עבור לתוכן
GILG

משוגע מי שעושה את זה

Recommended Posts

פורסם
חשבתם ש101 של אלעל למיאמי זה ארוך?

קבלו את LY005 החל מ23 ביולי בטיסה ישירה לLAX.

15 שעות של אושר והנאה ב777 של אל-על.

הטיסות יצאו 3 פעמים בשבוע בימים שבת,שני ורביעי מתל-אביב.

LY005 TLV 01:15 LAX 06:45

LY006 LAX 12:20 TLV 12:50

אני מוכן להעניק פרס צנוע לסימר שיבצע את הטיסה ואף יתעד אותה!

:wink:

עזוב מי יעשה את זה.

אני רוצה לראות ת'מסכן שיעשה את זה והסימ יתקע לו בפינל 12 בנתב"ג :mrgreen:

אני יעשה את זה! :shock: ואני לא מאיים! אתם מכירים אותי שאני מסוגל :D

פורסם

עזוב מי יעשה את זה.

גם לי אין בעיה לעשות כאלה טיסות הבעיה היא שיש מצב שכשאר הוא יתקע בפינל 12 (וצחוק הגורל אכן יתקע אותו) תראו פנטיום 4 בשווי 5 אלף שקל מתעופף מחלון הקומה השלישית ישר לכביש בגבעתיים.

פורסם

עזוב מי יעשה את זה.

גם לי אין בעיה לעשות כאלה טיסות הבעיה היא שיש מצב שכשאר הוא יתקע בפינל 12 (וצחוק הגורל אכן יתקע אותו) תראו פנטיום 4 בשווי 5 אלף שקל מתעופף מחלון הקומה השלישית ישר לכביש בגבעתיים.

גם לי אין בעיה לעשות כאלה טיסות הבעיה היא שזה 777 :|

ויש מצב שהוא יתקע בפיינל 12 [והגזענות של הגורל אכן תתקע אותו] אבל כל מה שיקרה זה שעוד שקית בוטנים וששיית קולה ילכו לעולמם...

פורסם

שתי הערות:

1. זה ממש לא הסטייל שלי, לא מבין אנשים שמשאירים את המחשב "לטוס" יום שלם. אני מעדיף לדמות טיסות בנות מקסימום שעה שעתיים, רבע שעה עזיבה, רבע שעה הנמכה וגישה, כמה שיותר פקחים ומעברי קשר בדרך. לא נותן לעצמי לנוח. בשביל מה התחביב הזה? בשביל לבהות בקוקפיט 8 שעות??? אבל טב נו, על טעם ועל ריח....

2. שאלה היכן ומתי אנשי עסקים פספסו פגישות בגלל טיסות מעל לאוקיינוס השקט? איך ולמה זה קרה? ולאיזה כיוון הם טסו? (השאלה האחרונה זה רמז עבה כמו גזע של אקליפטוס...)

פורסם
שתי הערות:

1. זה ממש לא הסטייל שלי, לא מבין אנשים שמשאירים את המחשב "לטוס" יום שלם. אני מעדיף לדמות טיסות בנות מקסימום שעה שעתיים, רבע שעה עזיבה, רבע שעה הנמכה וגישה, כמה שיותר פקחים ומעברי קשר בדרך. לא נותן לעצמי לנוח. בשביל מה התחביב הזה? בשביל לבהות בקוקפיט 8 שעות??? אבל טב נו, על טעם ועל ריח....

2. שאלה היכן ומתי אנשי עסקים פספסו פגישות בגלל טיסות מעל לאוקיינוס השקט? איך ולמה זה קרה? ולאיזה כיוון הם טסו? (השאלה האחרונה זה רמז עבה כמו גזע של אקליפטוס...)

גם אני לא מבין אני עושה טיסה כזאת גג פעם בשנה בשביל ה"בספורט" מה שמעניין אגב בטיסה זה התיכנוןשלה (בהנחה שאתה עושה אותו כמו שצריך)

פורסם

כנ"ל אני.

הטיסה הכי ארוכה שעשיתי ברשת הייתה ליוהנסבורג וחוץ מזה שעשיתי שחזור לטיסה האמיתית עם הנתונים האמיתיים של הטיסה לא הרגשתי משהו מיוחד. הכי טוב זה גיחות קצרות ליעדים באזור ובאירופה, פיקוח טוב לאורך הדרך, תכנון טוב והטיסה יוצאת מקצועית וגם מהנית.

זה משעמם לעבור כל שעה כמה דלק יש ועוד כמה נשאר זמן עד לנחיתה- בטיסות קצרות אתה עובד נונסטופ ואין לך רגע משעמם אחד. הרי זאת לא חכמה להגיד שיש לך 1000 שעות שכמעט כולם הן מגיהוצים לניו יורק (אלמוג? :lol:...סתם סתם, אלמוג כבר טס גם לאיי גלפגוס ואין יעד שהוא לא היה בו) שבזמן הזה אפשר לכסות את כל היעדים באירופה וללמוד ולהנות הרבה יותר.

זאת דעתי.

פורסם

יש כאלה שפשוט אוהבים את זה, כמוני.

לא למטרה של צבירת שעות טיסה, אלא כי אני פשוט אוהב טיסות ארוכות עם מטוסים כבדים, אין מה לעשות :)

הכי ארוכה שלי היא ת"א - מיאמי והרשימה עוד ארוכה, בקיץ אני חוזר לטוס :)

פורסם

הכי ארוכה שלי בסימ' זה מרומא לבואנוס איירס [טירוף].

ולדעתי זה כיף גם לטוס מפוצץ בפיקוח כשכל הזמן עסוקים וזה כמו שאמרו פה, וגם לטוס ארוכה, להמריא כבד לנחות קל...שניהם מספקים אותי, אבל תלוי במצברוח של אותו רגע.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...