Itay Zecharia פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 קו הרקיע של ת"א השתנה מעט, נוספו שני בניינים רבי קומות בולטים חדשים, תושבי ת"א יעידו על כך. האחד של דיסקונט ברחוב הרצל באיזור מגדל שלום. השני צפוי להיות בניין משרדים שבנייתו עדיין לא הושלמה. אני מדבר על אותו בניין שהמנוף באתר הבנייה התמוטט על הפועלים וגרם למוות של פועל או יותר. בניין זה נמצא ברחוב דרך יפו. אני יכול להשיג תמונות של שני הבניינים מזוויות רבות, אני עובד באיזור ומגיע לשם מידי שבוע. רציתי לפנות לבוני הסינרי בחטיבה, ולשאול אם יש מישהו שמעוניין בהוספה של שני הבניינים הללו. (אולי אלכס? :wink: ) במידה ויש צורך בתמונות מהמבנים, אוכל לצלם עדכניים כבר השבוע. בגישה ל-12 זה ייראה קצת אחרת . אז מי מרים את הכפפה?
Ran Bonfil פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 בנוסף, ישנם עוד שני בניינים [כמובן לא רק שניים, אבל כאלו שרלוונטים אלינו], אלו הבניינים העגולים רבי הקומות ברחוב פנקס\דרך נמיר בת"א, גם כן שחכתי לציין את "בנייני פנקס" [ממש בצמוד לב"ס שלי ] שלושה נוספים ליד השניים העגולים. אין לי בעיה גם להשיג תמונות שלהם מזוויות שונות.
lalex פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 Itay Zecharia כתב: קו הרקיע של ת"א השתנה מעט, נוספו שני בניינים רבי קומות בולטים חדשים, תושבי ת"א יעידו על כך.האחד של דיסקונט ברחוב הרצל באיזור מגדל שלום. השני צפוי להיות בניין משרדים שבנייתו עדיין לא הושלמה. אני מדבר על אותו בניין שהמנוף באתר הבנייה התמוטט על הפועלים וגרם למוות של פועל או יותר. בניין זה נמצא ברחוב דרך יפו. אני יכול להשיג תמונות של שני הבניינים מזוויות רבות, אני עובד באיזור ומגיע לשם מידי שבוע. רציתי לפנות לבוני הסינרי בחטיבה, ולשאול אם יש מישהו שמעוניין בהוספה של שני הבניינים הללו. (אולי אלכס? :wink: ) במידה ויש צורך בתמונות מהמבנים, אוכל לצלם עדכניים כבר השבוע. בגישה ל-12 זה ייראה קצת אחרת . אז מי מרים את הכפפה? Hi Itay, I'd be very glad to add all the new buildings to my scenery, but I prefer waiting for the new FS coming in winter. I really want to see how compatible it is with the new version and then go on and add to it and generally improve the graphics. So if you have pictures, plans, etc, just send them over. When teh moment is right, you'll see these building in my TLV photorela scenery too. Thanks!
lalex פורסם יוני 14, 2006 דיווח פורסם יוני 14, 2006 Well guys, as I said - the more info you bring in, the better, but the release time won't be before we see what MSFS has in store for us. Thanks.
אורח Ofek פורסם יוני 15, 2006 דיווח פורסם יוני 15, 2006 יש בנוסף גם את הבניין החדש של הקרייה (שיש בו גם מנחת מסוקים)
Or Netzer פורסם יוני 15, 2006 דיווח פורסם יוני 15, 2006 Solly כתב: גם עזריאלי השלישי המרובע עכשיו בבניה התקנתי אתמול אנטנה על הגג. לא כל דבר שבבניה נשים בסימ, הניחו אתמול את היסודות של בניין חדש בצפון ת"א (ציני) אז מה? כשהוא יהיה בנוי עם יהיה טעם לבנות נבנה אותו בסימ.
E.Z פורסם יוני 15, 2006 דיווח פורסם יוני 15, 2006 Or - VATIL10 כתב: Solly כתב: גם עזריאלי השלישי המרובע עכשיו בבניה התקנתי אתמול אנטנה על הגג. לא כל דבר שבבניה נשים בסימ, הניחו אתמול את היסודות של בניין חדש בצפון ת"א (ציני) אז מה? כשהוא יהיה בנוי עם יהיה טעם לבנות נבנה אותו בסימ. חידשו את הבניה של המיגדל המרובע בעזריאלי ?!!?!? הוא כבר תקוע שנים
אורח Ofek פורסם יוני 15, 2006 דיווח פורסם יוני 15, 2006 כן ממה שהבנתי עזריאלי קיבלו את האישור מהעירייה להאחר כמה שנים טובות וחידשו את הבנייה,פעם אחרונה שיצא לי לראות הוא גדל בכמה קומות
NoX פורסם יוני 15, 2006 דיווח פורסם יוני 15, 2006 פתאום אחרי כל כך הרבה זמן, העיגול והמשולש נראים מצויין לבד, הריבוע סתם לא מתאים...
Aeroflot פורסם יוני 15, 2006 דיווח פורסם יוני 15, 2006 תגידו חוץ מהעובדה שצריך באמת לשנות את הנוף של תל אביב קצת אני כתל אביבי חשבתי פעם לעשות פרוייקט לא קטן של תל אביב בסיגנון של ונציה :idea: אבל אז הגיע צהל מה אתם אומרים על לעשות משהו מחדש - אחרי הכל הסינרי שיש עכשיו זולל פריימים. :? אני אחרי ה9 ליולי פנוי לעזור בבניה למי שצריך עזרה.