Shtoza פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 רחובות 8-) כמובן שהצבעתי ראשון... אגב, יש פה עוד מרחובות? חוץ מעומר שהוא מגאליה (לא טעיתי נכון?) שזה הכי קרוב
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 עיר הבירה ירושלים 02 לא על המפה?! למרות יצוגיות לא מבוטלת..יוסי לוי,אילן כהן,אלמוג עטר.ראם, דורון עתיק,מקס.יוסי כהן,ואנוכי...והרשימה עוד כאורך הגלות. קובי דחילאק תתקן את הסקר שלא יחשבו שאנחנו מאזור חיוג תפוס :? .....אני שם פתק לבן
GUTI פורסם יולי 5, 2006 דיווח פורסם יולי 5, 2006 איפה גבעתיים??? :oops: :oops: כבשנו חצי חטיבה לא?! (נצר משה גבו אותי ) קובי יש פה נציגות כבדה של גבעתיים. לתיקונך אני לא מתכוון להצביע ר"ג :] דור שלם דורש סלוט להצבעה! יש פה נציגות כבדה מגבעתיים, מתיכון אחד יש פה 5 אנשים. ועוד כמה נוספים, אני אפילו לא יודע כמה בדיוק. נצר צריך לפתוח סלוט רק לקלעי.
NoX פורסם יולי 6, 2006 דיווח פורסם יולי 6, 2006 רמת פולג נתניה. נתניה, רמת פולג היא לא חלק נפרד מנתניה, אין צורך לציין זאת. אלעד, אם הוספת את ירושלים, למה שלא תוסיף גם את נתניה? כחלק מהשרון.
אורח פורסם יולי 6, 2006 דיווח פורסם יולי 6, 2006 נא להוסיף ברשימה את המאדים ואם אפשר גם את פלוטו (איטי שכן שלי למי שרוצה חתימה). בברכה, 0X
Moshe Mizrahi פורסם יולי 6, 2006 דיווח פורסם יולי 6, 2006 איפה גבעתיים??? :oops: :oops: כבשנו חצי חטיבה לא?! (נצר משה גבו אותי ) ברור גבעתיים
oz פורסם יולי 6, 2006 דיווח פורסם יולי 6, 2006 רמת פולג נתניה. נתניה, רמת פולג היא לא חלק נפרד מנתניה, אין צורך לציין זאת. אלעד, אם הוספת את ירושלים, למה שלא תוסיף גם את נתניה? כחלק מהשרון. לא לא יש צורך נתניה זה ערסים רוסים באלגנים רמת פולג זאת השכונה של העשירים בנתניה לכן חשוב לציין בכל מקרה רעננה שולטים!
gilad13 פורסם יולי 6, 2006 דיווח פורסם יולי 6, 2006 אני חושב שאחד הריכוזים הגבוהים נמצא במגדל העמק אנחנו פה 3 מתוך עיר של 25 אלף תושבים
Ben Cohen פורסם יולי 6, 2006 דיווח פורסם יולי 6, 2006 גר בשהם, הצבעתי פ"ת כי זה נראה לי יותר קרוב מרמת גןרוצים את המקום המדויק? לכו לבן גוריון, עכשיו יש גוש עיר ממזרח (הכי קרוב) שם! אני לא צריך לסוע עד אירפורט סיטי כדיי לצפות בנחיתות 30 אפשר מהמרפסת.... נראה לי רראשון יותר קרוב אני גר על גבול ת''א ר''ג אני מתל אביב. ובן באיזה צד אתה גר, של ת"א או של רמת-גן? אם בשל ת"א יש מצב שאנחנו קרובים. תל אביב היא עיר גדולה, אז אולי יש עוד מישהו מהאזור שלי- נחלת יצחק. קשה לפספס, ליד עזריאלי ועל גבול ת"א-גבעתיים-רמת גן. מישהו מכיר?
