Ran Bonfil פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 שלום לכולם, לפני מספר ימים תיקנתי את קובץ הAFCAD של נתב"ג. הדברים העיקריים שתיקנתי; -תיקון משדר G/S שהותאם לזווית הגלישה של הPAPI שלחלוטין לא היו תואמים בקרבת המסלול. -הוספת PAPI בצד ימין של מסלול 12 שלא היה קיים במקור. -הוספת PAPI בצידו הימני של 30, שגם כן לא היה קיים. -הוספת תאורת גישה למסלול 12, המערכת תאורה הותאמה למע' האמיתית בשדה, אמנם אין אפשרות להוסיף סטרובס לליין תאורה לפני המסלול, אבל זה מקורב יותר למציאות. העלתי את הקובץ לשרת חיצוני, אני מאשר להעלות לשרת החטיבה, אין לי על הקובץ זכויות יוצרים כמובן, כי לא אני בניתי אותו בשלמותו, אז אם יוצרי הסינרי מעוניינים בהורדתו מהשרת, אין לי שום התנגדות לכך. http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... 3A0DBA0B27 תהנו! :mrgreen:
Niv Malin פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 כל הכבוד רן! עשית עבודה מעולה ואני נהנה ממנה כבר כמה שבועות!! =D> =D>
Itay Zecharia פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 ראשית כל הכבוד על היוזמה. שנית, בקשר לסטרובס, אני בדקתי וניתן לראות אותם פועלים רק בזריחה ובשקיעה. צריך לנסות בדרך כלשהי לאפשר לסטרובס להידלק גם בלילה. הלוואי ומישהו יצליח, זה מוסיף המון.
Eldar Sella פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 האמת היא שלא שמתי לב שאין PAPI בצד ימין בסימולטור :shock: איזה מוזר :shock: אבל אני בטוח שזה יוסיף המון! תודה רבה וכל הכבוד
lalex פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 Have I missed anything? Is teh new LLBG scenery out????
Raz_G פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 Have I missed anything? Is teh new LLBG scenery out???? חח לא, זהו תיקון לסנרי הקיים. רן, זה עובד מצויין וסוף סוף הגיע הזמן שיהייה ILS נורמלי בב"ג. כל הכבוד!
אורח פורסם יוני 15, 2006 דיווח פורסם יוני 15, 2006 אם משהו יכול לשגר לי את הקובץ לאימייל אודה לו. אני לא מצליח להוריד אותו מה YOUSENDIT.
Moshe Mizrahi פורסם יוני 15, 2006 דיווח פורסם יוני 15, 2006 אם משהו יכול לשגר לי את הקובץ לאימייל אודה לו.אני לא מצליח להוריד אותו מה YOUSENDIT. sugar :mrgreen:
Moshe Mizrahi פורסם יוני 15, 2006 דיווח פורסם יוני 15, 2006 רן תודה רבה וכל הכבוד על הקובץ נראית אחלה עבודה
Gadi L. פורסם יוני 15, 2006 דיווח פורסם יוני 15, 2006 כל הכבוד על היוזמה רן! בדקת אם ה GS עובר מעל 5000 בסירון או מתחת? יש מצב שזה השפיע...
Ran Bonfil פורסם יוני 15, 2006 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2006 כל הכבוד על היוזמה רן! בדקת אם ה GS עובר מעל 5000 בסירון או מתחת? יש מצב שזה השפיע... אני חוזר ומדגיש, זיות הG/S המקורית הייתה נכונה לחלוטין, ומיקומו הגיאוגרפי של המשדר לא היה נכון, בגלל זה נוצרה הבעיה שאם עוקבים אחר הPAPI בקרבת המסלול, הG/S בורח למעלה, זה מה שתוקן. לכן אין שינוי בגובה של הקרן במרחק כמו SIRON, אולי שינוי של רגל או 2, שלא יכולים להרגיש את זה. יום טוב. :wink: (ד"א, נבדק עם סוגי המטוסים העיקריים, ססנה, 737, 767, ו744 [שאלו גבהי קוקפיט שונים, ולכן היה חשוב לבדוק את זה איתם])
אורח פורסם יוני 15, 2006 דיווח פורסם יוני 15, 2006 ראשית תודה על העבודה. מאיפה הנתונים למיקום ה ILS ?
Ran Bonfil פורסם יוני 15, 2006 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2006 ראשית תודה על העבודה.מאיפה הנתונים למיקום ה ILS ? מיקום גיאוגרפי מדוייק של כל עזר ניווט נמצא בפמ"ת הפנים ארצי.
Elad Zeierman פורסם יוני 15, 2006 דיווח פורסם יוני 15, 2006 ראשית תודה על העבודה.מאיפה הנתונים למיקום ה ILS ? מיקום גיאוגרפי מדוייק של כל עזר ניווט נמצא בפמ"ת הפנים ארצי. לא בטוח שזה נכון להסתמך על זה... כיוון שבסימולטור יש היסט..
Ran Bonfil פורסם יוני 15, 2006 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2006 ראשית תודה על העבודה.מאיפה הנתונים למיקום ה ILS ? מיקום גיאוגרפי מדוייק של כל עזר ניווט נמצא בפמ"ת הפנים ארצי. לא בטוח שזה נכון להסתמך על זה... כיוון שבסימולטור יש היסט.. גם נכון, בגלל זה התיקון עבר מספר בדיקות, עד שהגיע למקום ה"אמיתי" שלו בשביל הסימ', המיקום הגיאוגרפי הבסיסי לG/S נלקח מהפמ"ת.. :wink: גם כן לא לשכוח שמיקום גיאוגרפי נותן את הנקודה של הפינה שמאלית תחתונה של המשבצת [גם הכי קטנה] ולכן צריך להזיז ולתקן לפי מידת הצורך. שמח שאתם נהנים. :mrgreen:
אורח פורסם יוני 15, 2006 דיווח פורסם יוני 15, 2006 היום או מחר, גירסה משופרת עם פניה שפויה מה Y ל K :wink:
Niv Malin פורסם יוני 15, 2006 דיווח פורסם יוני 15, 2006 היום או מחר, גירסה משופרת עם פניה שפויה מה Y ל K :wink: רציני???!! זה הדבר שהכי הכי הכי מבוקש בבן גוריון! זה פשוט בלתי אפשרי עם 744 לעשות את הפנייה הזאת מבלי לסטות לעפר...