OmriSoudry פורסם אפריל 27, 2006 דיווח פורסם אפריל 27, 2006 ...הקפאת פרוייקט הסינרי החדש של נתב"ג. שלום לכל חברי VATIL, הגיעו אלינו שמועות (יותר נכון עובדות עם הוכחות מוצקות) לפיהן מישהו השיג את הקרקע פוטוריל של הסינרי שלנו והפיץ אותה לחבריו באינטרנט להורדה. עשיתי תחקיר קטן משלי ויש לי כמה כיוונים בקשר למי הבנאדם - אך אשמח אם הוא יפנה אליי בלי שאאלץ לפנות אליו. בכל מקרה, החלטנו כרגע להקפיא את כל העבודה על הסינרי לגמרי עד שכל העניין יתבהר. בנוסף לכך, אני מבקש מכל מי שיודע מידע על זה לפנות אליי במיידי. עד שהכל יתבהר אנחנו מודיעים על הפסקת כל הפעילות וכל העבודה על הסינרי. זה לא איום - פשוט אם יש הדלפה אנחנו נדאג לגלות מאיפה היא מגיעה, וננקוט באמצעים מתאימים. חבל מאוד שזה צריך להיות ככה.... תודה רבה למשתפי הפעולה וערב טוב, צוות IDG.
gilad13 פורסם אפריל 27, 2006 דיווח פורסם אפריל 27, 2006 אוף לא מבין מה קשורה העובדה שחלק מהסינארי דלף לזה שלא ממשיכים לעבוד עליו :?
Aeroflot פורסם אפריל 27, 2006 דיווח פורסם אפריל 27, 2006 כי זה לא נראה הגיוני שמישהו ישתמש במשהו שלא יצא עדיין החוצה :!: ובטח שלא באישור שלנו
Ben Zwebner פורסם אפריל 27, 2006 דיווח פורסם אפריל 27, 2006 Another day in paradise... cant trust no one nowadays!
alon_a פורסם אפריל 27, 2006 דיווח פורסם אפריל 27, 2006 אני לא מאמין!!! :cry: :x כמה רוע! למה להרוס לכל כך הרבה אנשים?! ובדיוק באתי לשאול אם אתם צריכים תמונות אני טס מחר בבוקר (6:40) וחשבתי לנסות להשיג דברים שאתם צריכים :x אני לא מבין למה לבן אדם כואב הלב וקשה לו לחכות ולא לעשות כאלה דברים :bad-words: למרות שזה מצער אותי אני מסכים איתכם במהלך ב100%
e_dor פורסם אפריל 27, 2006 דיווח פורסם אפריל 27, 2006 מצד אחד חבל מאוד על הקפאת הפרוייקט אבל אני מסכים איתכם בקשר לצעד הזה, צריך לטפל בדברים כאלה לדעתי, נקווה שהתעלומה תפתר בקרוב. בהצלחה באיתור הבעיה ובהמשך הפרוייקט.
alon_barnea פורסם אפריל 27, 2006 דיווח פורסם אפריל 27, 2006 ערב טוב לכולם. אני מבין לליבכם , חבל שהסינרי דלף החוצה . אותו אחד שהדליף , תתביש לך . לפי דעתי אין לך מקום כאן. תהיה "גבר" ותשעה את עצמך מהחטיבה(אם אתה חבר בכלל ,ואם כן אז חבל ,הרי בסוף יגלו מי אתה). אני חושב שעונש קולקטיבי זה לא הפתרון הרי יש עשרות ואני מקווה מאות שאין להם דבר וחצי דבר . מקווה שתמשיכו בעבודתכם המקצועית והמבורכת למרות הכל. בכבוד רב אלון ברנע
Aeroflot פורסם אפריל 27, 2006 דיווח פורסם אפריל 27, 2006 אני חושב שעונש קולקטיבי זה לא הפתרון הרי יש עשרות ואני מקווה מאות שאין להם דבר וחצי דבר . בטח שאני או אף אחד אחר לא בא להצביע כאן על איש ובטח שלא לעסוק בענישה ואני מאמין שכולם ממתינים לסינרי באותה מידה - גם אני מת כבר לטוס בשדה הגמור :wink: . העצירה הולכת להיות זמנית כדי ללמוד מהתקלה ולא נתן לדברים מסוג זה להרוס לנו או לכם.
moti פורסם אפריל 27, 2006 דיווח פורסם אפריל 27, 2006 אם זה אדם אחד ואתם יודעים מי זה דברו עם הנהלת החטיבה וטפלו בעניין. לדעתי אין שום קשר להמשך הפיתוח כי "הקפאת" הפרויקט יכלה לא לקרות מלכתחילה - תפסו את האשם, טפלו בו באיזה דרך שתבחרו, תלמדו לקחים ותמשיכו הלאה- זה לא דורש את הקפאת כל הפרויקט. אמנם המעשה שנעשה חמור אבל אם מדובר על אדם אחד הטיפול צריך להיות פרטני ויותר דיסקרטי. אני כותב את זה עם כל הכבוד, התודה וההערכה לבוני ומפתחי הסינרי אבל לא מכל דבר צריך לעשות דרמה ולהכנס לסרטים ולצאת בהצהרות בומבסטיות.
OmriSoudry פורסם אפריל 27, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 27, 2006 מוטי, אם אחד מחברי הצוות הוא זה שמדליף, אני לא רואה סיבה להמשיך לעבוד על זה, ולגרום בעצם לכך שעוד דברים חדשים ימשיכו לצאת...בעיקר כשאלו חצאי עבודה...
moti פורסם אפריל 27, 2006 דיווח פורסם אפריל 27, 2006 עומרי, אני מבין ולא מזלזל בזה אבל כמו שאמרתי: לא צריך להיות דרמטיים ולצאת בהצהרות דרמטיות. כשקראתי בפורום את ההודעה "בצער רב אני מודיע" כבר הייתי בטוח שחס וחלילה לא עלינו מישהו מחברי הפורום נפטר. לדעתי הניסוח וההודעה עצמה לא במקום ויש דרכים אחרות לכתוב הודעה כזאת. מה גם שלדעתי אם זה בתוך הצוות הייתם צריכים לסגור את זה בינכם ולא להודיע בפורום על משהו כזה, הרי אין תאריך יציאה מדויק לסינרי ועיכוב של יום או יומיים שלא ידעו עליו לא ממש ישנה.
תומר עינבר פורסם אפריל 27, 2006 דיווח פורסם אפריל 27, 2006 כ** ע** למי שעשה את זה עד שהצליחו להתקדם ולהביא תמונות והכל!!
OmriSoudry פורסם אפריל 27, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 27, 2006 דווקא יש תאריך דדליין שקבעתי. התאריך עוד לא פורסם, בעיקר כי קבעתי אותו ממש לא מזמן, אבל בדיעבד מזל שלא פרסמתי אותו...אולי באמת הכותרת לא כזו מוצדקת, אבל היא מתארת בדיוק את ההרגשה שלי כרגע, ועוד יותר את ההרגשה שהיתה לי כשרק גיליתי את זה ופרסמתי פה.
Eldar Sella פורסם אפריל 27, 2006 דיווח פורסם אפריל 27, 2006 לי דווקא יש הרגשה שאתם "מענישים" אותנו על זה. בכל מקרה אני לא חושב שזה בסדר להקפיא את הפרויקט, לא מבין בכלל למה זה אמור להשפיע על בניית השדה.
3Dvg פורסם אפריל 27, 2006 דיווח פורסם אפריל 27, 2006 טוב גם אם היתי רוצה להדליף משהו אני לא יכול כי אני לא מכיר אף אחד מחברי הצוות ושלא לא דבר על MSN ו-ICQ וגם אני לא מכיר את המדליף שכן אז היה לי משהו מזה אבל אני כן יכול לדעת שלאותו אחד שהדליף לא איכפת! למה? כי הוא יצא הכי מורווח....... גם יש לי את הקרקע פוטוריל וגם, רק לו ולחברי הצוות יש אותה כך שלמעשה הוא דפ* והלך הפסקת הפרויקט לא תשנה כזה הרבה אלא רק דופקת את אילו שלא עשו כלום ולא "נהנים" מההדלפה וגם לא יזכו להנות מהפרויקט עצמו תעשו מהשאתם רוצים באמת שלי אין מילה כולכך אבל מה שרציתי להבהיר זה שהפסקת הפרויקט עושה את ההפך הגמור אוליי זה אמצעי הרתיה יעילה נגד דברים כאלו בעתיד.....אבל עכשיו תתחיל להגדיל את החקירה שלך עד שתגיע לאשם ותעניש אותו אלא אם הוא באמת אדם וריגשות האשם יכלו אותו והוא יודה באשמה..... ד"א הדלפה חייבת להיות מבפנים (חבר צוות) או בסיוע מבפנים, אלא אם פרצו למחשב ואז זה כבר עברה פלילית וכול הבלאגן הזה.......(הפרת זכויות יוצרים ובלה בלה בלה...) יום טוב (או שהוא לא כולכך טוב...:| ) ומצטער על החדשות....
