E.Z פורסם מאי 15, 2006 דיווח פורסם מאי 15, 2006 לפני שנתיים אני, קובי, אילן ואיציק בילינו שם שעות בהתקנת סימולטורים ....ככה זה נראה היום. לקוח מפורום חובבי תעופה בתפוז.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=77957193
Ran Bonfil פורסם מאי 15, 2006 דיווח פורסם מאי 15, 2006 באמת עצוב.. לאנשים אין טיפה של מוסר וערכים למשהו שלא שייך להם או לא משרת אותם.
moti פורסם מאי 15, 2006 דיווח פורסם מאי 15, 2006 גועל נפש שגנבים וונזליסטים למינהם פוגעים אפילו בחולים ולא אכפת להם מכלום. זה העלה לי אוטומטית את נושא גנבי הברזל שגונבים אפילו חלקי מצבות ואנדרטאות. לאן הגענו... :|
David Aronovich פורסם מאי 16, 2006 דיווח פורסם מאי 16, 2006 תמונה מאוד קשה ועצובה... אני לא מבין מה גורם לאנשים לעשות דברים כאלה... :|
Niv Malin פורסם מאי 16, 2006 דיווח פורסם מאי 16, 2006 באמת עצוב... לאנשים כואב מאוד לראות דברים יפים ומושקעים והם חייבים להראות נוכחות ישראלית מוצהרת....
lalex פורסם מאי 16, 2006 דיווח פורסם מאי 16, 2006 How didn't anyone notice? Don't they have security at the hospital? Can it be an "inside" job? Or maybe "metal thieves" have reached the plane too after desecrating monuments? By the looks of it however it seems that the vandals took wings and maybe gauges (why would they break the windshield?). Could it be that they are from the aviation community looking for cheap parts? Or could they be simply disturbed people who hate everything and everybody. I hope that whomever did this and for whataver purpose, rots in hell. They make me puke!
Eldar Sella פורסם מאי 16, 2006 דיווח פורסם מאי 16, 2006 How didn't anyone notice? Don't they have security at the hospital? Can it be an "inside" job? Or maybe "metal thieves" have reached the plane too after desecrating monuments?By the looks of it however it seems that the vandals took wings and maybe gauges (why would they break the windshield?). Could it be that they are from the aviation community looking for cheap parts? Or could they be simply disturbed people who hate everything and everybody. I hope that whomever did this and for whataver purpose, rots in hell. They make me puke! WELCOME TO ISRAEL :| עצוב.
Izik Bakshi פורסם מאי 16, 2006 דיווח פורסם מאי 16, 2006 את המטוס הזה אירגן אדם נהדר בשם צביקה מליניאה (מקווה שרשמתי שם משפחה נכון) בנוסף למטוס הזה הוא אירגן בזמנו מחשב חדש עם סטיק לבית חולים, כדי שלילדים יהיה כיף לטוס בסימולטור. כל כך כואב לראות איך אנשים מנצלים תרומות של אחרים, מיותר לציין שגם את המחשב גנבו אחרי חודש בערך. :cry:
4X-OMR פורסם מאי 16, 2006 דיווח פורסם מאי 16, 2006 פשוטט נוראי! איזה אנשים משועממים ! פשוט *****! בושה !
Shmulik Lin פורסם מאי 16, 2006 דיווח פורסם מאי 16, 2006 בהחלט מגעיל תבואו לים לאחר ערב ל"ג בעומר ואז תראו את מהות הישראלי היפה והנחמד והמאוד מנומס חלונות שבורים בתחנת הצלה חדשה,פחי אשפה זרוקים ועקורים,שלטים שרופים ועגלת אשפה שרופה לגמרי וכמו כן 2 עצורים לאחר קרב דקירות ב"דבוש" לפעמים אני תוהה איפה אני גר ולמה צריך להביא ילדים למציאות כזו מכוערת???
Zeev Bucki פורסם מאי 16, 2006 דיווח פורסם מאי 16, 2006 כנהג אוטובוס לשעבר ב"דן" קבלתי בזמנו את האוטובוס המפואר הראשון בארץ מסוג מאן אשר החליף את הלילנדים המיושנים.בפעם הראשונה בארץ אוטובוס עירוני עם מזגן וכסאות מרופדות כמו לתיירים.לאחר הטור הראשון על האוטובוס בתחנה הסופית שבדקתי אותו כבר ראיתי שני כסאות שחתכו עם סכין את הריפוד ועוד שלוש כסאות שכתבו וציירו עלייהם עם עט. בושה וחרפה שכך אנחנו נראים:מדינת הצ"חצ"חים... בוקי זאב 4X-MJB