itai פורסם ספטמבר 8, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2003 אני חושב לקנות את 2004 אבל חושש לאחר שהתקנתי ושיפרתי את הגרסה של 2002 נראה לי שחבל לעבור גרסה עכשיו כל עוד אין את כל הצ'ופרים של הגרסה הקודמת. למי שיש FS2004 האם הוא יכול לפרט את ההבדלים בין הגרסאות? האם לטעמן היה שווה לשדרג את הגרסה ל 2004? תודה
יו×�ב ×¤×™×’× ×‘×•×™×� פורסם ספטמבר 8, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2003 חחח ועל זה נאמר תמונה אחת (או שמונה, אותו דבר) שווה אלף מילים. אבל יש לי שאלה, יש לי חבר שיש לו את 2004, והוא אומר שזה ממש לא נראה אצלו ככה... הוא ממש התאכזב, ואמר לי שלא כדאי, יש לו כרטיס מסך חזק ויציב, ואין סיבה שזה לא יעבוד טוב, יש לכם אולי סיבה ללמה זה ככה?
che פורסם ספטמבר 8, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2003 יואב פיגנבוים כתב: חחח ועל זה נאמר תמונה אחת (או שמונה, אותו דבר) שווה אלף מילים.אבל יש לי שאלה, יש לי חבר שיש לו את 2004, והוא אומר שזה ממש לא נראה אצלו ככה... הוא ממש התאכזב, ואמר לי שלא כדאי, יש לו כרטיס מסך חזק ויציב, ואין סיבה שזה לא יעבוד טוב, יש לכם אולי סיבה ללמה זה ככה? חזק ויציב זה במקרה G4MX? אם כן, אז אין לו למה לצפות... לא הייתי מגדיר את זה ככרטיס מסך... נגיד את זה ככה, הסיבה היחידה שהייתי אומר למישהו לא לרכוש את 2004 היא מפני שאי-אפשר(בנתיים לפחות) להטיס עליו את ה767PIC(שאני רוצה לטוס בו אני עושה את זה ב2002 שעוד לא מחקתי...). עוד סיבה משנית לדעתי היא מחשב לא מספיק חזק. פנטיום3 זה חלש מידי לדעתי... איאפשר יהיה ממש להנות מזה על אחד כזה...
יו×�ב ×¤×™×’× ×‘×•×™×� פורסם ספטמבר 8, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2003 che כתב: יואב פיגנבוים כתב: חחח ועל זה נאמר תמונה אחת (או שמונה, אותו דבר) שווה אלף מילים.אבל יש לי שאלה, יש לי חבר שיש לו את 2004, והוא אומר שזה ממש לא נראה אצלו ככה... הוא ממש התאכזב, ואמר לי שלא כדאי, יש לו כרטיס מסך חזק ויציב, ואין סיבה שזה לא יעבוד טוב, יש לכם אולי סיבה ללמה זה ככה? חזק ויציב זה במקרה G4MX? אם כן, אז אין לו למה לצפות... לא הייתי מגדיר את זה ככרטיס מסך... נגיד את זה ככה, הסיבה היחידה שהייתי אומר למישהו לא לרכוש את 2004 היא מפני שאי-אפשר(בנתיים לפחות) להטיס עליו את ה767PIC(שאני רוצה לטוס בו אני עושה את זה ב2002 שעוד לא מחקתי...). עוד סיבה משנית לדעתי היא מחשב לא מספיק חזק. פנטיום3 זה חלש מידי לדעתי... איאפשר יהיה ממש להנות מזה על אחד כזה... כן זה נכון, מדובר ב- G4MX, והאמת, שאפילו ב- 2002 הכרטיס איכזב אותי... השם מבטיח, בביצועים הוא לא משהו... בכל מקרה, עם איזה כרטיס מסך נלקחו הצילומים? ועוד שאלה, האפקט של הים, והשמש, הם תוספות או "בילד אין"? תודה
Oren Geva פורסם ספטמבר 8, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2003 הים, השמש ההשתקפויות הם דיפולט בסימולטור, לא תוספות. ככה זה נראה. ואפקטים של מזג באויר פשוט מדהימים. אבל כמו שנאמר, אכן צריך כרטיס חזק, וג מחשב חזק. יש לי פנטיום 4 2400 עם חצי מגה זכרון. היה לי G4 TI4200 והוא קצת צלע. זמן קצר אחרי שקניתי את הסימולטור החלפתי ל G4 FX 5900 וזה עובד מצוין. כמובן שזה מאוד יקר. אגב אצל חבר שלי שיש לו מחשב חזק יותר פנטיום 4 3000 עם כרטיס מסך חלש יותר - TI 4600 זה עובד יותר טוב מאשר אצלי. אצלי אני מקבל 15-25 FPS רוב הזמן. שזה מספיק. אבל יש מקרים קיצוניים של AI TRAFFIC בשדה עמוס ומורכב עם עננים וכו' שזה יורד. כמובן שתמיד אפשר לנטרל דברים שלא ממש מעניינים אותך ולקבל ביצועים טובים יותר - כמו ענני תלת מימד (שהם מאוד יפים - אבל מאוד פוגעים בביצועים), צל שהבנתי מפורומים שמאוד פוגע בביצועים, ופרטים למינהם.
Moshe פורסם ספטמבר 8, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2003 שלום איתי תיקרא את הכתבה בלינק הבא http://forums.avsim.net/dcboard.php?az= ... ype=search יש מקום למחשבה שניה אם מה שחשוב לך בסימולאטור אלה לא התמונות היפות שכולם מפרסמים משה
Oren Geva פורסם ספטמבר 9, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2003 אבך אני כן יכול להגיד לך שרב המטוסים שניסיתי - עובדים בצורה זהה לחלוטין - עד כמה שאני יכול לקבוע - ומתנהגים כמו שצריך. אם יש מוצרים חיצוניים שצריכים לעבור התאמה? tough luck for developers.
oz פורסם ספטמבר 9, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2003 יואב פיגנבוים כתב: che כתב: יואב פיגנבוים כתב: חחח ועל זה נאמר תמונה אחת (או שמונה, אותו דבר) שווה אלף מילים.אבל יש לי שאלה, יש לי חבר שיש לו את 2004, והוא אומר שזה ממש לא נראה אצלו ככה... הוא ממש התאכזב, ואמר לי שלא כדאי, יש לו כרטיס מסך חזק ויציב, ואין סיבה שזה לא יעבוד טוב, יש לכם אולי סיבה ללמה זה ככה? חזק ויציב זה במקרה G4MX? אם כן, אז אין לו למה לצפות... לא הייתי מגדיר את זה ככרטיס מסך... נגיד את זה ככה, הסיבה היחידה שהייתי אומר למישהו לא לרכוש את 2004 היא מפני שאי-אפשר(בנתיים לפחות) להטיס עליו את ה767PIC(שאני רוצה לטוס בו אני עושה את זה ב2002 שעוד לא מחקתי...). עוד סיבה משנית לדעתי היא מחשב לא מספיק חזק. פנטיום3 זה חלש מידי לדעתי... איאפשר יהיה ממש להנות מזה על אחד כזה... כן זה נכון, מדובר ב- G4MX, והאמת, שאפילו ב- 2002 הכרטיס איכזב אותי... השם מבטיח, בביצועים הוא לא משהו... בכל מקרה, עם איזה כרטיס מסך נלקחו הצילומים? ועוד שאלה, האפקט של הים, והשמש, הם תוספות או "בילד אין"? תודה תן לי לתקן אותך השם G4MX ממש לא מבטיח כולם מכירים את הכישלון של הG2MX אז ששומעיםפ שיש עכשיו G4MX זה מעלה זיכרונות לא נעימים......
Oren Geva פורסם ספטמבר 9, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2003 ה-MX מראש הוא מותג שנועד ל - LOW-MEDIUM END MARKET. מדובר בכרטיסים זולים יותר מכרטיסי הדגל של NVIDIA, בעלי ביצועים מופחתים. בערך כמו סלרון מול פנטיום, או סיאט איביזה מול גולף GTI. יתרה מכך, GF4MX הוא חלש במיוחד, והיו טענות כלפי NVIDIA על עצם העובדה שהם קראו לו GF4 בכלל. השם פשוט מטעה, והוא נופל בביצועיו מ GF3TI200 או GF3TI500. אבל קוראים לו GF4, וזה נשמע טוב יותר. שפוט החלטה שיווקית, זה הכל. אם כבר GF4 אז ללכת על ה-TI למיניהם. אגב, גם בסדרה החדשה יותר שלהם - ה FX - הדגמים הנמוכים נופלים FX5200 נופלים בביצועיהם מכרטיסי GF4TI4200-4800. ה FX5600 שקול בערך לTI4400-4600. ה-FX5900 כבר חזר יותר מהם. שווה לבדוק תמיד באתרים שמשווים חומרות לפני שרצים לקנות.