3Dvg פורסם יוני 22, 2006 דיווח פורסם יוני 22, 2006 אמממ, תודה חברים. :oops: אני בסדר , חזרתי לעבודה ולטיסות, הגב עוד כואב אבל זה יעבור. חמישי הבא מתחילים פיזיוטרפיה, אז יהיה בסדר. תודה לכם על הדאגה. המממ....TFC? :roll: תיאמת שעות אני מקווה..... נו טוב, לפכות תסתכל על הצד החיובי! $$$$ לא יותר מדיי אבל אפילו שקל רווח זה רווח... ד"א מעכשיו, גם הצוור כואב לך... :wink: והגב, אתה לא יכול להתכופף כן, בכביש באמת מסוכן, אם למדתי משהו מניסיוני הדל הוא להתרחק מ שני תיפוסים, ה"ערס" שעושה מלחמת אומץ בכביש ונהגי מוניות שלא שמים על אף אחד ונכנסם לצמתים כאילו אין מחר! :x נשאר רק להגיד תודה שאין אופנוע אלא כופסאת פח שסופגת את רוב המכות שיהיה בהצלחה!
Barak Palesznicki פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 החלמה מהירה לשניכם, ותחזרו אלינו מהר!!!
Ben Zwebner פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 Cant say much more than what was already said.. so DITTO^^^^^^^
Izik Bakshi פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 החלמה מהירה, ואם כבר מאחלים בריאות, אז מאחל שתפסיקו לעשן כמה שיותר מהר.
Ilan Jonas פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 היי תודה, רק עכשיו ראיתי את זה אני גם בסדר כבר כמה ימים, למרות הוירוס הזה ניסה להרוג אותי. You won't get rid of me that easily
Moshe Mizrahi פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 היי תודה, רק עכשיו ראיתי את זה אני גם בסדר כבר כמה ימים, למרות הוירוס הזה ניסה להרוג אותי. You won't get rid of me that easily יופי, ושיהיה בהצלחה היום בערב עם קבלת הפנים בסעודיה :wink: