matan פורסם יולי 7, 2006 דיווח פורסם יולי 7, 2006 ורק אני ואברהמי נשארנו מרעננה :oops: למה רק שנינו? גם פינקלס מרעננה ואריק מרעננה איייי איי אני והסטלנות שלי פינקלס מצטער אם נפגעת :mrgreen: :mrgreen:
אורח פורסם יולי 7, 2006 דיווח פורסם יולי 7, 2006 אני היחיד שלא ראה אף רחוב ברעננה חוץ מאחוזה והשבילים הקטנים ליד ? אני חושב שיש לכם רק רחוב אחד :mrgreen: חח זה כל הקטע של רעננה רחוב ראשי אחד שאליו מתחברים כל הרחובות הקטנים כמו בניו יורק לפחות כמו שהיה שם בתקופה שרעננה נבנתה מעט הסטוריה, רעננה נבנתה אי שם עוד לפני קום המדינה ע"י יהודים שעלו מניו יורק ולכן עד לפני כ20 שנה, רעננה היתה בנויה על רחוב ראשי ורחובות שחותכים את הרחוב הזה לרוחבו. קח לא הולכים לאיבוד בעיר ותמיד קל למצא את הדרך החוצה.
אבישי פורסם יולי 7, 2006 דיווח פורסם יולי 7, 2006 חיפה והצפון עכשיו הכי הרבה! אני מכרמיאל,יחידי כאן :|
Ben Cohen פורסם יולי 7, 2006 דיווח פורסם יולי 7, 2006 אני יכול להצביע לשלוש ערים כאן. גבעתיים (אני עולה 3 דקות מהרחוב שאני גר בו ואני בכצנלסון (אור...) ואני נמצא 5 דקות מהבורסה שזה רמת גן... אני גר בשכונה נחלת יצחק, אולי אתם מכירים בגלל שלימור לבנת (את הדעות שלך על לימור ליבנת תשמור לעצמך, עידו), זה היה לא נורמלי בזמן שהיא הייתה שרה, הבית שלה היה מוקף בשומרים וכל שנייה באה ניידת משטרה לעשות סיור. יותר גרוע מהבטחון בנתב"ג... עריכה: כשאתה עושים ILS12 תמיד תיזכרו בי שתראו את מגדלי ת"א, אני אמנם ל גר שם אבל אני הולך לקאנטיר שם וזה דיי קרוב לבית שלי.
Avichai Koor פורסם יולי 7, 2006 דיווח פורסם יולי 7, 2006 פתח תקווה!!!!!...אין עלינו יש עוד מישו שגר פה חוץ ממני אם כן אני אשמח לדעת....
zvi rodes פורסם יולי 7, 2006 דיווח פורסם יולי 7, 2006 העיר "נשר",נמצאת בין חיפה לקיבוץ יגור,אוניברסיטת חיפה והטכניון ממערב לנשר.מפעל המלט נסגר בעיקבות אירועי "האינתפדה".
Kobi David פורסם יולי 9, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 9, 2006 יש 3 אשדודים, 2 אשקלונים, 3 מרחובות והסביבה, ו-1 מהקטנים שבאזור. אלה אני יודע בוודאות, בטח יש עוד. כולם צריכים לסמן חולון? אני עוד לא סימנתי כלום. סודרי, רגע לפני שאתה ממריא לחו"ל, הוספתי אופציה בשבילך, עזוב הכל, העיקר שלילה על המפה!
×�פיק פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 עצם העובדה שאני גר ברמת הגולן צריכה לגרום להוספת האופציה הזאת! מצטער על האיחור בכתיבת ההודעה. צפון שולט
Nir Portal פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 בת-ים, אך לקראת סוף החופש מתקפלים ועוברים לנס-ציונה.
Nimrod פורסם יולי 10, 2006 דיווח פורסם יולי 10, 2006 נראה לי שאני הנציג הכי צפוני בפורום? אם יש מישהו שהוא צפונה מראש פינה שיתן סימן
4X-CDA פורסם יולי 11, 2006 דיווח פורסם יולי 11, 2006 מה אני, עז? איפה אשדוד?! :x ורחובות? יבנה? אשקלון? כל המושבים מסביב? אני חושב שקיפחת אזור שלם! אני לא מתכוון להצביע "חולון". מה שנכון, נכון! :arrow: מצטרף, יש פה כמה חבר'ה מרחובות! שכחתם את כל מה שבין ראשל"צ לבאר שבע רחובות לא ברשימה :shock: איזה עצוב :mrgreen: יש פה כמה מרחובות והסביבה כחו שאני יודע.
Ido Rosenthal פורסם יולי 14, 2006 דיווח פורסם יולי 14, 2006 What about New Zealand?Ran וואי רן, האמת איך שראיתי את הסקר חשבתי עליך, תסמן באר שבע והדרום :mrgreen: ויש את מיכאל בטורונטו, יוני בלוס אנג'לס...
3Dvg פורסם יולי 14, 2006 דיווח פורסם יולי 14, 2006 What about New Zealand?Ran וואי רן, האמת איך שראיתי את הסקר חשבתי עליך, תסמן באר שבע והדרום :mrgreen: ויש את מיכאל בטורונטו, יוני בלוס אנג'לס... אנחנו לא נצא מזה...... :? אולי פשות להוסיף אפשרות: "בגולה" :wink:
Shai B פורסם יולי 14, 2006 דיווח פורסם יולי 14, 2006 What about New Zealand?Ran וואי רן, האמת איך שראיתי את הסקר חשבתי עליך, תסמן באר שבע והדרום :mrgreen: ויש את מיכאל בטורונטו, יוני בלוס אנג'לס... שי באילת...
Yahav Barzilay פורסם יולי 14, 2006 דיווח פורסם יולי 14, 2006 What about New Zealand?Ran וואי רן, האמת איך שראיתי את הסקר חשבתי עליך, תסמן באר שבע והדרום :mrgreen: ויש את מיכאל בטורונטו, יוני בלוס אנג'לס... שי באילת...
Doron_Angel פורסם אוגוסט 4, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2006 באופן מפתיע, רוב העונים הם מאיזור "העימות". חיזקו ואמצו ידידי! דורון
David Aronovich פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 What about New Zealand?Ran וואי רן, האמת איך שראיתי את הסקר חשבתי עליך, תסמן באר שבע והדרום :mrgreen: ויש את מיכאל בטורונטו, יוני בלוס אנג'לס... שי באילת... שי באילת.... ומה איתי? אני מב"ש!!
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 27, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2006 צריכה להיות תבונה בעריכת שאלון, כתנאי לקבלת תוצאות ברות משמעות. יותר חלקים מארץ ישראל חסרים בו מאשר קיימים, וחוץ לארץ בכלל לא הוזכר בו. אם כבר שואלים, כדאי לתת לאנשים הזדמנות להשתתף ולהשיב.
אבישי פורסם אוגוסט 28, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2006 צודק עופר גם אני לא ממש מבין את הסקר הזה,שמו את ת"א,כפר סבא,הרצליה ורעננה,רמת-גן ופתח-תקווה,כאזורים שונים לחלוטין,כשהם בעצם מטר אחד מהשני,אבל את כל הצפון שמו כאזור אחד וגם את הדרום כאזור אחד,אז מה ההיגיון פה בכלל?