עבור לתוכן
Noam

היום היתה במגדל שיחה מרגשת עם...

Recommended Posts

פורסם

מר מגדל דורון עתיק - שמחר הולך לבקו"ם ועוזב את תפקיד קצין מגדל שדה דב.

דורון - אני אמנם חייל שלך תקופה קצרה אבל מכיר אותך הרבה זמן לפני - והיה מרגש היום לראות אותך מתרגש... 6 ומשהו שנים זאת חתיכת תקופה...

מאחל לך הרבה הצלחה בעולם האזרחי... (ובתעופה האזרחית - אתה יודע שזאת התעופה האמיתית... :))

אני מודע לעובדה שעכשיו אני נציג VATIL היחיד במגדל ומרגיש את הנטל על הכתפיים בכל מה שקשור בלהגן על כבוד הסימולטור והתעופה הוירטואלית...

יאללה שיהיה רק טוב - ניפגש במילואים

פורסם
מר מגדל דורון עתיק - שמחר הולך לבקו"ם ועוזב את תפקיד קצין מגדל שדה דב.

דורון - אני אמנם חייל שלך תקופה קצרה אבל מכיר אותך הרבה זמן לפני - והיה מרגש היום לראות אותך מתרגש... 6 ומשהו שנים זאת חתיכת תקופה...

מאחל לך הרבה הצלחה בעולם האזרחי... (ובתעופה האזרחית - אתה יודע שזאת התעופה האמיתית... :))

אני מודע לעובדה שעכשיו אני נציג VATIL היחיד במגדל ומרגיש את הנטל על הכתפיים בכל מה שקשור בלהגן על כבוד הסימולטור והתעופה הוירטואלית...

יאללה שיהיה רק טוב - ניפגש במילואים

הר קורנבלום וואס הרציך???? עאלס גוט?

המון המון בהצלחה בהמשך לסרן ד' בהמשך דרכו האזרחית, בתקווה לשמוע אותו בקרוב על LLBG APP במציאות.

פורסם

בהצלחה דורון, 6 שנים זה יותר מידי! הגיע הזמן לצאת לעולם...

שיפשוף נעים באזרחות!!! :wink:

פורסם
הר קורנבלום וואס הרציך???? עאלס גוט?

המון המון בהצלחה בהמשך לסרן ד' בהמשך דרכו האזרחית, בתקווה לשמוע אותו בקרוב על LLBG APP במציאות.

דווקא במציאות נראה לי שהרבה יותר נחמד לשבת במגדל ולראות את השמש והמטוסים מאשר בחדר החשוך עם המכ"מ ואחוזי ההתאבדות הגבוהים ביותר מבין כל המקצועות האחרים...

:wink:

פורסם

יו מר ענתיקה, זהו ?

מה ? כבר נגמר?

שיהיה לך המון הצלחה , לא משנה במה תבחר לעסוק, אם זה להמשיך בקריירת פיקוח או במשהו אחר, העיקר שתהיה מאושר ועם חיוך על הפרצוף תמיד.

בהצלחה.

פורסם

יווו קיד סוף סוף יוצא לאזרחות.

שיהיה בהצלחה בכל דרך בה תבחר

ובחייאת מספיק עם הבאזים עם הפחנוע מעל הבית :mrgreen:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...