עבור לתוכן
Moshe Mizrahi

בהצלחה לנבחנים במתמטיקה מחר + מספר טיפים

Recommended Posts

פורסם

:lol: אם מדברים על משגיחים אז לנו בבגרות במדעי המחשב אחד מהשגיחים היה בערך בסביבות ה- 80

והשניה הייתה בסביבות ה- 60 ושניהם ישנו כל המבחן (3 שעות) ורק מידי פעם פתחו טיפה את העיניים :lol:

פורסם

יאללה בהצלחה!

ברגע האחרון השגתי מחשבון נורמלי! :D

עכשיו רק צריך לקוות שבחוץ לא ישאר 36 מעלות עד 15:30 כי אין לנו מיזוג בחצי מהבצפר :|

פורסם
יאללה בהצלחה!

ברגע האחרון השגתי מחשבון נורמלי! :D

עכשיו רק צריך לקוות שבחוץ לא ישאר 36 מעלות עד 15:30 כי אין לנו מיזוג בחצי מהבצפר :|

אין לכם מיזוג בביה"ס?!?! :| :| :|

פורסם

זה בצפר קצת גדול ואין תקציב, בכלל כל י'ב זה קרוואנים רק החטיבת ביניים מקבלים מבנים יפים עם שיש ומזגנים ומרפסות...

אנחנו בכלל איזה קילומטר משם בקראווילות מוזרות ואין מיזוג :?

בכל מקרה, הורדתי עכשיו חצי ליטר קפה מרוכז אני מקווה שזה יעזור לריכוז :P

בהצלחה כולם! 8) (שלי מתחיל עוד 45 דקות)

פורסם

חזרתי כרגע מהשאלון הראשון והיחידי שלי להשנה 005!

היה מצויייןןןןן!!

אבל הוא היה יחסית קשה למבחני בגרות הקודמים של ה-005, יש לי את המבחני בגרות הקודמים משנים קודמות והם היו ממש קלים לעומתו!

:):):):)

פורסם

היה מצויייןןןןן!!

אבל הוא היה יחסית קשה למבחני בגרות הקודמים של ה-005, יש לי את המבחני בגרות הקודמים משנים קודמות והם היו ממש קלים לעומתו!

אכן כן :mrgreen: הלך לי לא רע.

פורסם

היה מצויייןןןןן!!

כשיצאנו מהמבחן כולנו רצנו למורה, והוא אמר שכל צוות המורים של מתמטיקה שמונה כ-15 איש ישבו על המבחן וניסו לפתור אותו, ועוד התקשרו ליועץ חוץ בקשר למספר תרגילים-בהתחשב שהב"ס שלי נבחר במקום הראשון כבית הספר הטוב ביותר בעיר. המורה שלי אמר שזה היה מבחן קשה מאוד, וכמו כן, כולנו אוטמוטית מחכים ל-12/07. 8)

פורסם

חזרתי עכשיו מהבגרות 005 לא הלך טוב :roll:

אלגברה עשיתי לא טוב (את 1) :|

גיאומטריה עשיתי את 4 ובמזל הצלחתי את 4ב'! במזל נזכרתי במשפט של הפרופורציה, וגם לא זכרתי אותו בדיוק, קראתי אותו אתמול לפני השינה וזה גם בערך.

אז ניסיתי 10 כפול 15, 10 כפול 25, 15 כפול 25, ובסוף החלטתי שהכי הגיוני זה 10 כפול 25 כי הסתכלתי על האורך של BE ועל ה 15 הנתון (הסתכלתי על האורך בסרטוט של הבחינה, שתבינו :|), והתוצאה הזאת יצאה לי הכי הגיונית ויצא טוב :mrgreen:

10 כפול 25 = BE (המשיק) בריבוע.

