אורח פורסם יוני 7, 2006 דיווח פורסם יוני 7, 2006 8.6.06 21:30 המראה ראשונה מסאול לכיוון האי אוקינאווה. פרטים מלאים באתר TFC http://tfc.rwy12.com להית' באפרון TFC.
Moshe Mizrahi פורסם יוני 7, 2006 דיווח פורסם יוני 7, 2006 תודה לקראת יפן, אתר עם סינרים של שדות למעוניינים: http://www.japanwings.com/airportlist.html
Moshe Mizrahi פורסם יוני 8, 2006 דיווח פורסם יוני 8, 2006 תודה רבה חברים !! היתה לי בעיה ב- SB3 Voice שמנעה ממני להצטרף לערוץ הדיבור הפרטי אז סליחה (לא היה בכוונה ) תודה לאיציק שניסה לעזור לי לפתור את זה (בסוף הטיסה התקנתי SB מחדש). היתה טיסה מצוינת, תמונות מיד בפורום המתאים
אורח פורסם יוני 8, 2006 דיווח פורסם יוני 8, 2006 משה, חכה עם התמונות. אולי ניתן לך להעלות אותן לאתר TFC ואז נעשה סיכום כמו שצריך - גם לי יש כמה תמונות. רן - תבדוק בבקשה מה הבעיה בגלריה.
Moshe Mizrahi פורסם יוני 8, 2006 דיווח פורסם יוני 8, 2006 משה, חכה עם התמונות.אולי ניתן לך להעלות אותן לאתר TFC ואז נעשה סיכום כמו שצריך - גם לי יש כמה תמונות. רן - תבדוק בבקשה מה הבעיה בגלריה. אופססס... עד שראיתי את ההודעה שלך העליתי כבר לכאן אשמח להעלות לאן שתבקש או לשלוח לך ותעלה... דבר אתי במסנג'ר
Izik Bakshi פורסם יוני 9, 2006 דיווח פורסם יוני 9, 2006 תודה רבה חברים !!היתה לי בעיה ב- SB3 Voice שמנעה ממני להצטרף לערוץ הדיבור הפרטי אז סליחה (לא היה בכוונה ) תודה לאיציק שניסה לעזור לי לפתור את זה (בסוף הטיסה התקנתי SB מחדש). היתה טיסה מצוינת, תמונות מיד בפורום המתאים התקנה מחדש עזרה בסוף?
BarakH פורסם יוני 9, 2006 דיווח פורסם יוני 9, 2006 ראב רבאק!!! כבר פעם שניה שהולך לי האינטרנט באמצע (קריסה אצל הספק). המשכתי את הטיסה offline אבל זה בכל זאת מעצבן. ואסיים בקריאת "ראב רבאק!!". בשבועיים הבאים אני ב-TFC של החיים. אחזור אחר כך.
אורח פורסם יוני 9, 2006 דיווח פורסם יוני 9, 2006 לי היו שתי תקלות בהתחלה - 1. אחרי הדחיפה הוצאתי מבט החוצה לצלם - CRASH עם הבניין. (בלי שהמטוס פגע בכלום, רק המצלמה החיצונית...). 2. אחרי שעליתי מחדש, הנעתי, הסעתי למסלול ועמדתי להתיישר. עם העליה למסלול רציתי ללחוץ CTRL + L להדלקת אורות המראה ובטעות יצא לי ; + CTRL שזה RESET FLIGHT.... אבל עבדתי בתצורה חדשה עם לפטופ שהבאתי מהעבודה - AS + SB רצים על הלפטופ דרך WIDEFS והסימולטור הוא התוכנה היחידה על המחשב הראשי - זה עובד מצויין והרבה יותר טוב! ולגבי PTT של הערוץ הפרטי - זה קיים ב-FSUIPC אבל יהיה רק ב-SB3.1. לפי ג'ואל זה עניין של כמה ימים.
Izik Bakshi פורסם יוני 9, 2006 דיווח פורסם יוני 9, 2006 אורן, מה הכוונה PTT של הערוץ הפרטי? נערך - אתה מתכוון ל PTT בערוץ הפרטי כאשר SB על מחשב אחר?
אורח פורסם יוני 9, 2006 דיווח פורסם יוני 9, 2006 כשSB רץ על מחשב אחר - אפשר להגדיר דרך FSUIPC את ה-PTT שמשדר על ערוץ הפיקוח. אבל ההגדרה של PTT לערוץ הפרטי לא עוברת דרך ה-WIDEFS.
Moshe Mizrahi פורסם יוני 9, 2006 דיווח פורסם יוני 9, 2006 מאיפה הסנרי, אגב?לא ראיתי סנרי של אוקינאווה? ההודעה השניה בשרשור הזה, השדה נקרא NAHA אם אינני טועה, וסמלו ROAH
Moshe Mizrahi פורסם יוני 9, 2006 דיווח פורסם יוני 9, 2006 תודה רבה חברים !!היתה לי בעיה ב- SB3 Voice שמנעה ממני להצטרף לערוץ הדיבור הפרטי אז סליחה (לא היה בכוונה ) תודה לאיציק שניסה לעזור לי לפתור את זה (בסוף הטיסה התקנתי SB מחדש). היתה טיסה מצוינת, תמונות מיד בפורום המתאים התקנה מחדש עזרה בסוף? לא בדקתי עדיין... נראה לי בסופ"ש אני אעבוד על זה
אורח פורסם יוני 9, 2006 דיווח פורסם יוני 9, 2006 מאיפה הסנרי, אגב?לא ראיתי סנרי של אוקינאווה? ההודעה השניה בשרשור הזה, השדה נקרא NAHA אם אינני טועה, וסמלו ROAH נאהה היא העיר (וגם השדה), את הסמל ידעתי. השאלה שלי היתה לגבי הסנרי (אבל מצאתי אותו כבר - יהיה בשימוש בשבוע הבא). אם לא תסתדר עם הערוץ הפרטי דבר איתי במסנג'ר.
Moshe Mizrahi פורסם יוני 9, 2006 דיווח פורסם יוני 9, 2006 תודה רבה חברים !!היתה לי בעיה ב- SB3 Voice שמנעה ממני להצטרף לערוץ הדיבור הפרטי אז סליחה (לא היה בכוונה ) תודה לאיציק שניסה לעזור לי לפתור את זה (בסוף הטיסה התקנתי SB מחדש). היתה טיסה מצוינת, תמונות מיד בפורום המתאים התקנה מחדש עזרה בסוף? לא בדקתי עדיין... נראה לי בסופ"ש אני אעבוד על זה כן, עזר מצוין תודה רבה על הזמן והנכונות לעזור on-line