Noam פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 מר מגדל דורון עתיק - שמחר הולך לבקו"ם ועוזב את תפקיד קצין מגדל שדה דב. דורון - אני אמנם חייל שלך תקופה קצרה אבל מכיר אותך הרבה זמן לפני - והיה מרגש היום לראות אותך מתרגש... 6 ומשהו שנים זאת חתיכת תקופה... מאחל לך הרבה הצלחה בעולם האזרחי... (ובתעופה האזרחית - אתה יודע שזאת התעופה האמיתית... ) אני מודע לעובדה שעכשיו אני נציג VATIL היחיד במגדל ומרגיש את הנטל על הכתפיים בכל מה שקשור בלהגן על כבוד הסימולטור והתעופה הוירטואלית... יאללה שיהיה רק טוב - ניפגש במילואים
Boeing744 פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 מר מגדל דורון עתיק - שמחר הולך לבקו"ם ועוזב את תפקיד קצין מגדל שדה דב. דורון - אני אמנם חייל שלך תקופה קצרה אבל מכיר אותך הרבה זמן לפני - והיה מרגש היום לראות אותך מתרגש... 6 ומשהו שנים זאת חתיכת תקופה... מאחל לך הרבה הצלחה בעולם האזרחי... (ובתעופה האזרחית - אתה יודע שזאת התעופה האמיתית... ) אני מודע לעובדה שעכשיו אני נציג VATIL היחיד במגדל ומרגיש את הנטל על הכתפיים בכל מה שקשור בלהגן על כבוד הסימולטור והתעופה הוירטואלית... יאללה שיהיה רק טוב - ניפגש במילואים הר קורנבלום וואס הרציך???? עאלס גוט? המון המון בהצלחה בהמשך לסרן ד' בהמשך דרכו האזרחית, בתקווה לשמוע אותו בקרוב על LLBG APP במציאות.
Izik Bakshi פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 דורון אחי, הרבה הצלחה בדרך החדשה ובאזרחות, עכשיו אין תרוצים, מגדל שדה דוב ללא הפסקה
אורח פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 בהצלחה דורון, 6 שנים זה יותר מידי! הגיע הזמן לצאת לעולם... שיפשוף נעים באזרחות!!! :wink:
Koobe פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 תודה רבה לכולם, מכל הלב. :-) צפו לכמות שעות פיקוח לא מבוטלות בתקופה הקרובה...
Nimrod פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 בהצלחה באזרחי דורון! נועם בהצלחה ותמסור גם לעמית :wink:
אורח פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 הר קורנבלום וואס הרציך???? עאלס גוט? המון המון בהצלחה בהמשך לסרן ד' בהמשך דרכו האזרחית, בתקווה לשמוע אותו בקרוב על LLBG APP במציאות. דווקא במציאות נראה לי שהרבה יותר נחמד לשבת במגדל ולראות את השמש והמטוסים מאשר בחדר החשוך עם המכ"מ ואחוזי ההתאבדות הגבוהים ביותר מבין כל המקצועות האחרים... :wink:
mickey lip פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 יו מר ענתיקה, זהו ? מה ? כבר נגמר? שיהיה לך המון הצלחה , לא משנה במה תבחר לעסוק, אם זה להמשיך בקריירת פיקוח או במשהו אחר, העיקר שתהיה מאושר ועם חיוך על הפרצוף תמיד. בהצלחה.
Elad Zeierman פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 פראיירים הייתי מחתים אותך לעוד 3 שנים בכיף :mrgreen: ...סתאאם סתאאם כפרה שיחרור נעים מי כמוני יודע כמה חיכית לרגע הזה. בהצלחה !
Matan Solomon פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 שיהיה בהצלחה בחיים ונקווה להרבה שעות שלך ברשת
Moshe Bensal פורסם יוני 15, 2006 דיווח פורסם יוני 15, 2006 דורון, המון המון הצלחה בחיים האזרחים, עלה והצלח בהמשך דרכך.
Shmulik Lin פורסם יוני 15, 2006 דיווח פורסם יוני 15, 2006 Mr. Ancient סיימת תקופה לא מבוטלת בחיים ובהצלחה אני מניח ,או למעשה בטוח מאחל לך את מה שאני מאחל לעצמי וזה די הרבה ALL THE BEST
אורח פורסם יוני 15, 2006 דיווח פורסם יוני 15, 2006 יווו קיד סוף סוף יוצא לאזרחות. שיהיה בהצלחה בכל דרך בה תבחר ובחייאת מספיק עם הבאזים עם הפחנוע מעל הבית :mrgreen:
Itamar Koren פורסם יוני 15, 2006 דיווח פורסם יוני 15, 2006 דורון.. בהצלחה בהמשך הדרך מקווה לשמוע אותך בבן גוריון(האמיתי) :wink: