Omer 4X-CHG פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 שלום אני עומר גולדשטיין! אני כיום לומד על הPMDG 737 מקווה להנות כאן וללמוד... נ.ב שמעתי שיש פה כמה דרום אמרקאים אז אבא שלי ברזילאי ואמא שלי ארגנטינאית!! חח
E.Z פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 נ.בשמעתי שיש פה כמה דרום אמרקאים אז אבא שלי ברזילאי ואמא שלי ארגנטינאית!! חח אנייודע שיש כאלה שהיו רוצים להיות...בעיקר במשחקי כדורגל שלהם :mrgreen: ברוך הבא. מומלץ לעבור על הסטוריית הפורום על מנת לראות אילו קבצות אהודות כאן ואיזה לא :wink:
Omer 4X-CHG פורסם יוני 23, 2006 מחבר דיווח פורסם יוני 23, 2006 נ.בשמעתי שיש פה כמה דרום אמרקאים אז אבא שלי ברזילאי ואמא שלי ארגנטינאית!! חח אנייודע שיש כאלה שהיו רוצים להיות...בעיקר במשחקי כדורגל שלהם :mrgreen: ברוך הבא. מומלץ לעבור על הסטוריית הפורום על מנת לראות אילו קבצות אהודות כאן ואיזה לא :wink: חחח אגב אריאל ברזיל לוקחת חחח (מקווה שיראה את זה.. והצד הברזילאי שלי יותר חזק!)
matan פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 ברוך הבא עומר שיהיה בהצלחה! רק עיצה שלי,אם התחלת ללמוד על הPMDG שיהיה בהצלחה,אני וכולם פה תמיד בשביל לענות. אבל מניסיון שלי-הרבה קופצים עם הפופיק....לומדים על PMDG,חצי מהפוקנציות לא יודעים,אחר כך עושים השלמות לIFR ידני עם מטוסי מנהלים וכ'ו....אז זו לא הדרך....צריך לעשות את זה לאט לאט לאט לאט לאט......אז באמת שיהיה בהצלחה
dani-manusis פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 ברוך הבא גם לפה עומר :wink: אני רואה כל VFS באים! אני מקווה שזה לא בעיה בן :wink: . שיהיה לך בהצלחה עומר, כל דבר שתרצה אתה יודע איפה למצוא אותי
mickey lip פורסם יוני 23, 2006 דיווח פורסם יוני 23, 2006 ברוך הבא גם לפה עומר :wink: אני רואה כל VFS באים! אני מקווה שזה לא בעיה בן :wink: . שיהיה לך בהצלחה עומר, כל דבר שתרצה אתה יודע איפה למצוא אותי מפקח אצל השכנים? :wink:
Ido Rosenthal פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 ברוך הבא!אני רואה כל VFS באים! נו מה, אתה רוצה שישארו שם ? לא חרם ?
Yahav Barzilay פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 ברוך הבא!אני רואה כל VFS באים! נו מה, אתה רוצה שישארו שם ? לא חרם ?
dani-manusis פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 מפקח אצל השכנים? לא ממש, אני מתלמד על KSFO_TWR .........בוואטסים :wink: עידו, למה חרם? יש אחלה חברה שם, עזוב מי מנהל עזוב את כל זה. יש באמת אחלה חברה צעירים שעוד יש להם מה ללמוד ואני בטוח שאני, אתה וכל אחד אחר יכול לתרום מהידע ולעזור להם להתקדם ולהגיע לרשת כטייסים מבלי להסתכל מאיפה הם . שבת שלום :mrgreen:
Kobi David פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 מנוסיסיסיוס - עידו התכוון ל "חראם" = לא חבל, מצער. עכשיו תסתכל על ההודעה שלך ותראה כמה היא לא קשורה.
E.Z פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 מנוסיסיסיוס - עידו התכוון ל "חראם" = לא חבל, מצער.עכשיו תסתכל על ההודעה שלך ותראה כמה היא לא קשורה. מה שנקרא "על הברזלים" והמבין יבין.. ויש כאן מישהו שמבין.
Yahav Barzilay פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 מנוסיסיסיוס - עידו התכוון ל "חראם" = לא חבל, מצער.עכשיו תסתכל על ההודעה שלך ותראה כמה היא לא קשורה. מה שנקרא "על הברזלים" והמבין יבין.. ויש כאן מישהו שמבין. וכולם ביחד... "על הברזלים, על הברזלים על הברזלים--- על הברזלים!!!"
matan פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 מנוסיסיסיוס - עידו התכוון ל "חראם" = לא חבל, מצער.עכשיו תסתכל על ההודעה שלך ותראה כמה היא לא קשורה. מה שנקרא "על הברזלים" והמבין יבין.. ויש כאן מישהו שמבין. וכולם ביחד... "על הברזלים, על הברזלים על הברזלים--- על הברזלים!!!" מה עם הברזיליים?(יהב?)
Shai B פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 טוב חלאס חזרה לנושא: ברזיל לוקחת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משעשע. כל עזרה שתצטרך המסנג'ר שלי: dfreest@hotmail.com וזה בתנאי שלא נדבר על כדורגל כי חבל :wink:
×�פיק פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 ברוך הבא עומר!!! מקווה שתשלב כאן מהר. בהצלחה. אה... בדיחה בדיחה אבל עם גבולות בבקשה- אלעד
OmriSoudry פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 מנוסיסיסיוס - עידו התכוון ל "חראם" = לא חבל, מצער.עכשיו תסתכל על ההודעה שלך ותראה כמה היא לא קשורה. מה שנקרא "על הברזלים" והמבין יבין.. ויש כאן מישהו שמבין. וכולם ביחד... "על הברזלים, על הברזלים על הברזלים--- על הברזלים!!!" מה עם הברזיליים?(יהב?) טווווווב... :? :roll: ברוך הבא, עומר!! ואלעד - תיזהר. חבל, חבל.
dani-manusis פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 מנוסיסיסיוס - עידו התכוון ל "חראם" = לא חבל, מצער.עכשיו תסתכל על ההודעה שלך ותראה כמה היא לא קשורה. מה שנקרא "על הברזלים" והמבין יבין.. ויש כאן מישהו שמבין. וכולם ביחד... "על הברזלים, על הברזלים על הברזלים--- על הברזלים!!!" חבל שאי אפשר להוסיף את הסלסולים :mrgreen: קובי ברחו לך כמה "ס"ים מנוסיסיסיוס
E.Z פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 מנוסיסיסיוס - עידו התכוון ל "חראם" = לא חבל, מצער.עכשיו תסתכל על ההודעה שלך ותראה כמה היא לא קשורה. מה שנקרא "על הברזלים" והמבין יבין.. ויש כאן מישהו שמבין. וכולם ביחד... "על הברזלים, על הברזלים על הברזלים--- על הברזלים!!!" חבל שאי אפשר להוסיף את הסלסולים :mrgreen: קובי ברחו לך כמה "ס"ים מנוסיסיסיוס אמרתי שיש כאן משיהו שמבין :mrgreen:
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם יוני 24, 2006 דיווח פורסם יוני 24, 2006 ברוך הבא עומר!!!מקווה שתשלב כאן מהר. בהצלחה. אה... בדיחה בדיחה אבל עם גבולות בבקשה- אלעד שתוק מתנחל.. :mrgreen:
Omer 4X-CHG פורסם יוני 24, 2006 מחבר דיווח פורסם יוני 24, 2006 חחח תודה לכולם ושי אני יוסיף אותך שאני יהיה בבית...