עבור לתוכן
Itay Zecharia

תוספת לסינרי פוטוריל ת"א

Recommended Posts

פורסם

קו הרקיע של ת"א השתנה מעט, נוספו שני בניינים רבי קומות בולטים חדשים, תושבי ת"א יעידו על כך.

האחד של דיסקונט ברחוב הרצל באיזור מגדל שלום.

השני צפוי להיות בניין משרדים שבנייתו עדיין לא הושלמה. אני מדבר על אותו בניין שהמנוף באתר הבנייה התמוטט על הפועלים וגרם למוות של פועל או יותר. בניין זה נמצא ברחוב דרך יפו.

אני יכול להשיג תמונות של שני הבניינים מזוויות רבות, אני עובד באיזור ומגיע לשם מידי שבוע.

רציתי לפנות לבוני הסינרי בחטיבה, ולשאול אם יש מישהו שמעוניין בהוספה של שני הבניינים הללו. (אולי אלכס? :wink: ) במידה ויש צורך בתמונות מהמבנים, אוכל לצלם עדכניים כבר השבוע.

בגישה ל-12 זה ייראה קצת אחרת 8) .

אז מי מרים את הכפפה?

פורסם

בנוסף, ישנם עוד שני בניינים [כמובן לא רק שניים, אבל כאלו שרלוונטים אלינו], אלו הבניינים העגולים רבי הקומות ברחוב פנקס\דרך נמיר בת"א, גם כן שחכתי לציין את "בנייני פנקס" [ממש בצמוד לב"ס שלי :P] שלושה נוספים ליד השניים העגולים. אין לי בעיה גם להשיג תמונות שלהם מזוויות שונות.

פורסם
  Itay Zecharia כתב:
קו הרקיע של ת"א השתנה מעט, נוספו שני בניינים רבי קומות בולטים חדשים, תושבי ת"א יעידו על כך.

האחד של דיסקונט ברחוב הרצל באיזור מגדל שלום.

השני צפוי להיות בניין משרדים שבנייתו עדיין לא הושלמה. אני מדבר על אותו בניין שהמנוף באתר הבנייה התמוטט על הפועלים וגרם למוות של פועל או יותר. בניין זה נמצא ברחוב דרך יפו.

אני יכול להשיג תמונות של שני הבניינים מזוויות רבות, אני עובד באיזור ומגיע לשם מידי שבוע.

רציתי לפנות לבוני הסינרי בחטיבה, ולשאול אם יש מישהו שמעוניין בהוספה של שני הבניינים הללו. (אולי אלכס? :wink: ) במידה ויש צורך בתמונות מהמבנים, אוכל לצלם עדכניים כבר השבוע.

בגישה ל-12 זה ייראה קצת אחרת 8) .

אז מי מרים את הכפפה?

Hi Itay,

I'd be very glad to add all the new buildings to my scenery, but I prefer waiting for the new FS coming in winter. I really want to see how compatible it is with the new version and then go on and add to it and generally improve the graphics.

So if you have pictures, plans, etc, just send them over. When teh moment is right, you'll see these building in my TLV photorela scenery too.

Thanks!

פורסם

יש בנוסף גם את הבניין החדש של הקרייה (שיש בו גם מנחת מסוקים)

פורסם
  Solly כתב:
גם עזריאלי השלישי המרובע עכשיו בבניה 8)

התקנתי אתמול אנטנה על הגג.

לא כל דבר שבבניה נשים בסימ,

הניחו אתמול את היסודות של בניין חדש בצפון ת"א (ציני) אז מה?

כשהוא יהיה בנוי עם יהיה טעם לבנות נבנה אותו בסימ.

פורסם
  Or - VATIL10 כתב:
  Solly כתב:
גם עזריאלי השלישי המרובע עכשיו בבניה 8)

התקנתי אתמול אנטנה על הגג.

לא כל דבר שבבניה נשים בסימ,

הניחו אתמול את היסודות של בניין חדש בצפון ת"א (ציני) אז מה?

כשהוא יהיה בנוי עם יהיה טעם לבנות נבנה אותו בסימ.

חידשו את הבניה של המיגדל המרובע בעזריאלי ?!!?!?

הוא כבר תקוע שנים

פורסם

כן ממה שהבנתי עזריאלי קיבלו את האישור מהעירייה להאחר כמה שנים טובות וחידשו את הבנייה,פעם אחרונה שיצא לי לראות הוא גדל בכמה קומות

פורסם

תגידו חוץ מהעובדה שצריך באמת לשנות את הנוף של תל אביב קצת

אני כתל אביבי חשבתי פעם לעשות פרוייקט לא קטן של תל אביב בסיגנון של ונציה :idea:

אבל אז הגיע צהל :D

מה אתם אומרים על לעשות משהו מחדש - אחרי הכל

הסינרי שיש עכשיו זולל פריימים. :?

אני אחרי ה9 ליולי פנוי לעזור בבניה למי שצריך עזרה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...