עבור לתוכן
GILG

משוגע מי שעושה את זה

Recommended Posts

פורסם

חשבתם ש101 של אלעל למיאמי זה ארוך?

קבלו את LY005 החל מ23 ביולי בטיסה ישירה לLAX.

15 שעות של אושר והנאה ב777 של אל-על.

הטיסות יצאו 3 פעמים בשבוע בימים שבת,שני ורביעי מתל-אביב.

LY005 TLV 01:15 LAX 06:45

LY006 LAX 12:20 TLV 12:50

אני מוכן להעניק פרס צנוע לסימר שיבצע את הטיסה ואף יתעד אותה!

:wink:

פורסם

ידעתי שמתישהו תלמידי 5 יחידות יזכו גם לשאלון על שם מספר טיסה (חוץ מ 007) :D

ל 3 יחידות יש LY001 ויש LY003

ל 4 יחידות יש LY003 ועכשיו גם LY005

ל 5 יחידות יש עכשיו LY005 ו LY007

:lol:

אם אני לא טועה אלעל כבר עשתה את זה פעם.

בטח יפוצצו אותו בדלק, כל כך ענק 8)

פורסם

You are On!!!!

question... could i fly it in a Pan Am 777 instead?

פורסם

אני בטיסה ללוס אנג'לס, שהיא גם הכי ארוכה לא ישנתי בכלל, בטיסה חזור הלג בין לוס אנג'לס לטורונטו מתקצר בחתיכת זמן!: 3:40, לעומת 5 ללוס אנג'לס... ולתל אביב זה בכלל 10 וגם ישנתי 7 שעות מתוך זה...

שתדעו עוד משהו אולי הT7 מטוס גדול ונוח עם טלויזיות אישיות, אבל לא כדאי לקחת חלון, זה חתיכת מסע לעבור כל פעם לשירותים ותצטרכו לעשות את זה לפחות 20 פעם ואני לא מגזים, אני ניסיתי את זה עם מקום אחד וחבר שלי ישב בו אז יכלתי להגיד לו לקום אבל לא נעים אם זה מישהו שאתה לא מכיר והוא חוסם לך את הדרך לשירותים, סתם נקודה למחשבה..

אגב, קרה לי משהו מאוד מוזר, 4 שעות לפני הגעה לטורונטו, הזמן עצר לאיזה שעה ורבע (מישהו לחץ P?) וחיכיתי משהו שנראה לי כמו שעה וזמן ההגעה נשאר 4 שעות. יש לכם מושג???

ומי שאמר שזה 15 שעות, זה לפחות 17...

פורסם

עזוב מי יעשה את זה.

אני רוצה לראות ת'מסכן שיעשה את זה והסימ יתקע לו בפינל 12 בנתב"ג :mrgreen:

פורסם

עזוב מי יעשה את זה.

אני רוצה לראות ת'מסכן שיעשה את זה והסימ יתקע לו בפינל 12 בנתב"ג :mrgreen:

זה יכל להיות ממש עצוב אחרי 13 שעות טיסה להיתקע בפיינל 12

(לי זה קרה פעם אחרי טיסה מלונדון כמעט התפחלצתי אז עכשיו מה קורה אחרי טיסה מלוס אנג'לס?)

פורסם

חשוב על החלופות! טסתי ת"א ניו יורק לוס אנג'לס. משם ישירה לסידני שארכה 15.5 שעות, כל הטיסה מהמראה עד גישה מעל לים. המשכתי בטיסה לבריסביין, הגעה מאוחר בלילה ולמחרת בבוקר לעבודה. לוקח יותר זמן לשוט לשם.

אני פשוט לא יכול להבין איך אנשים שורדים כזאת טיסה... :lol:
פורסם
חשוב על החלופות! טסתי ת"א ניו יורק לוס אנג'לס. משם ישירה לסידני שארכה 15.5 שעות, כל הטיסה מהמראה עד גישה מעל לים. המשכתי בטיסה לבריסביין, הגעה מאוחר בלילה ולמחרת בבוקר לעבודה. לוקח יותר זמן לשוט לשם.
You are On!!!!

אני טסתי ת"א לוס אנג'לס עם פאן אם ב-1989..

ת"א - פרנקפורט.

שעתיים בפרנקפורט, טיסת המשך לניו יורק.

עומדים בתור באימיגריישן בניו יורק איזה שעתיים, רצים וכמעט מפספסים את טיסת ההמשך ללוס אנג'לס. מספיקים לעלות עליה ונוחתים 6 שעות מאוחר יותר בלוס אנג'לס בלי המזוודות שהגיעו 24 שעות אח"כ.

עדיף לטוס טיסה ישירה!

ובן, זה היה בפאן אם שלך... אולי בגלל הדברים האלה אין חברה כזאת יותר! :wink:

אגב, טסתי כבר טיסה ישירה מת"א לבנגקוק, משהו כמו 11 שעות ב -767 שהוא ללא ספק פחות סימפטי מה-777. לא היה נורא בכלל!

פורסם
You are On!!!!

אני טסתי ת"א לוס אנג'לס עם פאן אם ב-1989..

ת"א - פרנקפורט.

שעתיים בפרנקפורט, טיסת המשך לניו יורק.

עומדים בתור באימיגריישן בניו יורק איזה שעתיים, רצים וכמעט מפספסים את טיסת ההמשך ללוס אנג'לס. מספיקים לעלות עליה ונוחתים 6 שעות מאוחר יותר בלוס אנג'לס בלי המזוודות שהגיעו 24 שעות אח"כ.

עדיף לטוס טיסה ישירה!

ובן, זה היה בפאן אם שלך... אולי בגלל הדברים האלה אין חברה כזאת יותר! :wink:

אגב, טסתי כבר טיסה ישירה מת"א לבנגקוק, משהו כמו 11 שעות ב -767 שהוא ללא ספק פחות סימפטי מה-777. לא היה נורא בכלל!

Interesting.. what did Pan Am Fly here?

BTW, we fired the guy in charge of the immigration desks.. its ok to fly Pan Am VA now :lol:

פורסם

שיא הטירוף שלי.

לפני כ 5 שנים.

טיסה באיר קנדה לטורנטו, משם לגלות שהטיסה לפיניקס בוטלה. מעבר לטרמינל 2, ריצה לגייט כמעט לפספס את הטיסה,עליה על טיסה ל LAX, הגעה לשם מעבר באוטובוס לטרמינל 3 משם למצא את גייט 83 שהיה בסוף הטרמינל כשיש לי 15 דקות להגיע לסגירת דלתות.

למזלי היה איזה טרולי מחושמל שלקח אותי טרמפ.

עליה על מטוס של דלתא 737 ולפחות את החצי שעה טיסה לפיניקס עשיתי בביז.

סכ"ה שעות 18 שעות :roll:

אחרי זה עוד היתי צריך לנהוג מסקאי הרבר ברכב שכור ללא GPS ולמצא את מלון הילטון במסה פיניקס.

שני הביניינים הכי גבוהים באזור (מעל 2 קומות) זה בנק אוף אמריקה והילטון.

עשיתי הקפות מסביב למלון ומרוב עייפות לא ראיתי אותו :|

בסופו של דבר הגעתי למלון והתרסקתי למשך 12 שעות שינה ועם פעם ראשונה בחיי עם ג'ט לג עצבני ביותר ...

לקינוח, הטיסה חזרה בוצע כשבועיים אחרכך, טיסה מפיניקס לטורונטו וחזרה לארץ כאשר שלושה ימים אחרי זה כבר היתי בכיוון חזרה ל NYC ומשם ישירה ל KSFO ... הפעם ללא גט לגים אבל עם כמעט רצף של טיסה בשביל עצירת ביניים באימגרשין.

:roll:

פורסם
שיא הטירוף שלי.

לפני כ 5 שנים.

טיסה באיר קנדה לטורנטו, משם לגלות שהטיסה לפיניקס בוטלה. מעבר לטרמינל 2, ריצה לגייט כמעט לפספס את הטיסה,עליה על טיסה ל LAX, הגעה לשם מעבר באוטובוס לטרמינל 3 משם למצא את גייט 83 שהיה בסוף הטרמינל כשיש לי 15 דקות להגיע לסגירת דלתות.

למזלי היה איזה טרולי מחושמל שלקח אותי טרמפ.

עליה על מטוס של דלתא 737 ולפחות את החצי שעה טיסה לפיניקס עשיתי בביז.

סכ"ה שעות 18 שעות :roll:

אחרי זה עוד היתי צריך לנהוג מסקאי הרבר ברכב שכור ללא GPS ולמצא את מלון הילטון במסה פיניקס.

שני הביניינים הכי גבוהים באזור (מעל 2 קומות) זה בנק אוף אמריקה והילטון.

