עבור לתוכן
Ben Bezalel

הצצה לסרט יוניטד 93

Recommended Posts

פורסם

[שלום כולם,

בסוף חודש זה ייצא לאקרנים סרט חדש : "יונייטד 93 ", המתאר את

סיפורה של הטיסה והמטוס הרביעי שנחטף ב-11 בספטמבר 2001.

כזכור, בניגוד ל-3 המטוסים האחרים שפגעו במטרותיהם, במטוס הזה

היו פעולות התנגדות של הנוסעים, שבסופו של דבר לא עזרו לפתור

את בעיית החטיפה אבל לפחות נלחמו על חייהם לפני שהמטוס התרסק

בפנסילבניה.

בקישור המצורף תמצאו מידע מעניין על החברה שבנתה את תא הטייס

החלופי לצורך ההסרטה, וקישור נוסף לאתר הסרט עצמו, עם טריילרים

ומידע נוסף של ההפקה.

http://www.flightdecksolutions.com/view_page.php?id=39

http://www.flight93.net

מומלץ לצפות ולא לשכוח.

יום נעים,

אהרון דגן

quote]

המסר שלי למעלה הועלה לפורום לפני חודש ועדיין תקף.....לידיעתכם.

יום נעים.

פורסם

הפרסום לסרט הזה אם אני לא טועה פורסם כבר... אבל בהחלט שווה צפיה ברגע שיגיע,

הסרט יצא בארה"ב ב28/04/06 ככה שכנראה יגיע בקרוב גם ארצה 8) שווה לחכות!

פורסם

ראיתי את הסרט, ציפיתי ליותר.

אל תפתחו יותר מידי ציפיות כי תתאכזבו.

לא הייתי נותן לו ציון גבוה, גם מבחינת העובדה שיוצרי הסרט לא בודקים לעומק את הפרטים הקטנים מבחינת התאמות תעופתיות (לדוג' מראים מבחוץ מטוס אחר מבפנים פאנל אחר וכו'), פרטים שמורידים מאיכות הסצנות. ובנוסף גם מהבחינה שלכל אורך העלילה הצופה נתון בהרגשת מתח שכל רגע אמורה להגיע סצינת האקשן מצד הנוסעים, והיא פשוט לא מגיעה, למרות שהסרט מבוסס על סיפור אמיתי. מה שכן היה אמיתי בסרט, זה הנביאיות של האמריקנים כשבני הזוג של הקורבנות על המטוס מדווחים לרשויות על מטוס חטוף.

פורסם

"לא הייתי נותן לו ציון גבוה, גם מבחינת העובדה שיוצרי הסרט לא בודקים לעומק את הפרטים הקטנים מבחינת התאמות תעופתיות (לדוג' מראים מבחוץ מטוס אחר מבפנים פאנל אחר וכו'), פרטים שמורידים מאיכות הסצנות."

לצופים לא אכפת איזה מטוס, יותר מעניין אותם מה התרחש בתוך המטוס עצמו העלילה במטוס, בתור חובב תעופה זה נראה לך די דבילי שבמקור רואים 767 ובמקום זה אירבאס או משהו דומה.

פורסם
"לא הייתי נותן לו ציון גבוה, גם מבחינת העובדה שיוצרי הסרט לא בודקים לעומק את הפרטים הקטנים מבחינת התאמות תעופתיות (לדוג' מראים מבחוץ מטוס אחר מבפנים פאנל אחר וכו'), פרטים שמורידים מאיכות הסצנות."

לצופים לא אכפת איזה מטוס, יותר מעניין אותם מה התרחש בתוך המטוס עצמו העלילה במטוס, בתור חובב תעופה זה נראה לך די דבילי שבמקור רואים 767 ובמקום זה אירבאס או משהו דומה.

נכון, אבל אני חושב שהבמאים לא משקיעים מספיק בפרטים הקטנים, וכן, גם בשביל חובבי התעופה זה חשוב..וכמובן העיקר פה זה מה שמתרחש.. אבל אנחנו שמים לב גם לרקע:D

ראיתי את הסרט, ציפיתי ליותר.

אל תפתחו יותר מידי ציפיות כי תתאכזבו.

לא הייתי נותן לו ציון גבוה, גם מבחינת העובדה שיוצרי הסרט לא בודקים לעומק את הפרטים הקטנים מבחינת התאמות תעופתיות (לדוג' מראים מבחוץ מטוס אחר מבפנים פאנל אחר וכו'), פרטים שמורידים מאיכות הסצנות. ובנוסף גם מהבחינה שלכל אורך העלילה הצופה נתון בהרגשת מתח שכל רגע אמורה להגיע סצינת האקשן מצד הנוסעים, והיא פשוט לא מגיעה, למרות שהסרט מבוסס על סיפור אמיתי. מה שכן היה אמיתי בסרט, זה הנביאיות של האמריקנים כשבני הזוג של הקורבנות על המטוס מדווחים לרשויות על מטוס חטוף.

