Kobi David פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 שלום חברים, צוות VATIL שמח לבשר על 2 סיורים מיוחדים באל על לחברי החטיבה. הסיורים "עוצבו" במיוחד עבור VATIL והתכנים נקבעו על פי בקשותינו. הסיור הראשון יתקיים ביום שלישי ה 4.7.06 (מועד לסיור השני יקבע בקרוב) לוח זמנים מתוכנן לסיור: - 8.00 הגעה לשער דרומי באל על - 8:15 התכנסות, כיבוד קל - 8:30 פתיחת היום, ברכות, הרצאה מקצועית (לבחירתכם! פרטים בהמשך) - 10:00 הפסקה - 10:20 ביקור במשגרה, הסברים - 11:00 יציאה למטוס הסברים על בדיקות חיצוניות, ביקור בקוקפיט + צילומים - 13:00 ארוחת צהרים בחדר האוכל של אל על - 14:00 ביקור במוקאפ וביצוע טיסות על המוק אפ. (8 חברי חטיבה בלבד) כפי ששמתם לב, שמנו דגש על ביקור במטוסים, על מנת שכולם יוכלו להצטלם, וגם לצאת ל"סיבוב" שטייסים מבצעים במסגרת הכנות לטיסה סביב המטוס. חשוב לציין שסוג המטוס טרם נקבע, אך העדיפות שהעברנו לאל על היא ל 777 או 747. כמו כן, צפויה לנו הרצאה מקצועית מפי טייס אל על, כאשר כולנו יחד נבחר את נושא ההרצאה. שרשור נוסף עם סקר נפתח וניתן להצביע כאן: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=13550 קצת על היום, זהו לא הסיור המוכר של מחלקת השיווק של אל על, זהו סיור שהורכב במיוחד עבור חטיבת VATIL, ובא בעקבות שיתוף הפעולה בין אל על ל VATIL. מנהלות: בכל סיור ישתתפו מקסימום של 25 אנשים. יש להגיע עם תעודה מזהה בעלת תמונה. היום צפוף ביותר, אי לכך לא נוכל להמתין למאחרים, אז נא לא לאחר! הן במתחם אל על והן בשטח האווירי - אין להסתובב ולהתרחק מהקבוצה. הסיור ניתן ללא כל עלות, אך מומלץ להצטייד במטבעות לקניית שתיה מהמכונות. חובה - לבוא במצב רוח טוב וחיובי, ולהביא מצלמות מכל סוג שהן! הליך ההרשמה לסיור: בסוף הודעה זו ישנו קישור לדף ההרשמה לסיור. יש למלא את הפרטים בעברית, ולהקליק על לחצן השליחה פעם אחת (!) ולהמתין. יופיע לפניכם מסך המאשר את הרשמתכם, ובמקביל ישלח לכתובת שהזנתם מייל אותו תצטרכו לאשר. רק אז למעשה ייקלט הרישום שלכם לסיור, ובמידה ולא תהיינה בעיות ביטחוניות תקבלו אישור סופי בדוא"ל כשבוע לפני מועד הסיור המתוכנן.
Matan Solomon פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 נרשמתי אם נתנו לי אישורים לפני כמה ימים להכנס לרפאל אז אני מקווה שלא יהיו בעיות עם אלעל כל הכבוד על הסיור!! אני מקווה שהכל יצא לפועל!
Meitar Lugasi פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 אני מעוניין להירשם אבל לפני זה אני מעדיף לדעת מה המועד השני [בקירוב] כי התאריך הראשון לא הכי נוח. המועד השני יהיה בסביבות אוגוסט? אם כן זה מעולה, ואני אדחה את הרישום. תודה.
Ran Bonfil פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 אני מוריד את הכובע בפני המארגנים! פשוט כל הכבוד! נרשמתי, תכף אאשר את ההרשמה באי-מייל, כשיגיע.. :mrgreen: ושוב תודה רבה!!
Yehonatan_el פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 אני מחכה למועד השני פשוט יש לי ב4 ליולי בגרות
Moshe Mizrahi פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 כל הכבוד על הארגון :!: נראה שהושקעה כאן הרבה עבודה. תודה רבה
ראם אדם פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 נרשמתי לסיור אבל לא קיבלתי במייל שום הודעה :? מה לעשות? לא משנה קיבלתי את ההודעה אבל עכשיו הקישור שעליו צריך ללחוץ בישביל לסיים את הרישום לא עובד! :?
matan פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 תרשם שוב ולא עם וואלה. צהריים טובים קובי......רק שתדע שאני נרשמתי עם האימייל הנאמן שלי זה 6 שנים של וואלה,וזה שלח לי לינק CONFIRM כמו גדול=]
3Dvg פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 תרשם שוב ולא עם וואלה. צהריים טובים קובי......רק שתדע שאני נרשמתי עם האימייל הנאמן שלי זה 6 שנים של וואלה,וזה שלח לי לינק CONFIRM כמו גדול=] me 2 מחכה לאימייל של המידע (באיזוה סיור מה ומי)
Nadav פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 גם אני הייתי שמח להגיע למועד השני (מבחנים באוניברסיטה) אם יהיה איזה תאריך באופק הייתי שמח לדעת. קובי-צריך לשלוח לך מייל בפרטי אם מעוניינים במועד השני? תודה רבה וסחטיין על ההפקה! נדי
Kobi David פורסם יוני 24, 2006 מחבר דיווח פורסם יוני 24, 2006 לא צריך לשלוח לי מייל, צריך להמתין עד להודעה על הסיור הבא שתבוא בקרוב אני מקווה.