Yarden Ben-Dor פורסם אפריל 27, 2006 דיווח פורסם אפריל 27, 2006 אני כבר הרבה זמן לא מגיב בפורום בגלל צבא וכו'. קיבלתי היום את ההודעה מעומרי (מזלי שאני בבית ברגילה אז אני יכול להיות מעורב) קראתי כאן את ההודעות, ולצערי אני באמת נאלץ להסכים עם עומרי. שעבודה של מישהו מודלפת ושמישהו מפיץ לשני זה גורם לבעיה די רצינית. העובדה שהוחלט להקפיא את העבודה על הפרוייקט היא לא עונש לכם כמו שחלק מכם פה רושמים, אלא עונש בשבילנו. עצם העובדה שמישהו "שם את רגלו" על הפרוייקט והפיץ אותו גורם לזה שפשוט אי אפשר להמשיך לעבוד על זה וחוצמזה גם לגרום להשלכות לעתיד. שוב לצערי אני לא קשור לנושא כ"כ הרבה בגלל שאני עסוק מאוד בצבא, אבל מנסה להיות מעורב כמה שאפשר. אני מקווה שאותו אחד שהדליף את זה כמו שעומרי אמר באמת להתוודות. זה לא בעיה לגלות מיזה ואני יודע מידיעות מוצלבות על העניין על שם אחד שאין צורך להזכיר פה. אני באמת לא אוהב לדבר על נושאים כאלה פה כי באמת הפורום הזה הוא ממש לא המקום. אבל לצערנו לפעמים דברים כאלה קורים. אז בנתיים אפשר לחזור לטוס ולהתאמן ברשת מאשר לעבוד קשה על סינרי מצד עומרי והאחרים.. נחיתות מוצלחות
Elad Zeierman פורסם אפריל 28, 2006 דיווח פורסם אפריל 28, 2006 חברים, אין כאן עניין של הענשה אם באמת הדבר נכון וזה באמת בא מתוך צוות הפיתוח ומישהו הדליף ואף אחד לא פרץ לתקיה או מצא את הקובץ זרוק איפה שהו באינטרנט אז אכן קשה לעבוד עם מישהו שאין לך אמון בו זה נכון לצוות הפיתוח וזה נכון לצוות החטיבה ולכל דבר בחיים. כבר היו לנו מקרים שגופים או אנשים כאינידווידואל שמעלו באימון שלנו ובאמת קשה לעבוד במצב כזה. מה שכן אני מציע לצוות הפיתוח אם באמת מישהו מתוך הצוות מעל באמון שלכם לינץ' בבן אדם זה הכי לא טוב ישרו איתו את ההדורים תמשיכו הלאה, אם תגלו שזה מישהו מבחוץ שחדר לכם לפרטיות, אין ספק שטיפול משמעתי יהיה כאן הולם, גם באינטרנט אף אחד אינו חסין. שבת שלום לכולם *אני מבקש לא להפוך את הדיון הזה לזירת קרב מול צוות פהיתוח או בכלל.
Kobi David פורסם אפריל 28, 2006 דיווח פורסם אפריל 28, 2006 כותרת דרמטית, לתוכן דרמטי, ולחלוטין לא נחוץ. אני לא מסכים עם שיטת הפעולה שלכם, ואני מדבר על צוות הפיתוח. במה ואיך זה בידיוק עזר שפרסמתם על "הפסקת הפעילות"? הרי ברור שזה נועד להפעיל לחץ על אותו אחד ש"הדליף" לחשוף את עצמו להגיב ולהתגונן. סודרי - האם אתה בטוח בזה לפני שאתה עושה רצח אופי למישהו? האם זו הדרך שלך לטפל במשברון קטן שנוצר אצלכם? פשוט מגוכח ומיותר, יש בערך עוד מליון דרכים לסיים את זה בצורה בוגרת, ישירה ועניינית. אם עשיתם את זה בשביל לקבל תגובות מהסוג שקיבלתם, של תמיכה עצבים ורחמנות, זה אפילו חמור יותר. אם יש לכם חשד סביר שמישהו מנסה להזיק במודע או שלא לפרוייקט שלכם, אז יש לך למי לפנות, ותמיד. ואם חשבתם לפתור את זה בדרך פופוליסטית על גבי הפורום, אז לא בפורום VATIL. להזכירכם - לא מדובר בפרוייקט גרעין ברמת סיווג בורדו אפור, בסך הכל שכבת תכסית חדשה לסימולטור הטיסה של מיקרוסופט. אני בטוח שזה מרגיז מעצבן ומכעיס שקובעים סטנדרטים מסויימים, בעיקר שנגשים לזה בהתנדבות, ומישהו חורג מנהלים שהגדרתם, אבל - זה הכל! שום דבר לא נהרס, שום עבודה לא נפגמה, אין לכן מתחרים בשטח, ואתם יכולים ללכת לישון בלילה בשקט - אף אחד לא רוצה להרוס לכם את הפרוייקט. אין לי מושג לגבי הסיפור הזה מעבר לשרשור הזה, אני לא יודע מי המדליף (שאגב רק מואשם). הדרמה הזו לא רצינית, לא בוגרת, ובעיקר מיותרת. הייתי מצפה מצוות בוגר שכמותכם למצוא דרך אחרת לטפל בנושא. עזבו שניה את האגו והאמון שנפגע, ותראו כמה זה מיותר. נעילה ראשונה שלי מזה הרבה זמן - חבל.