עבור לתוכן
Eldar Sella

FSINN 1.1 - המדריך בעברית.

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

סיימתי את המדריך של FSINN 1.1, השתדלתי לכתוב אותו בצורה ידיתותית, מובנת, ונוחה לקריאה.

סך הכל המדריך לא ארוך, אך עובר שלב שלב מההתקנה עד להתחברות.

http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... CD4BC27BA8

לשאלות, בירורים, ועוד מידע לגבי התוכנה, תוכלו ליצור איתי קשר ב MSN

bomber_128@hotmail.com

כעת אני מקווה שיותר אנשים ישתמשו בתוכנה, כי היא פשוט מצוינת, וכבר לא מסובכת :D .

תהנו 8)

פורסם
למרות שלא אשתכנע להשתמש בתוכנה הזו, כל הכבוד לך על ההשקעה! ישר כוח! :)

רק תנסה,לא עולה כסף.אחר כך תגיד מה אתה אומר.לא תצטער :)

פורסם

תוכנה מצויינת, אבל יש בה בעיה אחת עיקרית, והיא השימוש ב-VVL - ה-Voice CLient המובנה.

יש אנשים שהתקלה לא מופיעה אצלם, אבל הבעיה קיימת ומבחינתי הורגת את התוכנה הזאת שבלי הבעיה הזאת עדיפה בעיני על SB בכל קנה מידה.

לצערי, צוות הפיתוח שם לא ממש מצליח להתמודד עם הבעיה כבר תקופה ארוכה, ולטענתם ואטסים לא מאוד משתפים איתם פעולה בנושא. אולי למישהו בצוות כאן יש את היכולת להשפיע?

תראו ממתי הפניה הזאת שלי בפורום שלהם (וקיראו עד הסוף!):

http://www.mcdu.com/forum/viewtopic.php?t=2678&start=0

תקראו את זה ותראו שאין להם ממש מושג מה לעשות עם זה.

http://www.mcdu.com/forum/viewtopic.php?t=2960

מבחינתי הנושא הזה הורג את התוכנה לגמרי.

פורסם
תוכנה מצויינת, אבל יש בה בעיה אחת עיקרית, והיא השימוש ב-VVL - ה-Voice CLient המובנה.

יש אנשים שהתקלה לא מופיעה אצלם, אבל הבעיה קיימת ומבחינתי הורגת את התוכנה הזאת שבלי הבעיה הזאת עדיפה בעיני על SB בכל קנה מידה.

לצערי, צוות הפיתוח שם לא ממש מצליח להתמודד עם הבעיה כבר תקופה ארוכה, ולטענתם ואטסים לא מאוד משתפים איתם פעולה בנושא. אולי למישהו בצוות כאן יש את היכולת להשפיע?

תראו ממתי הפניה הזאת שלי בפורום שלהם (וקיראו עד הסוף!):

http://www.mcdu.com/forum/viewtopic.php?t=2678&start=0

תקראו את זה ותראו שאין להם ממש מושג מה לעשות עם זה.

http://www.mcdu.com/forum/viewtopic.php?t=2960

מבחינתי הנושא הזה הורג את התוכנה לגמרי.

מוזר מאוד הבעיה הזאת לי אין אותה .... איזו תוכנה אתה משתמש ל VOICE CLIENT ?

אני משתמש ב ADVANCE VOICE CLIENT - AVC

אולי זה קשרו איכשהו -?

פורסם
אורן,שאלה,זה כל כך נורא לעבוד עם AVC בנפרד?

כן !!

אבל זה לא העיקר ב VVL ב FSINN כל הנושא הכל הרבה יותר מתקדם מאשר ב SB3.. הם יצרו שם את האפשרות להעדפות קבלה לדוגמא אם עכשיו ב TFC אנחנו קבוע בערוץ פרטי ובלבלים אחלד לשני את המוח ובמקביל יש פיקוח אז יש אפשרות שבמקום להשתיק את כולם, להגדיר ש COM1 יהיה עדיפות- וברגע שניכנסבו שידור ה PVT משתתק- אפוציה מעולה הבעיה היא שזה חסר ערך הרגע שהתוכנה לא מתפקדת כמו שאורן צייין.

פורסם

כן !!

