Almog Atar פורסם ספטמבר 6, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2003 נחתתי לפני כחצי שעה בדוברובניק הייתה טיסה מדהימה!!!!!! ומהנה!! א. תודה לכל צוות ישראל איירלינס על הכנת האירוע הזה ב. תודה רבה לVATIL על הפיקוח בארץ ג. תודה תודה תודה תודה נקווה לראות עוד הרבה אירועים כאלה הפיינל שם מדהים המסלול מוקף הרים והוא עצמו על הר זה פיינל מדהים (למרות שטסתי בלילה נחתתי שם ביום פעם אחת) כמו שאמרתי נקווה לראות עוד הרבה אירועים כאלה תודה רבה אלמוג עטר IA134
Oren Geva פורסם ספטמבר 6, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2003 תודה לכל חברי החטיבה על הפיקוח בארץ, ולאילן על הפיקוח בניקוסיה!
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 6, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2003 שלום חברים יקרים אני שמח שנהנתם כמו שאנחנו בפיקוח אתם בהחלט יכולים להתרגל לאירוע כל שבת.... להתראות בסוף שבוע הבא....
Atar_Omri פורסם ספטמבר 6, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2003 היה ארוע טוב בסך הכל. הפיקוח בארץ היה כרגיל מצוין, לצערי באופן אישי היו לי הרבה מאוד תקלות היום. המערכת חשמל של המטוס נפלה בזמן הדחיפה מהכוכב ונאלצתי לחזור לחניה עד שסידרתי את זה (יצא עיכוב של 25 דקות בטיסה), מצטער ברק על הבלאגן על הקרקע. לפי מה שהבנתי שמעו אותי מאוד חלש ברוג'ר וילקו- מוזר מאוד מכיוון שהווליום היה על הכי גבוהה ולא שונה ממה שיש בדרך כלל. את הטיסה לצערי לא סיימתי בגלל קפיצה של החשמל בחדר כמה דקות אחרי שהתחברתי לתדר של זגרב (משהו כמו 250 מייל מהנמל תעופה). אני רוצה להתנצל מראש מכל הטייסים על כך שלא קיבלנו בזמן פיקוח ביוון, היה איתם איזה פאנצ'ר כאשר הפקח שהיה אמור להיות מחובר בזמן הודיע לי שעה לפני הארוע שהוא לא יכול להגיע בגלל ארוע משפחתי, חוסר תיאום בחטיבה שם מנע מאיתנו לקבל פיקוח בזמן, ורק לקראת סוף הארוע עלה פיקוח אתונה וחבל.
Barak פורסם ספטמבר 7, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2003 שבוע טוב לכולם, ראשית לעמרי, לא קרה כלום SHIT HAPPENS לא להתרגש נתתי לך משהו כמו 5 דקות להתארגן שם וראיתי שאתה טיפה סותם את התור החזרתי אותך בדחיפה לכוכב2..בכל מקרה חפיף תאמין לי הסתדרנו יפה מאוד גם עם זה.. כמה דברים לגבי הארוע: 1. כל הכבוד לכל הטייסים שבאמת הפעם ממש הקפידו על סקווק סטנדביי וכל הכבוד לכם הגיע הזמן ! בשעה טובה לכולם ! 2. בתור הצעה אבקש מכולם בפעם הבאה שלא בטוחים שיגיעו לארוע ב-100% לבקש לצאת בסוף על מנת לא לגרום חורים שיפגעו בטייסים אחרים וחבל. 3 לאיש שהפריע לי אישית בתדר קרקע תודה רבה לך באמת היה לי מאוד כיף איתך.. רק שתדע שבסוף יעלו עליך וזה יהיה חבל מתי שזה יקרה ואם אתה חושב שלקחנו ללב אתה טועה לא מזיז אנחנו פה ונמשיך להיות פה איתך או בלעדיך !! אתה לא מעניין.! חבל שזה פורום כזה "שקט" כי אם לא, הייתי אומר לך עוד כמה דברים מהלב.. 4. לחבר'ה שהיו על הערוץ בזמן "ההשתלטות" מקווה שלא הפריע יותר מדי ואני מתנצל מראש אם יצאתי טיפה מכליי פשוט המחשבה שמישהו מהמחלקה שלנו כנראה עושה את זה בכוונה חירפנה לי את השכל ואני מבקש סליחה מכולם. 5. דבר אחרון, כל מיני טייסים שהחליטו לשנות הכל בדקה ה-90, לשמור על החניה שלכם ועל הקולסיין ! בתודה מיוחדת לקובי (עבודה מצוינת רגיל) וצוות הפקחים: אמיר, שמוליק, איציק, אנטולי ואילן. מקווה שלא שכחתי אף אחד, עד הארוע הבא להשתמע מברק !
che פורסם ספטמבר 7, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2003 באמת היה כיף פיקוח מצויין כרגיל ברק, אני הייתי על התדר(AIZ003) בזמן ה'בעיה' הזאת ואני חושב שזה לא היה מישהו שפשוט חזר על דבריך כל הזמן אלא איזו בעיה בRW שגרם להד של כל מה שאמרת... ככה זה נשמע לפחות... היו לי מספיק בעיות משלי... :cry: בדיוק לפני תורי לקבל קלירנס, החשמל קפץ. אז האינטרנט לא עבד ואז הSBR לא הופיע בחלון המולטי של FS9...(זה למה נעלמתי פתאום לאיציק)
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 7, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2003 אני הייתי על התדר(AIZ003) בזמן ה'בעיה' הזאת ואני חושב שזה לא היה מישהו שפשוט חזר על דבריך כל הזמן אלא איזו בעיה בRW שגרם להד של כל מה שאמרת...ככה זה נשמע לפחות... לצערי זה לא... אבל הנושא בטיפול.
che פורסם ספטמבר 7, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2003 אני הייתי על התדר(AIZ003) בזמן ה'בעיה' הזאת ואני חושב שזה לא היה מישהו שפשוט חזר על דבריך כל הזמן אלא איזו בעיה בRW שגרם להד של כל מה שאמרת...ככה זה נשמע לפחות... לצערי זה לא... אבל הנושא בטיפול. וואלה? זה נשמע כמו הד ולא כמו מישהו אחר... איך באמת מטפלים בכזה דבר?
Itai Weinberg פורסם ספטמבר 8, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2003 רציתי גם כן להודות לכול מי שהיה פעיל באירוע , טייסים פקחים ומארגנים! זו היתה הטיסה הראשונה שלי ב IAL והיא עוד היתה אירוע ,אז ממש היה שווה בהחלט עבודת פיקוח מעולה, המשיכו כך. שיהיו לנו עוד הרבה כאלה. נשתמע בקרוב. איתי וינברג IAL141
Itai Weinberg פורסם ספטמבר 9, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2003 שלום אילן תודה רבה על קבלת הפנים. אני לא פקח טיסה אבל אני בהחלט נהנה להשתמש מהשרותים שלהם כאשר אני טס. Itai Weinberg IAL141
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 9, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2003 שם היה מוכר לי פשוט, ישבתי שאני מכיר אותך כפקח טיסה נתראה עוד הרבה ברשת, טיסות בטוחות!