עבור לתוכן
Ilan Jonas

שניידר ועוד...

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם! קודם כל אני שוב מתנצל על ההעדרויות התכופות - עדיין המחשב עושה בעיות והקשר לאינטרנט לא רציף (למרות שהצלחתי לטוס קצת סופסוף ביום שישי). כמובן שתיקון התקלות ושחזור החומר גוזל ים של זמן, מה שמקשה עלי עוד יותר להתפנות לרשת :(

בכל מקרה אני מקווה שעכשיו ישתפר.

בין לבין ניצלתי את הזמן להתקדם עם שניידר - התקנתי מחדש את עמדת הסימולטור ביום שישי, והפעם בעמדה משוריינת ועוד כל מיני תיקונים קלים ;)

המטוס כבר כמעט פעיל, רק מחכה לחיבור "רשמי" של חשמל ונוכל לעבוד עליו. כבר הותקנו עוגנים לחיזוקו במקום ומדרגות שיאפשרו לילדים לטפס.

למעשה מהשבוע הזה אפשר להתחיל להתארגן ולהגיע לביה"ח - המעוניינים אנא פנו אלי בצירוף זמנים אפשריים ואסביר לכם אישית מה דרוש!

אגב, בעיה קטנה: בעמדה שהתקנו יש ג'ויסטיק FF2 שנתרם על-ידי מיקרוסופט. הכוחות שלו חזקים מאד ומקשים על הילדים (שלא לדבר על הילדה החמודה עם העירוי ביד שהייתי חייב לעזור לה להחזיק...). לי היה FF1 ובו לא הייתה בעיה לקבוע את עוצמת הכוחות - בFF2 לא ראיתי אפשרות כזו. מישהו יודע?

תודה ונקווה סופסוף לחזור ולהחזיר את כולם לפעילות מלאה!

אילן

נ.ב. המסנג'ר בכלל עושה לי צרות צרורות, אז למי שניסה לקרוא לי והתנתקתי לו - סליחה!

פורסם

יש אפשרות אם מתתקינים את התוכנה המצורפת.

נכסים ל לוח בקרה->בקרי משחק>בוחרים את הגו'ייסטיק->לוחצים על מאפיינים->בוחרים בכרטיסיה האחרונה (forces)->בצד ימין יש את רמת הכוח של חזרה למרכז ובצד שמאל את רמת ה FF.

תהנו

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...