3Dvg פורסם אפריל 30, 2006 דיווח פורסם אפריל 30, 2006 עומר, אני (שמח, ארז? ) ויהב מגיעים. בואו בהמוניכם!! :mrgreen: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה צריך להיות עומר,יהב ואני מגיעים!! מה זה השפת קוד הזאת.....:| אין סודות בחברה... ומה נסגר? יש אישור? יש מנגל? עידכונים תודה
Itay Zecharia פורסם אפריל 30, 2006 דיווח פורסם אפריל 30, 2006 עומר, אני (שמח, ארז? ) ויהב מגיעים. בואו בהמוניכם!! :mrgreen: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה צריך להיות עומר,יהב ואני מגיעים!! טוב שהודעתם אחרת לא היה טעם להגיע... בלי סרטון ILS זה לא ILS
Omer Efrat פורסם אפריל 30, 2006 דיווח פורסם אפריל 30, 2006 עומר, אני (שמח, ארז? ) ויהב מגיעים. בואו בהמוניכם!! :mrgreen: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה צריך להיות עומר,יהב ואני מגיעים!! מישהו מוכן לספר לי מה קורה פה?
×�פיק פורסם אפריל 30, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 30, 2006 חברים, יש אישורים! 12:00-20:00 אבל אין אישור למנגל... תהנו לכם, אני שוב לא יכול להגיע :cry: יאללה מכבי!!! או אההה מה קרה??? אולי צאסקא תאכל אותה?!
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם אפריל 30, 2006 דיווח פורסם אפריל 30, 2006 ח'ברה מכיוון שלא מסרתי עדיין לבטחון נתב"ג את מס' האנשים שיגיעו לפיינל. אם זה אפשרי , אני צריך לדעת את רמת הנכונות שלכם להגיע באותו יום. כדי להעריך את כמות האנשים . תודה.
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם אפריל 30, 2006 דיווח פורסם אפריל 30, 2006 גם אני אם יהיה לי טרמפ מאיזור רחובות-ראשל"צ... מוטי, במידה ואגיע אני מוכן לאסוף אותך מבית דגון.
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם אפריל 30, 2006 דיווח פורסם אפריל 30, 2006 תודה יונתן מה קורה עם השאר? יש ביקוש לבוא? נחכה ונראה.על פניו לא נראה כמות מי יודע כמה. אולי עקב יום ההעצמאות. בכל מקרה תמשיכו לשרשר נכונות הגעה.
David Misha פורסם מאי 1, 2006 דיווח פורסם מאי 1, 2006 סיכוי לי + הבן שלי (תלוי בפולניה :| ) אתה והבנים שלך כולל הפולנייה מתוכננים לפעילות אחרת !! בפקודה !!
oz פורסם מאי 1, 2006 דיווח פורסם מאי 1, 2006 למה לא עונים לי :cry: יש טיסות בכלל ביום רביעי???? האתר של רשות שדות התעופה מסרב לעבוד לי מסיבה לא ברורה
A r i e T פורסם מאי 1, 2006 דיווח פורסם מאי 1, 2006 איזה קרועים אתם! הייתי בטוח שביום העצמאות אין סיכוי שיתנו אישורים לILS. כבר חשבתי לנסוע לתצוגה של בסיס תל נוף. בטח שאני בא. אני גם בטוח שהמשטרה תבוא "לחגוג" איתנו כי לא משנה שדואגים לאישורים, אם יונתן לא נמצא בשטח זה כאילו פלשנו לטריטוריה שלהם
Eldar Sella פורסם מאי 1, 2006 דיווח פורסם מאי 1, 2006 איזה קרועים אתם! הייתי בטוח שביום העצמאות אין סיכוי שיתנו אישורים לILS. כבר חשבתי לנסוע לתצוגה של בסיס תל נוף.בטח שאני בא. אני גם בטוח שהמשטרה תבוא "לחגוג" איתנו כי לא משנה שדואגים לאישורים, אם יונתן לא נמצא בשטח זה כאילו פלשנו לטריטוריה שלהם אלה שנוסעים ברכב ביטחון מסביב לשדה (עבודה חלומית ד"א :shock: ) בכלל מפחידים..פעם שעברה אחד יצא והוציא איתו את הסנייפר אני מגיע..גם ירדן (mad viper) מגיע לפי מה שהוא אמר לי.
Ben Cohen פורסם מאי 1, 2006 דיווח פורסם מאי 1, 2006 אני אבוא אם מישהו יכול לתת לי הסעה מאזור נחלת יצחק (אני יכול להגיע לעזריאלי בלי בעיות) מישהו יכול?
Ido Rosenthal פורסם מאי 1, 2006 דיווח פורסם מאי 1, 2006 יש תחבורה ציבורית ביום רביעי?? בוודאי פעם שעברה אחד יצא והוציא איתו את הסנייפר סליחה על הבורות אבל מה זה סנייפר ?
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם מאי 1, 2006 דיווח פורסם מאי 1, 2006 יש תחבורה ציבורית ביום רביעי?? בוודאי פעם שעברה אחד יצא והוציא איתו את הסנייפר סליחה על הבורות אבל מה זה סנייפר ? אולי הכוונה לרובה צלפים.
Eldar Sella פורסם מאי 1, 2006 דיווח פורסם מאי 1, 2006 יש תחבורה ציבורית ביום רביעי?? בוודאי פעם שעברה אחד יצא והוציא איתו את הסנייפר סליחה על הבורות אבל מה זה סנייפר ? אולי הכוונה לרובה צלפים. כן זו הכוונה
Eldar Sella פורסם מאי 1, 2006 דיווח פורסם מאי 1, 2006 כן כשאני חושב על זה, אולי זה היה M16 :mrgreen: בכל אופן זה היה מוזר :mrgreen: אלעל טסה באותו יום ?
Yarden Antebi פורסם מאי 1, 2006 דיווח פורסם מאי 1, 2006 איזה קרועים אתם! הייתי בטוח שביום העצמאות אין סיכוי שיתנו אישורים לILS. כבר חשבתי לנסוע לתצוגה של בסיס תל נוף.בטח שאני בא. אני גם בטוח שהמשטרה תבוא "לחגוג" איתנו כי לא משנה שדואגים לאישורים, אם יונתן לא נמצא בשטח זה כאילו פלשנו לטריטוריה שלהם אלה שנוסעים ברכב ביטחון מסביב לשדה (עבודה חלומית ד"א :shock: ) בכלל מפחידים..פעם שעברה אחד יצא והוציא איתו את הסנייפר אני מגיע..גם ירדן (mad viper) מגיע לפי מה שהוא אמר לי. אני אמרתי שאני לא בטוח!