Oren Geva פורסם יוני 8, 2006 דיווח פורסם יוני 8, 2006 http://www.deltava.org/thread.do?id=0x9420 החברה שם גילו את המטוסים שלכם... אם יש לכם איזה מסר להעביר להם אנייכול לכתוב שם בשמכם.
matan פורסם יוני 8, 2006 דיווח פורסם יוני 8, 2006 אורן,קראתי שם את התגובה שלך,באמת תודה....מחמם את הלב אני אצור קשר עם מקס ונראה מה עושים=]
אורח פורסם יוני 8, 2006 דיווח פורסם יוני 8, 2006 תשמעו - יש לחברה בדלתא אינסטולרים למטוסים. הם בונים חבילות של מטוסי דלתא (וכל הקודשיירים שהם מתירים לטוס בהם) שבנויות מהמודל החינמי הטוח ביותר והפאנל החינמי הטוב ביותר שניתן למצוא בתוספת מדריך מושקע שהם כותבים וכו'. זה מקבל חשיפה אדירה (מדובר באחד ה-VA's הגדולים והמוכרים בעולם). אם הם אוהבים את הפאנלים הם עשויים לרצות אותם בחבילה שלהם. אני אפנה אותם אליכם אם הנושא יעלה בצורה רצינית.
matan פורסם יוני 8, 2006 דיווח פורסם יוני 8, 2006 תשמעו - יש לחברה בדלתא אינסטולרים למטוסים.הם בונים חבילות של מטוסי דלתא (וכל הקודשיירים שהם מתירים לטוס בהם) שבנויות מהמודל החינמי הטוח ביותר והפאנל החינמי הטוב ביותר שניתן למצוא בתוספת מדריך מושקע שהם כותבים וכו'. זה מקבל חשיפה אדירה (מדובר באחד ה-VA's הגדולים והמוכרים בעולם). אם הם אוהבים את הפאנלים הם עשויים לרצות אותם בחבילה שלהם. אני אפנה אותם אליכם אם הנושא יעלה בצורה רצינית. אתה מוזמן בינתיים להפנות אותם אליי למסנג'ר