Kobi David פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 אז על מה הייתם רוצים לשמוע מפיו של טייס אל על בהרצאה שנקבל שם במסגרת הסיור החטיבתי? לפרטים על הסיור: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=13549
אורח פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 דילמה קשה, אך אני חייב להמליץ על עבודת צוות בתא מפי הגדול מכולם, אלון פרג. הרצאה מרתקת ביותר ביחוד הדוגמאות :mrgreen:
Zeev Bucki פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 כל הקשור בPMDG 747-400 וכמובן שדיילת תסביר לנו על יחסי הגומלין בינה לבין הטייס והאם זה משפיע על ביצועי המטוס...
matan פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 כל הקשור בPMDG 747-400וכמובן שדיילת תסביר לנו על יחסי הגומלין בינה לבין הטייס והאם זה משפיע על ביצועי המטוס... חחחחחחחחחחחחחחחחחח
3Dvg פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 כל הקשור בPMDG 747-400וכמובן שדיילת תסביר לנו על יחסי הגומלין בינה לבין הטייס והאם זה משפיע על ביצועי המטוס... יש משהו בדבריך.... נראה לי שזה משפיע על כוח העילויי..... (המבין יבין) ד"א מה הכוונה ב-"זרימת טיסה" תודה
Meitar Lugasi פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 כל הקשור בPMDG 747-400וכמובן שדיילת תסביר לנו על יחסי הגומלין בינה לבין הטייס והאם זה משפיע על ביצועי המטוס... יש משהו בדבריך.... נראה לי שזה משפיע על כוח העילויי..... (המבין יבין) תודה עדיף שזה ייעצר כאן :mrgreen:
Yahav Barzilay פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 כל הקשור בPMDG 747-400וכמובן שדיילת תסביר לנו על יחסי הגומלין בינה לבין הטייס והאם זה משפיע על ביצועי המטוס... יש משהו בדבריך.... נראה לי שזה משפיע על כוח העילויי..... (המבין יבין) ד"א מה הכוונה ב-"זרימת טיסה" תודה לדעתי הכוונה היא רצף הפעולות בטיסה PF, CL ועוד..
apereg פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 זרימת טיסה היא רצף של הרצאות שאנחנו נותנים (לפחות בצי 737) ואורכן מצטבר ל 12 שעות בקירוב. ברצף ההרצאות הזה אנחנו עוברים על כל שלבי הטיסה, כולל המנהלות, מתי קוראים לכל צ'קליסט, מתי עושים כל דבר, וכולל גם תפעול המטוס. זרימת טיסה היא בעצם מעבר מאד מפורט על כל הטיסה. באם תרצו לשמוע הרצאה כזו, נצטרך לדחוס את זה לשעה+, כלומר ננסה להתמקד רק בחלקים היותר מעניינים. להתראות
אורח פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 גילוי נאות, מאחר ואת ההרצאות של זרימת טיסה עברתי כבר לפחות פעמים בכל מיני ורסיות, העדפתי את ה CRM ולכן גם ההמצלה החמה עליה. גם ההרצאה על זרימת טיסה , מבית פרג הפקות בעמ, הרצאה ברמה אפילו שהוא דוחס אותה לשעה +++, הרצאה מעניינת ביותר וחובה לכל טייס PMDG. רן.
