עבור לתוכן
Opher Ben Peretz

הצעה לתוספת פורום

Recommended Posts

פורסם

הכל טוב ויפה, אבל זה לא "פורום העוסק בתעופה" וזה לא

"the only get-together joint of the ISRAELI flightsim COMMUNITY".

זהו פורום חטיבה בואטסים, לא פחות ולא יותר. יכול להיות שהפורום הפך לדברים שהוזכרו כאן, אם זה כך, הרי שאילו הם OFF TOPICS בעצמם והם קורים כאן כל הזמן.

לפתוח פורום OFF TOPIC ייעודי? בשביל לדבר על כדורגל? על בנות? לעבור סדנאות חינוך ותרגילי מנהיגות? לא נראה לי שזה צריך להיות המקום... ואני לא רואה למה זה לא יכול להיות ב"כללי" (כמו ימי זכרון, ימי הולדת ויאללה מכבי. הדברים האלה נחמדים, במינון נמוך. לא חושב שזה צריך להפוך לעיקר כאן).

בכל אופן אני לא רואה שמישהו ממנהלי החטיבה מתייחס לנושא מלבד רן...

ומיכאל, תתחיל לטוס אונליין!

פורסם

מה שאורן אמר.

וגם:

www.tapuz.co.il

ממליץ בחום, יש שם יופי של קומונות וקהילות, אני בעצמי חבר בכמה מהם, אנשים בוגרים רציניים שכיף ללמוד מהם, להתווכח איתם, ולצחוק איתם.

בנוסף, אני אערוך דיון עם מנהלי הפורום, שם נשקול את האפשרות לאפשר יותר חופש בפורום הכללי בנוגע לאוף טופיק.

פורסם

העניין הוא שרוצים לדבר פה ולא בתפוז, זה המקום שחיבר את כולנו אז אפשר לדון גם בנושאים אחרים.

אנחנו אנשים שעוסקים ומתעניינים בדברים פרט לתעופה ואפשר לדבר על נושאים אחרים שהם לא פחות חשובים ואם לא יותר.

אם יפתח פורום off topic יהיה אפשר לדבר שם על הכל, אבל שבכל זאת תיהיה התערבות/ביקורות של המנהלים.

אני בדרך כלל נגד התערבות/צנזורות של תגובות ע"י מנהלים, אבל ממקרה כזה זה אולי יהיה נחוץ.

צריך לתת צ'אנס לדבר הזה, ולא לפחד בכניסה של אנשים אחרים או ממריבות.

יש הרבה פורומים אחרים שהם מיועדים לנושא מסויים ויש שם גם פורום לנושאים אחרים שלא קשורים לאותו נושא מוסיים, וזה לא פגע בפורום.

פורסם

זהו פורום תעופה.

זהו פורום של VATIL החטיבה הישראלית של VATSIM.

לא יקום פה פורום לנושאים אחרים מעבר לתעופה, כמו שבפורום פוליטיקה,או פורום חינוך, לא ידברו על LDS ו PMDG.

אין הבדלל בינו לבין הפורום של VATSIM גם שם לא ייפתחו פורומים שונים שלא משרתים את האינטרס של הארגון.

כפי שאמרתי, ישנם עשרות פורומים שאני חבר בהן, ומתקיימים שם דיונים על אלפי נושאים.

כל דבר במקומו.

פורסם
זהו פורום של VATIL החטיבה הישראלית של VATSIM.

Indeed! therefor Kobi, support for free or commercial addons has no place here (its not affiliated in any way with Vatsim ,and those guys have their support forums amyway).

Thus, should the support forum host only questions regarding SB or FSInn?

Cockpit building? what does that have to do with it??

don't get me wrong - I think its great to have the CB forum , I'll be more than happy to provide support for addons (even more so if they are freeware) to ask and contribute on whatever issue - even though I do not fly online.

Does that exclude me from participating? mind you- I'm not a Vatsim member.