עשיתי הקפות מסביב למלון ומרוב עייפות לא ראיתי אותו :|

בסופו של דבר הגעתי למלון והתרסקתי למשך 12 שעות שינה ועם פעם ראשונה בחיי עם ג'ט לג עצבני ביותר ...

לקינוח, הטיסה חזרה בוצע כשבועיים אחרכך, טיסה מפיניקס לטורונטו וחזרה לארץ כאשר שלושה ימים אחרי זה כבר היתי בכיוון חזרה ל NYC ומשם ישירה ל KSFO ... הפעם ללא גט לגים אבל עם כמעט רצף של טיסה בשביל עצירת ביניים באימגרשין.

:roll:

לא הייתי מתנגד ל"טירוף" כזה....

:)

פורסם

הטירוף שלי:

בריטיש 777 להיטרו המתנה 4 שעות לטיסת AA שתיקח אותי לJFK גם T7.

משם דפיקת ריצה לטרמינל אחר לתפוס טיסה אחרת שיוצאת 15 דקות אחרי ששלנו נוחתת.

משם DELTA אני לא ממש זוכר את סוג המטוס לאטלנטה נחיתה ריצה ספרינט לטיסה שיוצאת 10 דקות אחרי באותו טרמינל משם DELTA עם DC10 לאורלנדו פלורידה.

חשבון פשוט 5 שעות להיטרו + 4 המתנה +6 שעות לקנדי + שעה אטלנטה + שעה אורלנדו.17 שעות +-.

פורסם
הטירוף שלי:

בריטיש 777 להיטרו המתנה 4 שעות לטיסת AA שתיקח אותי לJFK גם T7.

משם דפיקת ריצה לטרמינל אחר לתפוס טיסה אחרת שיוצאת 15 דקות אחרי ששלנו נוחתת.

משם DELTA אני לא ממש זוכר את סוג המטוס לאטלנטה נחיתה ריצה ספרינט לטיסה שיוצאת 10 דקות אחרי באותו טרמינל משם DELTA עם DC10 לאורלנדו פלורידה.

חשבון פשוט 5 שעות להיטרו + 4 המתנה +6 שעות לקנדי + שעה אטלנטה + שעה אורלנדו.17 שעות +-.

ה-ת"א-פרנקפורט-נ"י-ל"א היה 20 שעות ברוטו.

פורסם

אני מבין שכולם מספרים על טירופים אז הינה שלי...

ב2003 טסתי לארגנטינה עם איבריה, יום הטיסה היה בתקופה של המעבר בין שעון קיץ לחורף מה שקיצר לנו את זמן ההמתנה לשעה במדריד. הטיסה ממדריד דרך ברצלונה הגיעה באיחור לנתב"ג וכבר אז היינו כמעט בטוחים שנפספס את ההמשך..

עלינו על טיסה 6991 למדריד דרך ברצלונה, וכשהגענו לברצלונה השעה הייתה שעה וחצי לפני המראה לבואנוס ממדריד... ידענו שהסיכויים שנהיה על הטיסה הזאת אבל בגלל שהייתה קבוצה גדולה של אנשים שהמשיכו לבואנוס הובטח לנו בברצלונה שהטיסה תחכה לנו..

אנחנו ממריאים למדריד, וכשמגיעים לשם מודיעים לנו שהטיסה נסגרה 5 דקות לפני שהדלתות של השער שלנו נפתחו... אנשים רתחו שם על החברה והוצעו לנו 2 אלטרנטיבות:

* לישון לילה במדריד במלון על חשבון החברה

* לטוס לברזיל (עוד לא ברור לאן בדיוק בברזיל) ומשם טיסת המשך לבואנוס

בחרנו באופציה השניה כי היינו צריכים להגיע לבואנוס באותו היום ותוך 5 דקות מצאנו את עצמנו רצים לשער אחר של טיסה לריו דה ג'נירו על 340 ישן ומסריח של איבריה כאשר הושיבו אותנו מאחורה על שורה שהייתה שורה של מושבי 742 (כן כן מושבי 742 בתוך 340!!) ממש לא חוויה נעימה בשביל ה11-12 שעות לריו...

כשהגענו לריו העלו אותנו על טיסת המשך לבואנוס דרך סאו פאולו של ואריג על 737 קטן (לא זוכר דגם אבל הוא לא היה NG).. בסופו של דבר אחרי 12 שעות איחור הגענו לבואנוס ועם כל הנסיונות ועם כל הריבים לא פיצו אותנו בגרוש....

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...