OmRI פורסם מאי 8, 2006 דיווח פורסם מאי 8, 2006 שלום לכולם, מצטער על ההודעה המאוחרת אך עכשיו בערוץ 1 ייחל שידור של התוכנית על הסיפור המלא של טייסו של רון ארד. ועל הקוברה שחילצה אותו מן השטח. צפייה מהנה! נ.ב יום רביעי תוכנית על הטייס אמיר הר-גל שהטיס בחלק ממלחמותיה של מדינת ישראל. מומלץ לצפייה!
OmRI פורסם מאי 8, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 8, 2006 למה הרגת את רון ארד ? תראה,אני לא מאמין בכך אבל לצערי ממה שנראה ומגיע לאוזנינו סיכוי גבוה שהוא לא שרד וכי הוא אינו חי היום.
oz פורסם מאי 8, 2006 דיווח פורסם מאי 8, 2006 עומרי בכל זאת עדין לא הגיע שום הוכחה ודאית שהוא מת הז"ל לא במקום ממליץ לך לערוך את ההודעה כמו למשל שבסדרה ג'אג התברר שהארמן ראב האב חיי עוד הרבה שנים רבות אחרי שנפל בשבי בויאטנם למרות שחשבו שהוא מת ככה יש סיכוי גם שרון ארד עוד חיי
OmRI פורסם מאי 8, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 8, 2006 עומרי בכל זאת עדין לא הגיע שום הוכחה ודאית שהוא מתהז"ל לא במקום ממליץ לך לערוך את ההודעה כמו למשל שבסדרה ג'אג התברר שהארמן ראב האב חיי עוד הרבה שנים רבות אחרי שנפל בשבי בויאטנם למרות שחשבו שהוא מת ככה יש סיכוי גם שרון ארד עוד חיי אסכים איתך בנושא זה,אני זוכר את הפרק אגב...אני גם כן מאמין שרוד ארד חי אך אינני יודע מדוע רשמתי כלכך את הז"ל. בנוגע לתוכנית השנייה כמו שציינתי היא גם כן מעניינת ואף יותר מהנה אני חושב שאחרים יהנו לצפות בקטעים אשר יוצגו שם על הטייס,עליו כבנאדם ועל המלחמות בהן השתתף. אם מישהו אינו יוכל לצפות או לא צפה בתוכנית היום למשל,מוזמן לבקש ממני מכיוון שהקלטתי את שניהם כבר למעשה..התוכנית השנייה משודרת מזה כבר פעם שנייה או שלישית. לילה טוב!