oz פורסם מאי 9, 2006 דיווח פורסם מאי 9, 2006 ב19:00 יעלה מגדל שדה דב וגישה נתב"ג אתם מוזמנים לבוא ולטוס
Niv Malin פורסם מאי 9, 2006 דיווח פורסם מאי 9, 2006 ידוע עד מתי? אני מקווה שהתחלנו את "עידן היורובוק", ותתעדכן מוטי ביורובוק ותראה שהפיקוח בין 19:00-21:00 מקומי...
Asaf Brietbard פורסם מאי 9, 2006 דיווח פורסם מאי 9, 2006 חברים ופקחים יקרים דרכים לספר לכולנו על פיקוח, שימו לב: א. EUROBOOK - (עז, אצלך זה אפילו בחתימה, ורשום NOT BOOKED ) ב. ניתן להרשם לפיקוח באתר - כולם רואים את זה כשנכנסים. כבר דובר על זה שאין צורך לפתוח שירשורי פיקוח - יש מספיק אמצעים אחרים. יום טוב ותודה על שיתוף הפעולה,
Niv Malin פורסם מאי 9, 2006 דיווח פורסם מאי 9, 2006 חברים ופקחים יקריםדרכים לספר לכולנו על פיקוח, שימו לב: א. EUROBOOK - (עז, אצלך זה אפילו בחתימה, ורשום NOT BOOKED ) ב. ניתן להרשם לפיקוח באתר - כולם רואים את זה כשנכנסים. כבר דובר על זה שאין צורך לפתוח שירשורי פיקוח - יש מספיק אמצעים אחרים. יום טוב ותודה על שיתוף הפעולה, דווקא הוא נרשם ביורובוק....
oz פורסם מאי 9, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 9, 2006 חברים ופקחים יקריםדרכים לספר לכולנו על פיקוח, שימו לב: א. EUROBOOK - (עז, אצלך זה אפילו בחתימה, ורשום NOT BOOKED ) ב. ניתן להרשם לפיקוח באתר - כולם רואים את זה כשנכנסים. כבר דובר על זה שאין צורך לפתוח שירשורי פיקוח - יש מספיק אמצעים אחרים. יום טוב ותודה על שיתוף הפעולה, אני דווקא רשום לא יודע למה זה לא מופיע אגב אני כל הזמן שאני עולה לפקח נרשם ביורובוק ככה שתתעדכנו...
Yahav Barzilay פורסם מאי 9, 2006 דיווח פורסם מאי 9, 2006 כל ה-TMA מחובר באוויר אתם מוזמנים לתת לנו עבודה