E.Z פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 גילוי נאות, מאחר ואת ההרצאות של זרימת טיסה עברתי כבר לפחות פעמים בכל מיני ורסיות, העדפתי את ה CRM ולכן גם ההמצלה החמה עליה.גם ההרצאה על זרימת טיסה , מבית פרג הפקות בעמ, הרצאה ברמה אפילו שהוא דוחס אותה לשעה +++, הרצאה מעניינת ביותר וחובה לכל טייס PMDG. רן. זה בסדר רן הצלחת להפוך את תוצאות הסקר.. :mrgreen:
3Dvg פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 גילוי נאות, מאחר ואת ההרצאות של זרימת טיסה עברתי כבר לפחות פעמים בכל מיני ורסיות, העדפתי את ה CRM ולכן גם ההמצלה החמה עליה.גם ההרצאה על זרימת טיסה , מבית פרג הפקות בעמ, הרצאה ברמה אפילו שהוא דוחס אותה לשעה +++, הרצאה מעניינת ביותר וחובה לכל טייס PMDG. רן. שקול להעביר אותה בקורס ל PMDG שאתה ומיקי הולכים להעביר.....היא נשמעת ממש מעניינת. תודה אלון על ההסבר
אורח פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 גילוי נאות, מאחר ואת ההרצאות של זרימת טיסה עברתי כבר לפחות פעמים בכל מיני ורסיות, העדפתי את ה CRM ולכן גם ההמצלה החמה עליה.גם ההרצאה על זרימת טיסה , מבית פרג הפקות בעמ, הרצאה ברמה אפילו שהוא דוחס אותה לשעה +++, הרצאה מעניינת ביותר וחובה לכל טייס PMDG. רן. שקול להעביר אותה בקורס ל PMDG שאתה ומיקי הולכים להעביר.....היא נשמעת ממש מעניינת. תודה אלון על ההסבר וזה בדיוק מה שאנחנו נעביר +++
Ido Rosenthal פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 הסיור הבא אמור להיות פחות או יותר באותה תקופה או שיש מצב שזה יהיה באוגוסט בזמן שהסטודנטים בנינו נוכל לנשום ?
mickey lip פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 אם יורשה לי, אז , זרימת טיסה של אלון. לדעתי יעניין אותכם מאוד. למרות שאלון יכול להרצות לכם על עגבניה ועדיין תישארו מרותקים
Itay Zecharia פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 לדעתי מסלול שירות של טייס אל על נושא די קצר שכן אפשר לצרף לאחד הנושאים שכן ייבחר. לגבי השאר, כולם מעניינים.
Niv Malin פורסם יוני 25, 2006 דיווח פורסם יוני 25, 2006 אם יורשה לי, אז , זרימת טיסה של אלון.לדעתי יעניין אותכם מאוד. למרות שאלון יכול להרצות לכם על עגבניה ועדיין תישארו מרותקים חחחח הרגת אותיי
Ran Bonfil פורסם יוני 25, 2006 דיווח פורסם יוני 25, 2006 האמת בחירה קשה בין השלושה הראשונים, אני מוותר על הרביעי כעת.. נראה לי דווקא שהנושא של מקרי חירום פחות חזק ברשת, ואולי כדאי לדעת עליו יותר, בכל מקרה, נשמח לשמוע את הכל :mrgreen:
Koobe פורסם יוני 27, 2006 דיווח פורסם יוני 27, 2006 כל הקשור בPMDG 747-400וכמובן שדיילת תסביר לנו על יחסי הגומלין בינה לבין הטייס והאם זה משפיע על ביצועי המטוס... אני בעד דוגמאות חיות, מציע את עצמי, כמובן. בדיוק אתמול תרגלתי הזדקרויות... ;-) (כבר 23:40, בתקווה שצעירי הפורום ישנים את שנת הישרים שלהם)
Or Netzer פורסם יוני 28, 2006 דיווח פורסם יוני 28, 2006 כל הקשור בPMDG 747-400וכמובן שדיילת תסביר לנו על יחסי הגומלין בינה לבין הטייס והאם זה משפיע על ביצועי המטוס... אני בעד דוגמאות חיות, מציע את עצמי, כמובן. בדיוק אתמול תרגלתי הזדקרויות... ;-) (כבר 23:40, בתקווה שצעירי הפורום ישנים את שנת הישרים שלהם) חח הרגת אותי יש לי הרגשה שצעירי הפורום (לפחות רובםן) יודעים פי 2 ממך :wink: (בלי לפגוע)
Kobi David פורסם יוני 28, 2006 מחבר דיווח פורסם יוני 28, 2006 הצבעתם ובחרתם: עבודת צוות בתא הטייס אני מודה, אני המרתי על נושא אחר תודה לכל מי שהצביע! תבלו!