If you filtered out the messages based on the nerrow criteria you have just defined you would end up with a very dull forum - IMHO.

wether or not you create a separate section is not important, it would jusst make things a bit more convenient IMO, but surely you don't want to limit the discussion only to Vatsim related stuff - or do you?

פורסם

מיכאל, מה שאתה עושה פה זו דמגוגיה ואתה יודע את זה.

אף אחד לא אמר שאסור לדון בשום נושא שלא קשור לואטסים. קובי אף כתב שהוא ינחה את מנהלי הפורומים להוריד את האצבע מההדק בנושאים האלה. אחרי הכל, מזל טובים, ILS12, יום הזכרון, בדיחות ATC ותמונות קוקפיט כולם אינם נושאים הקשורים ישירות לואטסים.

מה שקובי אומר, זה שאין לחטיבה עניין לתחזק פורום בו יהיו דיוני כדורגל, חינוך לציונות או הודעות על פתיחת חוג מקרמה בביתו של חבר זה או אחר.

אם נושא שאינו קשור נכנס מידי פעם, נו מילא. אבל לתחזק באתר החטיבה פורום ייעודי לדברים האלה? אני אישית לא רואה את הקשר (למרות שכמו שאמרתי, אני אשמח להתווכח עם כל אחד כאן על כל נושא בעולם עד שייצא לכולכם המיץ מהאוזניים. אבל זה לא שייך לכאן...).

אין ספק שלא עובד לי ה-VNAV ב-PMDG או מה זה לעזאזל ה-NVU הזה בטופולב הן שאלות שקשורות ומעניינות את החטיבה (למרות שהתשובה על שתיהן היא RTFM).

פורסם
מיכאל, מה שאתה עושה פה זו דמגוגיה ואתה יודע את זה.

אף אחד לא אמר שאסור לדון בשום נושא שלא קשור לואטסים. קובי אף כתב שהוא ינחה את מנהלי הפורומים להוריד את האצבע מההדק בנושאים האלה. אחרי הכל, מזל טובים, ILS12, יום הזכרון, בדיחות ATC ותמונות קוקפיט כולם אינם נושאים הקשורים ישירות לואטסים.

מה שקובי אומר, זה שאין לחטיבה עניין לתחזק פורום בו יהיו דיוני כדורגל, חינוך לציונות או הודעות על פתיחת חוג מקרמה בביתו של חבר זה או אחר.

אם נושא שאינו קשור נכנס מידי פעם, נו מילא. אבל לתחזק באתר החטיבה פורום ייעודי לדברים האלה? אני אישית לא רואה את הקשר (למרות שכמו שאמרתי, אני אשמח להתווכח עם כל אחד כאן על כל נושא בעולם עד שייצא לכולכם המיץ מהאוזניים. אבל זה לא שייך לכאן...).

אין ספק שלא עובד לי ה-VNAV ב-PMDG או מה זה לעזאזל ה-NVU הזה בטופולב הן שאלות שקשורות ומעניינות את החטיבה (למרות שהתשובה על שתיהן היא RTFM).

I don't see what's the problem in housing non-sim related stuff in a separate section. Surely such section will NOT contain any "Yalla Beitar" threads.

Its not easy to draw the line on what is related and what's not. If you want to relax the "rules" a little, then an off-top section will make it even easier - true, you'll need to trust the forums members to have the common sense not to abuse it, but I have seen that concept working so well in so many other forae-non of which had turned into an origami club

פורסם

מנקודת מבט טכנית;

לא נשכח שהמשאבים העומדים לרשותנו מוגבלים במידה מסויימת (דוגמא: תעבורה חודשית, תחזוקת מערכת, תיקון בעיות טכניות וכמובן ניהול הפורום...)

אישית, הייתי מעדיף שנשקיע את המשאבים העומדים לרשותנו בנושאים היותר קשורים לתחביב.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...