Niv Malin פורסם יולי 6, 2006 דיווח פורסם יולי 6, 2006 חיפה והצפון שולטים בינתיים!! ונסיים בשיר: "...אלף שיר לצפון מגולן עד חרמון עד כינרת ועד לרמה, נזמר והשיר יעפיל לעמון, יהדהד עד מדבר השממה..." למרות שאני לא גר עד כדי כך בצפון אבל עדיין השיר מאפיין את הצפון...
Or Netzer פורסם יולי 6, 2006 דיווח פורסם יולי 6, 2006 אני חושב שאחד הריכוזים הגבוהים נמצא במגדל העמקאנחנו פה 3 מתוך עיר של 25 אלף תושבים אנחנו באזור ה6 בעיר של בסביבות ה70000 :wink:
mickey lip פורסם יולי 6, 2006 דיווח פורסם יולי 6, 2006 רמת פולג נתניה. נתניה, רמת פולג היא לא חלק נפרד מנתניה, אין צורך לציין זאת. אלעד, אם הוספת את ירושלים, למה שלא תוסיף גם את נתניה? כחלק מהשרון. לא לא יש צורך נתניה זה ערסים רוסים באלגנים רמת פולג זאת השכונה של העשירים בנתניה לכן חשוב לציין בכל מקרה רעננה שולטים! עוז , ההערה שלך לא במקום ולא מצחיקה. זוהי סטיגמה והיא עלולה לפגוע בחלק מחברי הפורום.
Yehonatan_el פורסם יולי 6, 2006 דיווח פורסם יולי 6, 2006 אני ממושב מנוף מקום לא ידוע במשגב... איפה שעוברים כל המטוסים שטסים מעל שגב... זה שם אינ באותו איזור רק ביישוב שנקרא מצפה אבי"ב
Shai B פורסם יולי 6, 2006 דיווח פורסם יולי 6, 2006 Go Eilat!!!!!!!!!!!!! שיט אני היחיד >< למרות שגיליתי שיש עוד אחד מאילת שפעיל אבל כנראה שהוא לא מת לגלות את עצמו וחבל אבל בעיה שלו :|
oz פורסם יולי 6, 2006 דיווח פורסם יולי 6, 2006 רמת פולג נתניה. נתניה, רמת פולג היא לא חלק נפרד מנתניה, אין צורך לציין זאת. אלעד, אם הוספת את ירושלים, למה שלא תוסיף גם את נתניה? כחלק מהשרון. לא לא יש צורך נתניה זה ערסים רוסים באלגנים רמת פולג זאת השכונה של העשירים בנתניה לכן חשוב לציין בכל מקרה רעננה שולטים! עוז , ההערה שלך לא במקום ולא מצחיקה. זוהי סטיגמה והיא עלולה לפגוע בחלק מחברי הפורום. סליחה
NoX פורסם יולי 6, 2006 דיווח פורסם יולי 6, 2006 לא, זה נכון, נתניה באמת עיר לא משהו. אבל תן לי לשאול אותך שאלה, מתי היית ברמת פולג "המושלמת" לטענתך? אתה מעוניין שאני אזכיר לך מה יש שם?
oz פורסם יולי 6, 2006 דיווח פורסם יולי 6, 2006 לא, זה נכון, נתניה באמת עיר לא משהו.אבל תן לי לשאול אותך שאלה, מתי היית ברמת פולג "המושלמת" לטענתך? אתה מעוניין שאני אזכיר לך מה יש שם? ***************************************** אני מבקש לחדול ועכשיו, את נושא הסטיגמות או שאני יאלץ לחדול את זה בדרכים מלאכותיות משהו אלעד *****************************************
David Aronovich פורסם יולי 6, 2006 דיווח פורסם יולי 6, 2006 היי אנשים!! יש נציגות גם מבאר שבע!! :mrgreen:
Kobi David פורסם יולי 6, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2006 אברהמי אני תופס ממך, אל תיפול בהערות מיותרות. נציגות מרשימה לצפון, אבל בנתיים המרכז שולט.
Kobi David פורסם יולי 6, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2006 איזו נפילה... רק בשביל סודרי ולילה הייתה צריך להוסיף את אשדוד. שקית לה-קט עליי.