mickey lip פורסם פברואר 25, 2004 דיווח פורסם פברואר 25, 2004 היום התרסק מטוס קל מסוג פייפר קב בפיינל של 29 בהרצליה כ 150 מטר לפני המסלול בתוך השדה. לטייסים שלום! אגב זה אותו מטוס עם אותם טייסים שנחתו נחיתת אונס לפני כחודש וחצי יכול להיות שיש להם בעיה עם פייפרים? או שהם נהנים לכבות מנוע לפני המסלול ולראות מה יהיה? מיקי נ.ב אני רק מקווה שבפעם הבאה אני אפגוש אותם אצלי בסלון עם המטוס
Shmulik Lin פורסם פברואר 25, 2004 דיווח פורסם פברואר 25, 2004 מיקי צודק היה לי את הכבוד להגיע לשם ולזהות 2 אנשים בהלם יוצאים מהמטוס והולכים לכיוון הכביש מה שקרה זה שבפנייה לבסיס או קצת לפני נהיה קט מנוע והטייס החליט שהוא לא יגיע למסלול היות והוא יותר מידי אנדרשוט הוריד את האף חריף וביצע נ"א בשדה שממזרח ל-29 המטוס עצמו התהפך על הגב ותאמינו לי התפתח שם סימפוזיון צעקני בין תושבי המקום לבין אנשי השדה המשטרה התערבה וכוחותינו שבו בשלום לבסיסם אגב ל-2 החברה שטסו שלומות והם לא נפגעו בכלל ובאשר למטוס הוא שלם לגמרי רק על גבו ידיעתכם
Itai Ganor פורסם פברואר 25, 2004 דיווח פורסם פברואר 25, 2004 מזל שכולם בריאים אגב ראיתם את נתב"ג 2000 בחדשות? אמרו שביוני הוא יפתח הוא יפה! כמו בחו"ל דומה די לטרמינל 1 בציריך!
Almog Atar פורסם פברואר 26, 2004 דיווח פורסם פברואר 26, 2004 הפייפר הוא לא של AIM הAKZ?? כי אני חושב שלפני כמה זמן הוא התרסק... :roll:
mickey lip פורסם פברואר 26, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 26, 2004 נכון מאוד אלמוג אבל אבל אם תקרא טוב את ההודעה שלי תראה שזה מה שכתבתי שם :wink: שני אלה צמד חמד אפילו לטוס אצלי בסימולטור לא הייתי נותן להם כואב הלב על המטוסים עד שמורידם ומתקינים אותם........
yuval_el פורסם פברואר 26, 2004 דיווח פורסם פברואר 26, 2004 נכון מאוד אלמוגאבל אבל אם תקרא טוב את ההודעה שלי תראה שזה מה שכתבתי שם :wink: שני אלה צמד חמד אפילו לטוס אצלי בסימולטור לא הייתי נותן להם כואב הלב על המטוסים עד שמורידם ומתקינים אותם........ תשמע, זה חניך ומדריך והמדריך הזה הצליח פעמיים לעשות נחיתת אונס בלי להפגע וזה מראה רק על מקצועיות.
mickey lip פורסם פברואר 26, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 26, 2004 או שהמטוס הזה הוא נאחס או שזה קשור להוא למעלה או שהם לא מבצעים בדיקות לפני המראה ולקראת נחיתה או שהם לא יודעים לבצע אותם כמו למשל אויר חם למאייד לפני נחיתה פעולה המורידה את הסלד ואולי במקרה שלהם פשוט מכבה את המנוע פעמיים עם אותו מטוס ואותו צמד חמד ? אני סתם מתלוצץ פה על חשבונם ומעלה השארות הכי נכון ומקצועי זה לחכות לתחקיר מקיף של המקרה ואז להסיק מסקנותמיקי
Atar_Omri פורסם פברואר 27, 2004 דיווח פורסם פברואר 27, 2004 אם אני לא טועה גם הנחיתת אונס הקודמת שלו הייתה בטיסה עם מדריך.
Moshico Biller פורסם מרץ 11, 2004 דיווח פורסם מרץ 11, 2004 אני ממש לא מבין חחחחח! עם כל מה שאתם אומרים אפשר להבין שנמל תעופה הרצליה פשט משחק ילדים! מזה צריך להיות לסכן חיים! או מה? מזה סימולטור? חחחחחח! או שעם כבר יש להם שמה שטח שלא נורא עם מתרסקים!
mickey lip פורסם יולי 30, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 30, 2004 לא להאמין פעם שלישית נחיתת אונס עם אותו טייס עם אותו מטוס המקרה אירע ביום חמישי שעבר,הטייס (הכוכב) בועז בן אברהם,מדיך טיסה היה באימון הקפות עם חניך , כאשר בהקפה השלישית כבע לפתע המנוע. הטייס ביצע נחיתה באחד השדות שמצפון לשדה. ואני שואל כמה נשמות יש לאיש? עד מתי הוא ימשיך לטוס? האם זה צירוף מקרים לגמרי? או שמה מדובר בטייס לא מי יודע מה שבכח רוצה לשתות אצלי קפה ללא הזמנה :wink: ? או שאולי כמו כל דבר במדינת היהודים , עד שלא יהרג מישהו חלילה וחס , לא יסיקו מסקנות ?