תודה איתי על הביקורת, בהחלט ציפיתי ליותר ממה שאתה אומר :wink:

פורסם

קצת קשה לי להאמין שראיתם את הסרט United 93 כי הסרט הזה הוא ממש חדש ועדיין לא ניתן להוריד אותו, אבל אולי אתם מדברים על הסרט Flight 93 שמספר את אותו הסיפור, אך זה סרט שנעשה בשיתוף פעולה עם FOX TV (וזה מופיע בתחילת הסרט) והבימאי שלו הוא Peter Markle ואותו גם אני ראיתי, ואילו United 93 זהו סרט הוליוודי שהבימאי שלו הוא Paul Greengrass וזה הסרט שיצא רק לפני שבוע.

לינק עם תמונות של הסרט United 93 האם אלה האנשים שראיתם בסרט?

http://www.imdb.com/title/tt0475276/photogallery

והנה לינק לסרט Flight 93 שגם כן יצא השנה

http://www.imdb.com/title/tt0481522/

כמו כן כנסו לאתר http://www.united93movie.com/index.php של הסרט United 93 ושם כנסו ל Photo Gallery וחפשו תמונה של צוות המטוס, האם אלה הטייסים שראיתם בסרט? הניחוש שלי זה שראיתם את הסרט Flight 93 והנחתם שזה הסרט United 93, בדיוק כפי שאני חשבתי עד שראיתי את התמונות.

פורסם

א. תתפלא, רוב האנשים אינם מטומטמים וקשה שלא להבחין באי דיוקים, זה פשוט מפריע, אתה תראה.

ב. זה לא הגורם היחיד, אמנם זה סיפור אמיתי, אבל תמיד אפשר לביים עלילה רועשת יותר. אתה נצמד לכסא כל ה80 דק' ולא קורה כלום, לא קורה משהו שאתה אומר לעצמך-היה שווה לראות אותו.

ב. ראיתי את United 93, מקווה לראות גם את Flight 93. (בתקווה שהוא טוב יותר)

פורסם

ראיתי את הסרט לפני מספר ימים בניו יורק.

אין ספק שמי שבקיא בעולם התעופה והפיקוח בפרט, יבין טוב יותר את הסרט, ויבין את ההלם שסרר בחדרי הפיקוח החשוכים.

הסרט עשוי היטב, ובעיקר עצוב.

בחצי הראשון של הסרט מספרים את הסיפור בגדול, בחלקו השני מתמקדים בטיסה 093.

כשהסרט הסתיים, קמנו כל הצוות ויצאנו מהעולם, בדרך החוצה ראינו עשרות אמריקאים שלא זזו ממקומם, פשוט ישבו ובכו על הכותרות.

לא פשוט.

פורסם

איתי, איך היו מרגישים המשפחות השכולות אם הם היו רואות סרט שניפחו אותו יותר מדי ממה שהוא? הכוונה של היוצר היתה בטח לתת את ההרגשה ובדיוק מה שהיה בתוך המטוס.

וכאן בדיוק הקטע שלא היה יותר מדי אקשן, כי אקשן אמיתי יש רק בסרטים.

הרי האמריקאים אוהבים לנפח סרטי אקשן ופעלולים מדהימים, פה פשוט לא היו כי בחיים אין הרבה פעלולים והרבה אקשן, בדיוק כמו שהיה במטוס.

פורסם

לכן המקום הראוי להקרנת הסרט הוא בערוץ יס-דוקו (לבעלי YES) ולא יותר מזה.

(למי שלא הבין, בערוץ משדרים סרטים דוקמנטריים בלבד, והסרט עומד בדרישות של מאפייני הערוץ ולא יותר. מי שכן צופה בערוץ הזה, הסרט מומלץ מאוד עבורו.)

פורסם
פשוט כשתרצו לטוס לאנשהו, אל תטוסו עם חברת XXX בטיסת 093.

בדיוק כמו שלא הייתם רוצים ללון במלון בקומה ה-13 :lol: .

אני מתייחס לשורה אחרונה. תלוי במון אמנות תפלות, דת, מנהגים. למשל ביהדות 13 מספר מזל, בגימרטיה 13 זה הסכום של אהבה, ויש עוד מלא.

פעם המורה שלימד אותי את הפרשה לבר מצווה אמר לי את כל הדוגמות, יש עוד מלא רק את זאת אני זוכר...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...