tsh פורסם מרץ 3, 2004 דיווח פורסם מרץ 3, 2004 חברה אהלן הבנתי פה ממישהו שבתאריך 8 לאפריל (חופשת פסח) במוזיאון חיל האוויר בחצרים יש שם משהו לא רגיל גם משהו הדגמה של טייסת וירטואלית של פאלקון חשבתי גם אנחנו נארגן שם עמדה,אני וחבר שלי אלכס 4x-gub ניהיה שם מאה אחוז נקווה גם לראות אותכם
oz פורסם מרץ 5, 2004 דיווח פורסם מרץ 5, 2004 יש מופע של טייסות פאלקון כמו שכבר אמרת בקשר לקטע שגם לואטסים יהיה שם משהו זה לא יעבוד... לצערי הרב מאוד האנשים שמארגנים את זה אטומים ולא מסכימים לערב דברים אחרים שלא קשורים לפאלקון...... בכל זאת עדין שווה לבוא יהיה סרט ענק ואז יהיה הדגמות של הטיסות ברשת {הטיסות יבוצעו על ידי אנשי הטייסות הורטואליות} ויהיו גם כ4 עמדות מחשב שעל כל עמדה תוצג טייסת ורטואלית אחרת עם עמדת הרשמה{כנראה עדין לא בטוח}
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם מרץ 5, 2004 דיווח פורסם מרץ 5, 2004 ואללה שבוע אחרי שנגמר לי המלווה יש מצב שאני אגיע לשם
oz פורסם מרץ 6, 2004 דיווח פורסם מרץ 6, 2004 אני ואבא שלי באים רק תגידו באיזה שעה זה כל היום זה מופע של כחצי שעה זאת אומרת אני משאר שכל חצי שעה עגולה יהיה מופע חדש זה יהיה באולם הראשון בהתחלה שחכתי את שמו