ron פורסם פברואר 22, 2004 דיווח פורסם פברואר 22, 2004 עכשיו, יום ראשון ב 9 וחצי אני מאזין לפיקוח ת"א לאיציק, ואיזה אידיוט אחד בשם אוהד נכנס לערוץ ומתחיל להפריע... מה יש להגיד... אין להם חיים לאנשים האלה... :x חבל, רק מסכן איציק שהיה צריך לטפל בו... שבוע טוב
yoni revivo פורסם פברואר 22, 2004 דיווח פורסם פברואר 22, 2004 אני מקווה שהשיטה החדשה של וואטסים תצא לפועל בקרוב.. הבנתי שישנה תוכנה חדשה שרק מי שטס יוכל לתפעל אותה (און ליין הכוונה). ככה לא יהיו עוד מזיקים שמפריעים בעבודת הפקחים.
ron פורסם פברואר 22, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 22, 2004 אני רואה שהוא ממשיך... איציק אני מרחם עלייך... אני לא הייתי יודע מה הייתי עושה... :|
gal_d פורסם פברואר 22, 2004 דיווח פורסם פברואר 22, 2004 מה שאני לא מבין זה איך הם הצליחו בכלל להתחבר?...
ron פורסם פברואר 22, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 22, 2004 בקשר לשאר הטייסים שהיו מחוברים על הערוץ (ולא כולם), זה ממש לא בסדר להתחיל עם המפריע ולחמם אותו
Izik Bakshi פורסם פברואר 22, 2004 דיווח פורסם פברואר 22, 2004 שלום חברים יקרים כולי צער על האנשים האלה שבחרו להפריע לי לפקח הערב, אני נאלצתי לסגור שעוד היתה תנועה כי פשוט לא כיף לפקח בטקסט לא לי ולא לכם. אני רוצה לבקש מכל הטייסים בחטיבה לא להתערב בנושא ולא להגיב לאותם אנשים כאשר אנו מגיבים להם זה נותן להם יותר רצון להמשיך, האמינו לי שהנושא הועבר לטיפול הסופרויזרים של החטיבה. עקב ההפרעות שהיו היום שמתי לב שלא כל הטייסים יודעים להשתמש בטקסט, אני חוזר ומבקש מכולם לדעת שימוש בטקסט זה חובה וזה מינימאלי. דבר נוסף זה שאני מבקש מכל הטייסים לעבור לשימוש ב AVC מכיוון שכך נוכל לאתר ביתר קלות את המפריעים כי הם משתמשים ברוגר וילקו, לכן הקפידו להשתמש ב AVC זה טוב לזיהוי שלכם על ידינו וגם שזה הרבה יותר נוח. שבוע טוב
Oren Geva פורסם פברואר 22, 2004 דיווח פורסם פברואר 22, 2004 אני חושב שלא צריך לתת לחוליגנים להפריע. יש איזה טמבל על התדר? דוקא אז, צריך לכבות את ה-AVC, ולעבור כולם לטקסט. ואם הוא יפריע בטקסט - אז פשוט שולחים סקריןשוט לואטסים והם סוגרים את היוזר.
Izik Bakshi פורסם פברואר 22, 2004 דיווח פורסם פברואר 22, 2004 אם זה היה בטקסט תוך שניה הם היו מקבלים השעיה לחודש אבל זה לא לצערי
mickey lip פורסם פברואר 22, 2004 דיווח פורסם פברואר 22, 2004 ואני שואל למה רק לחודש? אם הילד הזה לא מספיק בוגר אז בטח שהוא גם לא טייס מי יודע מה ולכן מקומו לא איתנו הייתי זורק אותו לכמה שנים טובות מיקי נ.ב אני רוצה לחזק את איציק ולבקש מכולם לא להתייחס למפריעים זה רק מדרבן אותם פשוט לא להגיב הם יבינו שהם לא מצליחים להרגיז ואז הם יעזבו אותנו לנפשנו
Oren Geva פורסם פברואר 22, 2004 דיווח פורסם פברואר 22, 2004 אם זה היה בטקסט תוך שניה הם היו מקבלים השעיה לחודש אבל זה לא לצערי זה בדיוק מה שאני אומר. כולם מכבים AVC ולא שומעים את השטויות שלו יותר, ועוברים לטקסט. לא הכי נוח, מה לעשות... אתם מפונקים, ככה הסתדרנו מ 99 עד 2001 לפחות... לי לא היה RW עד האירוע השלישי של IAL! ומסתדרים. התוצאה היא שלנקניק הזה אין מי שיקשיב לשטויות שלו. ואז או שהוא הולך הביתה שלו, אין עבדה, אין שפה, קשה, קשה. או שהוא מפריע בטקסט. ואז הוא חוטף השעיה. אבל העובדה שאתה אמרת לי שאין לי מה להתחבר במסנג'ר, ואני לא התחברתי, ואתה הלכת כשעוד יש טייסים על הרשת - זה נצחון טהור שלו.
Izik Bakshi פורסם פברואר 22, 2004 דיווח פורסם פברואר 22, 2004 צודק :oops: באמת כאב לי להשאיר טייסים ברשת בלי פיקוח אבל פשוט ההיתי עייף ועצבני מכל העניין, וגם לצערי לא כל הטייסים ידעו להשתמש בטקסט לכן החלטתי פשוט לוותר. שוב אני קורא לכל הטייסים שקורה כזה דבר לעזוב כולם את הערוץ הקולי ולעבור לטקסט כי שם אני מבטיח שלא יפריעו לנו.