Oren Geva פורסם יולי 30, 2004 דיווח פורסם יולי 30, 2004 השאלה היא איפה הבעיה? בטייס או במטוס (במי שמתחזק אותו!). ידוע לכם מה היו מסקנות התחקירים בפעמים הקודמות?
Or Netzer פורסם יולי 30, 2004 דיווח פורסם יולי 30, 2004 לא להאמין פעם שלישית נחיתת אונס עם אותו טייס עם אותו מטוס המקרה אירע ביום חמישי שעבר,הטייס (הכוכב) בועז בן אברהם,מדיך טיסה היה באימון הקפות עם חניך , כאשר בהקפה השלישית כבע לפתע המנוע. הטייס ביצע נחיתה באחד השדות שמצפון לשדה. ואני שואל כמה נשמות יש לאיש? עד מתי הוא ימשיך לטוס? האם זה צירוף מקרים לגמרי? או שמה מדובר בטייס לא מי יודע מה שבכח רוצה לשתות אצלי קפה ללא הזמנה :wink: ? או שאולי כמו כל דבר במדינת היהודים , עד שלא יהרג מישהו חלילה וחס , לא יסיקו מסקנות ? מיקי חולם על זה אני הייתי מקרקע את המטוס חח עם הטייס בפנים
Ben Bogin פורסם יולי 30, 2004 דיווח פורסם יולי 30, 2004 מסקנות התחקיר של התאונה של AKZ (ב-28 בדצמבר 2003): "א. התאונה מסווגת כאישית צוות אוויר, נבעה בסבירות גבוהה עקב אי הפעלת חימום המאייד לאחר סגירת המנוע לסל"ד סרק, כנדרש בהוראות התפעול של המטוס, בתרגון האחרון של המטוס. ב. על פי "גרף ההתקרחות", התנאים המטאורולוגיים ששררו בסמיכות לאירוע, היוו זרז להיווצרות קרח במאייד, במיוחד בשלב ההנמכה של המטוס. .. ד. המדריך הפגין מיומנות טיסה גבוהה ביותר בכל מהלך נחיתת האונס, תוך התגברות על המכשולים שנקרו בדרכה. .."
Or Netzer פורסם יולי 30, 2004 דיווח פורסם יולי 30, 2004 מסקנות התחקיר של התאונה של AKZ (ב-28 בדצמבר 2003):"א. התאונה מסווגת כאישית צוות אוויר, נבעה בסבירות גבוהה עקב אי הפעלת חימום המאייד לאחר סגירת המנוע לסל"ד סרק, כנדרש בהוראות התפעול של המטוס, בתרגון האחרון של המטוס. ב. על פי "גרף ההתקרחות", התנאים המטאורולוגיים ששררו בסמיכות לאירוע, היוו זרז להיווצרות קרח במאייד, במיוחד בשלב ההנמכה של המטוס. .. ד. המדריך הפגין מיומנות טיסה גבוהה ביותר בכל מהלך נחיתת האונס, תוך התגברות על המכשולים שנקרו בדרכה. .." קיצר הטייס ד*** לא עובד על פי נהלים ובחרום פעל כמו שצריך.. לפחות תיקן את עצמו
Almog Atar פורסם יולי 30, 2004 דיווח פורסם יולי 30, 2004 המטוס התרסק 3 פעמים עם אותו טייס 3 פעמים, בתעופה קלה בפורום קוראים למטוס A-ANI K-KAZE Z-ZEVEL של מטוס ככה קוראים לו
Or Netzer פורסם יולי 30, 2004 דיווח פורסם יולי 30, 2004 המטוס התרסק 3 פעמים עם אותו טייס 3 פעמים בתעופה קלה בפורום קוראים למטוסA-ANI K-KAZE Z-ZEVEL של מטוס ככה קוראים לו lol אהבתי!
mickey lip פורסם יולי 30, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 30, 2004 א. נכון הקפצתי הודעה מ 25.2 זה המשך לאותו דיון עם אותו טייס ומטוס אז לא מצאתי לנכון לפתוח שירשור נוסף. ב. אלמוג אתה ענק כמעט נפלתי מהכסא מרוב צחוק.זה בדיוק הכינוי שצריך להדביק לו. מיקי
Almog Atar פורסם יולי 30, 2004 דיווח פורסם יולי 30, 2004 א. נכון הקפצתי הודעה מ 25.2זה המשך לאותו דיון עם אותו טייס ומטוס אז לא מצאתי לנכון לפתוח שירשור נוסף. ב. אלמוג אתה ענק כמעט נפלתי מהכסא מרוב צחוק.זה בדיוק הכינוי שצריך להדביק לו. מיקי תודה לתעופה קלה נקרעתי לא פחות ממך