עבור לתוכן
Raz Gueta

מישהו צילם את המסוקים הרבים שהיו בתרגיל השבוע בגליל?

Recommended Posts

פורסם

גם אתה ראית את זה?! :shock:

על הבוקר שמעתי אותם כשקמתי שלפתי מהר מצלמה ואז זה נגמר :(

כל הלילה היו מסוקים!

אגב,איפה אתה גר ששמעת את זה?

פורסם

זהו תרגיל צבאי רחב היקף של כמה חילות ביחד.

אין פה מה לפרט יותר מידי גם בגלל שזה צבאי וגם בגלל שזה לא מעניין אף אחד.

כל העסק נמשך שלושה או ארבע ימים שבהם היו כמה סוגי תרגילים, אם מהאוויר ואם על האדמה.

פורסם

זה היה תרגיל רציני מאוד של הרבה מאוד דברים, זה לא המקום לדבר עליהם (כמו שנאמר קודם).

לי אישית יצא לטוס עם ינשוף מאזור קיבוץ לביא/גבעת אבני לנחל חילזון ליד כרמיאל. נחתנו בתוך הנחל, והמסוק ביצע תימרונים מטורפים בתוך הערוץ. פעם ראשונה שיצא לי לטוס במסגרת צבאית, ובאמת שהייתה חוויה לא רגילה.

פורסם

רז לא ידעתי שאתה טייס,סחטיין :wink:

אגב,אני גר בכרמיאל,מול הואדי שאליו יורדים מלא מסוקים(נחל חילזון) ואני כל פעם מנסה לתפוס מסוקים במצלמה אבל הזום קטן מדי(X4) ואפשר עם זום דיגיטלי שהורס את האיכות.

פעם הבאה שתבקר כאן תגיד שלום :P

פורסם

טייס? ממש לא,

הייתי בכוח שהוסק, ונחתנו בנחל חלזון, באמת היה מגניב לרדת בגובה מכוון מע'ר ולראות את מכמנים משמאל וכרמיאל מימין נעלמים למעלה שאנחנו יורדים לטיסה בוואדי ונחיתה.

פורסם

העיקר לטוס ולהיות בחלק מהמבצעים של חיל-האוויר :)

אגב,אם תסתכל לכיוון כרמיאל פעם הבאה,תסתכל טוב על גגות הבתים הקרובים ואתה תראה צורה של קשת,זה הרחוב שאני גר בו עם בית בצורה כזאת :D

פורסם

לא יכולתי לישון בלילות בגלל כל המסוקים האלו וזה גם די מעצבן כי כל פעם שעובר מסוק מעל הבית צריך ללכת החוצה לראות אותו.

אה וד"א לפני יומיים פירסמו בחדשות שצה"ל עושה תרגיל למקרה שיש התקפה גדולה על ישראל

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...