Itay Zecharia פורסם פברואר 22, 2004 דיווח פורסם פברואר 22, 2004 ממש בושה לאותם ילדים! :evil: לפני שמאשימים צריך לבדוק טוב טוב אם זה אותם אנשים. אני רוצה להרגיע את כולם ולאמר שישנם חשודים במעשה, והעניין יטופל. שיהיה לכולכם לילה טוב ורגוע. :roll:
אורח פורסם פברואר 23, 2004 דיווח פורסם פברואר 23, 2004 לצערי אתמול לא יכולתי לעלות לאויר כטייס, הבן שלי לא הכי הרגיש טוב והיתי צריך להשגיח עליו. ניצלתי זאת להיות OBS על ה ASRC. ממש הכעיס אותי לשמוע את הדבילים (שד"א אחד מהם עלה ביום שבת על ה Unicom ושיגע שם את כל העולם) שעלו גם על הערוץ של איציק וגם על של אנטולי. אם יורשה לי הצעה קטנה לפקחים ולטייסים לפעם הבאה, לא להתייחס אליהם בכלל ולשגר הודעת טקסט + קולית לכל מי שעל הערוץ לעבור לטקסט בלבד ולכבות AVC (כמו שאורן אמר בעצם). פשוט ברגע שאיציק פנה אליהם ואף איים, זה רק שילהב אותם יותר. חבל שיש דבילים שרק עושים לנו שם רע. האם ידוע מתי ירדו סופית משרתי ה RW ??? הפן היפה של אתמול היה לראות 3 קונקודים ??? ממראים מנתב"ג להונג קונג. ד"א יכול להיות שהם בגובה שמתחת ל FL100 היו על מהירות גבוהה מ 250 קשר ? (או שאני עדיין לא קורא נכון את המסך של ה ASRC :oops: וכמובן לראות את התנועה היפה שהיתה במרחב שלנו ביום ראשון בערב. רן.
yossid פורסם פברואר 23, 2004 דיווח פורסם פברואר 23, 2004 קודם להפרעה לאיציק אותם אידיוטים עלו גם על ערוץ הפיקוח של יוון LGGG_CTRוהפריעו גם שם - בעברית כמובן. הפקח היווני ביקש מהם לרדת מהרשת וכאשר זה לא הועיל - לא היתה לו ברירה והוא סגר את ערוץ הקול ופתח אחר. אני חייב לומר שבאותם רגעים התביישתי להיות ישראלי. יוסי
hagay פורסם פברואר 23, 2004 דיווח פורסם פברואר 23, 2004 אני גם רוצה להביע את שאט הנפש מאנשים כאלה חבל באמת חבל שאותם אנשים נקראים ישראלים, והייתי אומר שכמעט בטוח אלו אנשים שיש להם בעיה נפשית מסוימת אולי בילדות כל הזמן צעקו עליהם או משהו כזה, חבל. הפן היפה של אתמול היה לראות 3 קונקודים ??? ממראים מנתב"ג להונג קונג.רן. היי רן, מה מותר לקונקורד לטוס בואטסים, הבנתי שזה אסור כיוון שיש בזה מערך נתיבים שלם ששייך רק לקונקורדים (כי מטוסים אחרים לא מגיעים לגבהים שלהם), מה שואטסים לא מספקת. תקנו אותי אם אני טועה.
אורח פורסם פברואר 23, 2004 דיווח פורסם פברואר 23, 2004 אין לי שמץ של מו אם מותר להם או אסור, תכלס לפי גובה השיוט + המהירות שנרשמה בתוכנית טיסה + הזמן המחושב 3 וחצי שעות = קונקורד. פרט לזה שזה מה שהם רשמו שהם בסוג המטוס. גובה השיוט הסופי שהם רשמו היה 57000 רגל ומהירות של 1100 קשר. בקטע שעוד עקבתי אחריהם הם היו בטיפוס ובירדן הראשון מבינהם היה כבר ב +- FL200 ומהירות של 550כ קשר. את הסיד של TALMI הם עשו במהירות של כ 260-290 קשר וזה עוד לפני 10000 רגל :? רן.
hagay פורסם פברואר 23, 2004 דיווח פורסם פברואר 23, 2004 מוזר... אם יש מישהו מוסמך שיכול לענות לנו על זה זה יהיה טוב...
Izik Bakshi פורסם פברואר 24, 2004 דיווח פורסם פברואר 24, 2004 שלום חגי לפי מה שלי ידוע אין שום איסור לטוס עם קונקורד ברשת, אני בכל זאת יפנה לגורם יותר בכיר אבל שוב לפי דעתי אין שום איסור. בקשר לאותם אנשים שהפריעו לי אז באמת שאין מה לדאוג כי זה לא פעם ראשונה שזה קורה בעבר זה קרה ואנחנו פעלנו באותה דרך ולא התייחסנו ולאחר כמה זמן נמאס להם והם נעלמו לכן אני מניח שאותו דבר יקרה גם הפעם. היום יום שלישי ה 24 לחודש ואני מתכוון לפקח הערב (צפו ב EUROBOOK ) "ושמישהו ינסה לעצור אותי"....
Izik Bakshi פורסם פברואר 24, 2004 דיווח פורסם פברואר 24, 2004 מה שיהיה זה שפשוט לא להתייחס ואני שוב קורה לכולם להתחבר עם AVC כדי שנוכל לזהות אותכם יותר טוב
Atar_Omri פורסם פברואר 25, 2004 דיווח פורסם פברואר 25, 2004 אין שום איסור על טיסות עם הקונקורד. הרבה פעמים בעבר יצא לי להעביר את השעות מעל האטלנטי בשיחות עם טייסי קונקורד שעקפו אותי בדרך לקנדי, גם נכנסתי פעם לנחיתה בקנדי כמספר 2 אחרי קונקורד כשהשדה מאוייש בגישה וקרקע, בלי שום בעיה.