, אני מאחל לך המון בריאות ואושר. למי שלא יודע עד לא מזמן (ואולי עדיין) הראל הוא הטייס הכי צעיר בחטיבה, עם רמת ידע מדהימה בטיסה ופיקוח. תמשיך להיות תותח כמו שאתה (תקשיב לאבא שאומר לך ללמוד במקום לטוס.. ). וד"ש חם לאבא שלך - אורי, איש יקר, צלם תותח ופסיכולוג נהדר....
moti פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 מזל טוב הראל, טייס ופקח מוכשר. תמשיך לפרוח ולהתקדם בחטיבה בפרט ובחיים בכלל ושתזכה להרבה אושר, בריאות והצלחה!
e_dor פורסם אפריל 13, 2006 דיווח פורסם אפריל 13, 2006 מזל טוב אחי!! כמו שאני כל הזמן אומר לך, אחלה תאריך בחרת :wink:
the pilot פורסם אפריל 13, 2006 דיווח פורסם אפריל 13, 2006 מזל טוב הראל, אני מאחל לך המון בריאות ואושר.למי שלא יודע עד לא מזמן (ואולי עדיין) הראל הוא הטייס הכי צעיר בחטיבה, עם רמת ידע מדהימה בטיסה ופיקוח. תמשיך להיות תותח כמו שאתה (תקשיב לאבא שאומר לך ללמוד במקום לטוס.. ). וד"ש חם לאבא שלך - אורי, איש יקר, צלם תותח ופסיכולוג נהדר.... אבא שלי אומר שהוא אולי תותח אבל נאפוליונצ'יק :wink: תודה רבה לכולם הסיבה העיקרית להפסקה שלי הייתה הלימודים, ואני מאוד מקווה לחזור במהרה לפה ואף להמשיך להתקדם