אבל זה לא העיקר ב VVL ב FSINN כל הנושא הכל הרבה יותר מתקדם מאשר ב SB3.. הם יצרו שם את האפשרות להעדפות קבלה לדוגמא אם עכשיו ב TFC אנחנו קבוע בערוץ פרטי ובלבלים אחלד לשני את המוח ובמקביל יש פיקוח אז יש אפשרות שבמקום להשתיק את כולם, להגדיר ש COM1 יהיה עדיפות- וברגע שניכנסבו שידור ה PVT משתתק- אפוציה מעולה הבעיה היא שזה חסר ערך הרגע שהתוכנה לא מתפקדת כמו שאורן צייין.

הבנתי אלעד......מסכים איתך.אני בינתיים מסתפק בAVC עד לפיתרון אחר.SB3 פשוט עושה לי בעיות פריימים נוראיות

פורסם

כן !!

הבנתי אלעד......מסכים איתך.אני בינתיים מסתפק בAVC עד לפיתרון אחר.SB3 פשוט עושה לי בעיות פריימים נוראיות

יש מצב שגם לי הוא עושה בעיות פריימים כי אני מקבל איתו 10 פריימים בבן גוריון בלילה ויש לי מחשב שזה לא אמור להיות ככה... מתן נראה לך שה-SB3 גורם לזה?

פורסם

אולי בלי הבעיה הזאת התוכנה מצויינת, אבל איתה היא לא שווה כלום.

לא רוצה להפעיל 8 תוכנות.

ב-AVC אין לי ערוץ קול פרטי לטיסות TFC.

ה-AVC הוא תוכנה נוספת, שתמשתמשת במשאבי מערכת נוספים.

יש להם פיצ'ר של VVL, שיגרמו לו לעבוד. עד אז, התוכנה הזאת היא בטא רצינית.

בעיה נוספת שאנשים נתקלים בה היא שנעלמים להם מטוסים מהמולטיפלייר (אבל זה קרה גם ב-SB עד הגירסא האחרונה).

בכל אופן, מבחינתי התוכנה הזאת היא חסרת ערך עד שהנושא הזה מתוקן.

מתן, הבעיה של הפריימים היא לא בגלל התוכנה, אלא בגלל האובייקטים התלת מימדיים שהיא מוסיפה לך בסימולטור. יש סיכוי שאתה משתמש במודלים לא VIP אלא שלמים וכבדים להצגת המטוסים האחרים? זה יראה טוב מאוד אבל יגרור ביצועים ירודים.

פורסם

לגבי הSB3,

לפחות אצלי זה ככה, פתיחה של הSB מחוץ לסימולטור גורמת להבדל של 8 פריימים יותר מאשר בפתיחה מתוך הסימולטור.

אני ניסיתי הרבה פעמים את הFSINN וכל פעם התאכזבתי בגלל מטוסים שלא ראיתי ומהAVC, וכן ניסיתי גם את 1.1 .

פורסם
לגבי הSB3,

לפחות אצלי זה ככה, פתיחה של הSB מחוץ לסימולטור גורמת להבדל של 8 פריימים יותר מאשר בפתיחה מתוך הסימולטור.

אני ניסיתי הרבה פעמים את הFSINN וכל פעם התאכזבתי בגלל מטוסים שלא ראיתי ומהAVC, וכן ניסיתי גם את 1.1 .

אבל אז איך אתה רואה את מה שכותבים ביוניקום, איך אתה כותב ביוניקום (כל פעם יוצא מהסימולטור?!), איזה פקחים מחוברים וכו'....

פורסם
לגבי הSB3,

אבל אז איך אתה רואה את מה שכותבים ביוניקום, איך אתה כותב ביוניקום (כל פעם יוצא מהסימולטור?!), איזה פקחים מחוברים וכו'....

ב SB3 (נראה לי גם ב INN ) חלון הצ'אט של FS מחובר לקליינט ופאשר לתקשר בצורה מלאה דרך חלון הצ'אט.

פורסם

FSINN תוכנה מצויינת, אך קצת מסורבלת.

כמו כן, הממשק שלה יכול להיות... "מציק" לפעמים.

בכל מקרה, גם FSINN וגם SB מורידות לי את הפריימים בצורה רצינית, מה שגם

בלעדיהן הפריימים שלי לא בשמיים.

פורסם
לגבי הSB3,

כמו שאלעד אמר, אפשר לכתוב בחלון הצ'אט של הסימולטור.

לגבי הפקחים, אני עובד עם מחשב נייד לידי אז לכן אין לי בעיה לפתוח SI לידי ולראות מי מחובר ומי לא ואני מעדיף למזער מידי פעם את הסימולטור בשביל להתסכל בSB ולקבל פריימים גבוהים יותר..

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...