Kobi David פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 יש הרבה חברים בחטיבה, אבל איפה הריכוז הכי גבוה של חובבי הסימולטורים? לא בטוח שהסקר הזה יישקף, אבל הוא בטוח מעניין. אם יש כאן חיפה וצפונה למשל, תצביעו ותספרו לנו בשרשור מאיפה. כנ"ל לגבי דרום. כמובן שלא כל הערים נכללו כאן, במצב כזה, תצביעו לעיר הכי קרובה אליכם, ותספרו לנו איפה בשרשור.
3Dvg פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 גר בשהם, הצבעתי פ"ת כי זה נראה לי יותר קרוב מרמת גן רוצים את המקום המדויק? לכו לבן גוריון, עכשיו יש גוש עיר ממזרח (הכי קרוב) שם! אני לא צריך לסוע עד אירפורט סיטי כדיי לצפות בנחיתות 30 אפשר מהמרפסת....
Yahav Barzilay פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 לצערי טבריה. כן כן החור עם המים :roll: ואפיק בלי להוסיף יותר מדי :wink:
Ben Bezalel פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 3Dvg כתב: גר בשהם, הצבעתי פ"ת כי זה נראה לי יותר קרוב מרמת גןרוצים את המקום המדויק? לכו לבן גוריון, עכשיו יש גוש עיר ממזרח (הכי קרוב) שם! אני לא צריך לסוע עד אירפורט סיטי כדיי לצפות בנחיתות 30 אפשר מהמרפסת.... נראה לי רראשון יותר קרוב אני גר על גבול ת''א ר''ג
OmriSoudry פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 מה אני, עז? איפה אשדוד?! :x ורחובות? יבנה? אשקלון? כל המושבים מסביב? אני חושב שקיפחת אזור שלם! אני לא מתכוון להצביע "חולון".
zmatan פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 איפה גבעתיים??? :oops: :oops: כבשנו חצי חטיבה לא?! (נצר משה גבו אותי )
Izik Bakshi פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 OmriSoudry כתב: מה אני, עז? איפה אשדוד?! :x ורחובות? יבנה? אשקלון? כל המושבים מסביב? אני חושב שקיפחת אזור שלם! אני לא מתכוון להצביע "חולון". מה שנכון, נכון! :arrow:
moti פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 Izik - VATIL5 כתב: OmriSoudry כתב: מה אני, עז? איפה אשדוד?! :x ורחובות? יבנה? אשקלון? כל המושבים מסביב? אני חושב שקיפחת אזור שלם! אני לא מתכוון להצביע "חולון". מה שנכון, נכון! :arrow: מצטרף, יש פה כמה חבר'ה מרחובות! שכחתם את כל מה שבין ראשל"צ לבאר שבע
Matan Solomon פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 קיסריה, הצבעתי "הרצליה, רעננה, כפר סבא (השרון)"...
Ido Rosenthal פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 OmriSoudry כתב: מה אני, עז? איפה אשדוד?! :x ורחובות? יבנה? אשקלון? כל המושבים מסביב? אני חושב שקיפחת אזור שלם! אני לא מתכוון להצביע "חולון". קודם כל אתה עז. חוץ מזה שיהיה ירושלים, אח"כ מה שאמרת. בגדול אני מחלק את ימי בין חיפה/ראשון/פתח תקווה... אבל בת"ז כתוב ראשון אז זה מה שבחרתי
Or Netzer פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 zmatan כתב: איפה גבעתיים??? :oops: :oops: כבשנו חצי חטיבה לא?! (נצר משה גבו אותי ) קובי יש פה נציגות כבדה של גבעתיים. לתיקונך אני לא מתכוון להצביע ר"ג :] דור שלם דורש סלוט להצבעה!
Meitar Lugasi פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 איפה ירושלים? אני ממודיעין בכל מקרה.. כך שכרגע אין לי לאן להצביע.
saar23 פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 אני ממושב מנוף מקום לא ידוע במשגב... איפה שעוברים כל המטוסים שטסים מעל שגב... זה שם
NoX פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 מה אני ירמוח?! איפה נתניה? :\ (אפילו באפשרות של השרון לא שמתם אותה, בירת השרון! ). אני לא מצביע!
Itay Zecharia פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 Izik - VATIL5 כתב: חולון על המפה! אכן! קדימה עומרי :wink:
Or Netzer פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 NoX כתב: מה אני ירמוח?! איפה נתניה? :\ (אפילו באפשרות של השרון לא שמתם אותה, בירת השרון! ). אני לא מצביע! חלאס עם ילדותיות. להצביע למקום הכי קרוב. בשבילך כפ"ס.