yoni revivo פורסם אפריל 30, 2006 דיווח פורסם אפריל 30, 2006 שלום, מספר חברים התארגנו וכעת בעיצומן של טיסות אימון לקראת המטס הוירטואלי. המטס יבוצע ביום רביעי הקרוב 3.5 משעה 19:30LT ואילך. את הטיסות נבצע בנתיבים הנמוכים (CVFR) כאשר נבקש בערך 6 דק' עבודה ב-CTRים של ש"ד, רמ"ד, תל נוף וחצרים. נשמח מפקחים שמתכוונים לעלות באזור ה-TMA בזמן המטס להכיר במטס זה ולשתף פעולה. יצירת קשר: yonire@msn.com (מייל ומסנג'ר). תודה.
Ran Bonfil פורסם אפריל 30, 2006 דיווח פורסם אפריל 30, 2006 חברים, זה הולך ליהיות בהחלט שווה צפיה ברשותכם, אפרסם תמונות מהאימונים בואו לצפות בהמוניכם! [טוב אולי לא בהמוניכם, שבכל זאת ישארו קצת פריימים בשבילנו , אני צוחק כמובן ]
AVIV פורסם אפריל 30, 2006 דיווח פורסם אפריל 30, 2006 עוד תמונה אחת מהאימונים: מס 1' (יוני) מוביל. כאשר השאיפה היא להגיע למצב הזה
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 30, 2006 דיווח פורסם אפריל 30, 2006 איזה יופי... כל הכבוד על ההתארגנות (השושואיסטית משהו?) ועל הביצוע
SkyRaider פורסם מאי 1, 2006 דיווח פורסם מאי 1, 2006 יש לי הצעה לכם: קחו צוות אחר, שיעשו אחרי המופע שלכם (הצוקיות) מופע של הרקולסים, אבל לא אותו צוות, יהיה ממש יפה לדעתי.
talkaplan פורסם מאי 1, 2006 דיווח פורסם מאי 1, 2006 היה פעם שעברה של מסוקים ואקסרטות לא? קיצוצים? מצטרף לשאלה למה אין מסוקים קצת מטוסי פרור ארובטים וכו'...?
davidavi1 פורסם מאי 1, 2006 דיווח פורסם מאי 1, 2006 אבל איך אפשר להתחבר ולראות ??? נכנסים לשרת ונעמדים בשורה על המסלול ונותנים למטס לעבור לנו מעל הראש ???
Niv Malin פורסם מאי 1, 2006 דיווח פורסם מאי 1, 2006 אבל איך אפשר להתחבר ולראות ???נכנסים לשרת ונעמדים בשורה על המסלול ונותנים למטס לעבור לנו מעל הראש ??? מצטרף לשאלתו? האם יהיה מקום קבוע מראש שבו אפשר יהיה לראותכם? אולי נתחבר איפה שהוא בטיילת תל אביב ונראה אותכם?
Ran Bonfil פורסם מאי 1, 2006 דיווח פורסם מאי 1, 2006 לידיעתכם, הצפיה במטס תוכל להתבצע בעזרת חיבור לשרתי ואטסים, כמו חיבור רגיל לרשת. אנו ממליצים להתמקם בש"ד ברחבת הD והרחבה הצבאית [כל הקודם זוכה] מקווה שתהנו, וחג עצמאות שמח.
yoni revivo פורסם מאי 1, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 1, 2006 לא ניתן יהיה לצפות במטס ברשת. למרות זאת, יפורסם סרטון מהאימונים ומהמטס בסוף שבוע הבא.
el_m פורסם מאי 1, 2006 דיווח פורסם מאי 1, 2006 שנה שעברה אירגנו אנשים שרוצים להישתתף אם אני לא טועה... אז אם אני רוצה להישתתף במטס למי פונים ?... נניח יש את המדריך הצוקיות. אז אם חסר לכם אדם או שאתם תירצו להוסיף מישהו המסנג'ר שלי בחתימה
Doron_Angel פורסם מאי 1, 2006 דיווח פורסם מאי 1, 2006 WOW הייתי מוכן להשתתף, אפילו מהמושב האחורי... :wink:
Xyples פורסם מאי 1, 2006 דיווח פורסם מאי 1, 2006 מאיפה הורדתם את המטוסים? כבר מלא זמן אני מנסה למצוא אותם