אורח פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 לא צריך לשלוח לי מייל, צריך להמתין עד להודעה על הסיור הבא שתבוא בקרוב אני מקווה. ובתקווה שזה יהיה ביום שישי.... :wink: אם לא נשרוף להם את המועדון :mrgreen:
moti פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 נרשמתי עם וואלה, בד"כ קיבלתי הודעות אישור על אירועים מהחטיבה. אם לא יתקבל אני אשלח שוב הרשמה דרך מייל אחר. זה לא בסדר שמפרסמים הודעות כאלה בשבת- כבר קרה כזה דבר בעבר. כל הדתיים פה עלולים לפספס את הרישום בגלל שרק במוצ"ש אנחנו קוראים את ההודעות.
Ran Bonfil פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 יש הגבלות גיל או רמת ידע מסויימת??? גידי, הגבלת הגיל היא 16 שנים, משום שצריך תעודת זהות, הבנתי מהסיור הקודם שלא התאפשרה כניסה עם תעודה מזהה אחרת, אבל יכול ליהיות שכאן הדברים שונים, למרות שזה אותו ביטחון של השדה..
yossid פורסם יוני 25, 2006 דיווח פורסם יוני 25, 2006 אשמח להצטרף למועד ב', אם יסתדר (תלוי בתאריך כמובן). אפשר להגיע מחיפה בטיסה? והשאלה רצינית לחלוטין, משום שיהיה צורך בתיאומים לרבות חניה. בהנחה והתשובה חיובית ובתקווה שעד למועד ב' אסיים את ההסבה ל-177, יהיו שניים או שלושה מקומות מ/אל חיפה.
Ran Bonfil פורסם יוני 26, 2006 דיווח פורסם יוני 26, 2006 -נערך על ידי- טעות שפורסם על גבי דפי הפורום. עמכם הסליחה, הייתי נסער. כמו כן אני רוצה להישאר חבר בחטיבה, גם בלי הסיור, משום שאני אוהב מאוד את האנשים פה וכלל את נושאי החטיבה. המשך שבוע טוב לכולם.
Elad Zeierman פורסם יוני 26, 2006 דיווח פורסם יוני 26, 2006 כיוון שרן חזר בו והבין את העניין החלטתי למחוק את כל ההודעות הרלוונטיות בנושא כוול ההודעה שלי ושל מנהל החטיבה. להבא לפני שאתם קופצים לדפי ה PHP בידקו לעומק את הנתונים
Kobi David פורסם יוני 26, 2006 מחבר דיווח פורסם יוני 26, 2006 אשמח להצטרף למועד ב', אם יסתדר (תלוי בתאריך כמובן). אפשר להגיע מחיפה בטיסה? והשאלה רצינית לחלוטין, משום שיהיה צורך בתיאומים לרבות חניה. בהנחה והתשובה חיובית ובתקווה שעד למועד ב' אסיים את ההסבה ל-177, יהיו שניים או שלושה מקומות מ/אל חיפה. יוסי - אתה צריך לדאוג לאישורי נחיתה בבן גוריון כמו שאתה בוודאי מכיר, משימה לא פשוטה. למעבר מהאווירי לשטח אל על דרך השער האווירי, אלון ואני ננסה לדאוג. תעדכן אם אתה בא.
3Dvg פורסם יוני 27, 2006 דיווח פורסם יוני 27, 2006 הסיור הוא בעוד שבוע ולא קבלתי כבלתי כלום לא מייל אישור, לא משהו מסוים, נקודת מפגש (אני לא זוכר אם צינתה את זה בהתחלה או לא) מתי יתפרסמו הרשימות של מי שיוצא ומי שלא, בבקשה תעשו את זה לפני סוף החודש.... תודה
yossid פורסם יוני 27, 2006 דיווח פורסם יוני 27, 2006 אשמח להצטרף למועד ב', אם יסתדר (תלוי בתאריך כמובן). אפשר להגיע מחיפה בטיסה? והשאלה רצינית לחלוטין, משום שיהיה צורך בתיאומים לרבות חניה. בהנחה והתשובה חיובית ובתקווה שעד למועד ב' אסיים את ההסבה ל-177, יהיו שניים או שלושה מקומות מ/אל חיפה. יוסי - אתה צריך לדאוג לאישורי נחיתה בבן גוריון כמו שאתה בוודאי מכיר, משימה לא פשוטה. למעבר מהאווירי לשטח אל על דרך השער האווירי, אלון ואני ננסה לדאוג. תעדכן אם אתה בא. ברגע שאדע על התאריך המתוכנן למועד הסיור השני, אדע אם אוכל להגיע ואעדכן. תודה, קובי.
Oren-ELY3 פורסם יוני 27, 2006 דיווח פורסם יוני 27, 2006 אשמח להצטרף למועד ב', אם יסתדר (תלוי בתאריך כמובן). אפשר להגיע מחיפה בטיסה? והשאלה רצינית לחלוטין, משום שיהיה צורך בתיאומים לרבות חניה. בהנחה והתשובה חיובית ובתקווה שעד למועד ב' אסיים את ההסבה ל-177, יהיו שניים או שלושה מקומות מ/אל חיפה. יוסי - אתה צריך לדאוג לאישורי נחיתה בבן גוריון כמו שאתה בוודאי מכיר, משימה לא פשוטה. למעבר מהאווירי לשטח אל על דרך השער האווירי, אלון ואני ננסה לדאוג. תעדכן אם אתה בא. ברגע שאדע על התאריך המתוכנן למועד הסיור השני, אדע אם אוכל להגיע ואעדכן. תודה, קובי. יוסי ראשית שלום, בתור אחד שעובד במבצעים של "כנפי פז" בדקתי את האפשרות להיכנס משער שלום. הבעיה היא לא אצלנו אלא אצל הנוסעים. אני בכל אופן שריינתי גם 172