בסוף יצא BE=15.81

סך הכל הבחינה הייתה קשה! ואת ההסתברות עשיתי חפיף מאוד :oops:

הכי מוזר שבגיאומטריה אני יותר חלש, אבל דווקא אותו הצלחתי הכי טוב :shock:

פורסם

חברים אני מקווה שכולכם תצליחו!!

אני יצאתי מהבגרות (002) בהרגשה שקיבלתי 100 עד שפגשתי את המורה.

לאחר הבגרות הלכנו למורה וראינו את התשובות

רק בגלל תרגיל אחד הבגרות שלי נידפקה :cry:

בהתחלה פתרתי את התרגיל והתוצאה הייתה נכונה, רק שהייתי בספק אם נכונה. פתרתי שוב בדרך אחרת וזה מה שגרם לכישלון של התרגיל :cry:

בסך הכל מה שדפק לי את התרגיל זה שפעם השניה שפתרתי אותו , חילקתי במקום להכפיל כמו בפעם הראשונה.

זה קצת מעצבן ומצב רוח מבאס אבל לא נורא נחכה למועד ב'

שיהיה בהצלחה לכולם!!

מושיקו :wink:

פורסם

שלא יבלבלו את המוח המורים שלכם.

אם הם לא הצליחו לפתור את הבגרות במטמטיקה אז הם כנראה לא ראויים להיות מורים.

וזה מסביר גם למה לכם זה היה קשה.

תאמינו לי, כמי שעשה בגרות במטמטיקה שוב אחרי הצבא, הכל זה שאלה של איך מלמדים.

אם זיו כספי מסוגל בשלושה חודשים, 2 מפגשים בשבוע להעמיד כיתה לבגרות 5 יחידות ואף אחד לא מקבל פחות מ-90, אז יש בעיה בצורה שהמורים למתמטיקה בבתי הספר מלמדים.

וגם זה הרבה, באוניברסיטה סוגרים את כל החומר של שלוש השנים האלה בשיעור הראשון של מתמטיקה א'.

אני מקווה בשביל כולכם שהלך לכם טוב, אבל גם אם לא, זה לא סוף העולם.

פורסם

היה מצויייןןןןן!!

כשיצאנו מהמבחן כולנו רצנו למורה, והוא אמר שכל צוות המורים של מתמטיקה שמונה כ-15 איש ישבו על המבחן וניסו לפתור אותו, ועוד התקשרו ליועץ חוץ בקשר למספר תרגילים-בהתחשב שהב"ס שלי נבחר במקום הראשון כבית הספר הטוב ביותר בעיר. המורה שלי אמר שזה היה מבחן קשה מאוד, וכמו כן, כולנו אוטמוטית מחכים ל-12/07. 8)

המורים שלכם דפוקים

המורים אצלנו (7) פתרו את זה ב10 דקות.

פתרתי את 1 א. יצא נכון 1 ב. טעות חישוב הרס לי את התשובה

4. מלא הכל נכון

6. ג. אני לא בטוח כי זה ניסוח, מקווה שהיה נכון.

פורסם

אהלן אנשים, עשיתי היום 003 ו-005,

003 הלך לא רע... בתקווה ל-85, 005 הלך על הפנים. (ככה זה שלא מגיעים לשיעורים :mrgreen: ).

מועד ב', 12/07 :lol:

המורים הצליחו בלי בעיה אבל לפי מה שהבנתי הם אמרו שהמבחן היה יחסית קשה יותר לשנים קודמות.

מתן.

פורסם

יצאתי מ003 היה חביב, הכיתה שישבנו בה הייתה חרא, המזגן הופעל רק 20 דקות לפני שיצאתי. :P

העיקר סיימתי מת' השנה...

שמעתי ש 005 היה קשה יחסית לשנים קודמות, חצי מהשכבה שלי בערך הולכת למועד ב'... :lol:

פורסם

גיאומטריה עשיתי את 4 ובמזל הצלחתי את 4ב'! במזל נזכרתי במשפט של הפרופורציה, וגם לא זכרתי אותו בדיוק, קראתי אותו אתמול לפני השינה וזה גם בערך.

אז ניסיתי 10 כפול 15, 10 כפול 25, 15 כפול 25, ובסוף החלטתי שהכי הגיוני זה 10 כפול 25 כי הסתכלתי על האורך של BE ועל ה 15 הנתון (הסתכלתי על האורך בסרטוט של הבחינה, שתבינו :|), והתוצאה הזאת יצאה לי הכי הגיונית ויצא טוב :mrgreen:

בסוף יצא BE=15.81

יש לך זיכרון צילומי או משו? :shock:

פורסם

בסוף יצא BE=15.81

הוא לקח כמוני את הדף בחינה.

פורסם

בסוף יצא BE=15.81

הוא לקח כמוני את הדף בחינה.

לא לקחתי את דף הבחינה, אני זוכר בעל פה תרגילים שאני מסתכל עליהם הרבה זמן :wink:

אולי יש לי זיכרון צילומי כמו ששי אומר..לא יודע :P

פורסם

005 הלך לפנים! :)

006על הפנים :(

עשיתי רק את האינדוקציה והחקירה עם האינטגרל והיו לי טעויות בשתיהן :\

לפחות אני חושב שיש 100 ב005

אז נעשה מועד ב' רק בשאלון אחד...

פורסם

כמעט כל מי שדיברתי איתו שנבחן בכיתה יא' ב 5 יחידות, הצליח טוב את 005 ולא הצליח כל כך את 006.

כל מי שדיברתי איתו מהשכבה שלי (י') שנבחנו על 005 (בכיתה י' כדי להקל עלינו:|), עושה מועד ב'.

בתי הספר עשו טעות שהגישו אותנו לבחינה הזאת השנה, וזו גם בגרות ראשונה, גם במתמטיקה, גם בכיתה י', וגם היא יצאה קשה השנה.

אני מקווה שהמועד ב' שאני ניגש אליו יהיה קל.

פורסם
כמעט כל מי שדיברתי איתו שנבחן בכיתה יא' ב 5 יחידות, הצליח טוב את 005 ולא הצליח כל כך את 006.

כל מי שדיברתי איתו מהשכבה שלי (י') שנבחנו על 005 (בכיתה י' כדי להקל עלינו:|), עושה מועד ב'.

בתי הספר עשו טעות שהגישו אותנו לבחינה הזאת השנה, וזו גם בגרות ראשונה, גם במתמטיקה, גם בכיתה י', וגם היא יצאה קשה השנה.

אני מקווה שהמועד ב' שאני ניגש אליו יהיה קל.

אלדר לא נורא... גם הבגרות הראשונה שלי הייתה במתמטיקה ב 005 (בכיתה י"א) אבל נראה לי שהלחץ משפיע

תרגילים שבבית היו נראים פשוטים הופכים למסובכים רק כי זו בגרות.

במועד חורף השנה ניגשתי ל005 על 100 והוצאתי בו רק 80 בגלל שטויות (סופי 90)

היום עשיתי את 003 והיה ממש כיף !!!

4 יחידות שליטה! (סתם לא 5 זה הרבה יותר טוב אבל למי יש כח...)

פורסם

בסופו של דבר 15 דקות לפני הבחינה החלטתי לא לגשת למועד א' כדי לא לשרוף את המגן שלי ולנסות ולהשיג את המירב בחודשים שנשאר למועד ב'. בהתחלה לא ידעתי אם עשיתי את הדבר הנכון, לבסוף אני כן חושב שבחרתי נכון, כך גם ארוויח מגן גבוה וגם אגש לבחינה קלה הרבה יותר ותהיו בטוחים שזה מה שיהיה במועד ב'.

ד"א גם אצלנו המורים אמרו: "בחינת ה-05 הכי קשה שהיתה"

בהצלחה לכולם.

ההודעה למועד ב' עלי :P

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...