עבור לתוכן
Kobi David

תגידו, מאיפה אתם?

Recommended Posts

פורסם
ורק אני ואברהמי נשארנו מרעננה :oops:

למה רק שנינו?

גם פינקלס מרעננה

ואריק מרעננה

איייי איי אני והסטלנות שלי :lol: פינקלס מצטער אם נפגעת :mrgreen: :mrgreen:

פורסם
אני היחיד שלא ראה אף רחוב ברעננה חוץ מאחוזה והשבילים הקטנים ליד ? אני חושב שיש לכם רק רחוב אחד :mrgreen:

חח זה כל הקטע של רעננה:)

רחוב ראשי אחד שאליו מתחברים כל הרחובות הקטנים כמו בניו יורק לפחות כמו שהיה שם בתקופה שרעננה נבנתה

מעט הסטוריה, רעננה נבנתה אי שם עוד לפני קום המדינה ע"י יהודים שעלו מניו יורק ולכן עד לפני כ20 שנה, רעננה היתה בנויה על רחוב ראשי ורחובות שחותכים את הרחוב הזה לרוחבו.

קח לא הולכים לאיבוד בעיר ותמיד קל למצא את הדרך החוצה.

פורסם

אני יכול להצביע לשלוש ערים כאן. גבעתיים (אני עולה 3 דקות מהרחוב שאני גר בו ואני בכצנלסון (אור...) ואני נמצא 5 דקות מהבורסה שזה רמת גן...

אני גר בשכונה נחלת יצחק, אולי אתם מכירים בגלל שלימור לבנת (את הדעות שלך על לימור ליבנת תשמור לעצמך, עידו), זה היה לא נורמלי בזמן שהיא הייתה שרה, הבית שלה היה מוקף בשומרים וכל שנייה באה ניידת משטרה לעשות סיור. יותר גרוע מהבטחון בנתב"ג...

עריכה:

כשאתה עושים ILS12 תמיד תיזכרו בי שתראו את מגדלי ת"א, אני אמנם ל גר שם אבל אני הולך לקאנטיר שם וזה דיי קרוב לבית שלי.

פורסם

העיר "נשר",נמצאת בין חיפה לקיבוץ יגור,אוניברסיטת חיפה והטכניון ממערב לנשר.מפעל המלט נסגר בעיקבות אירועי "האינתפדה".

פורסם
יש 3 אשדודים, 2 אשקלונים, 3 מרחובות והסביבה, ו-1 מהקטנים שבאזור. אלה אני יודע בוודאות, בטח יש עוד. כולם צריכים לסמן חולון? אני עוד לא סימנתי כלום.

סודרי, רגע לפני שאתה ממריא לחו"ל, הוספתי אופציה בשבילך, עזוב הכל, העיקר שלילה על המפה!

פורסם
מה אני, עז? איפה אשדוד?! :x ורחובות? יבנה? אשקלון? כל המושבים מסביב? אני חושב שקיפחת אזור שלם! אני לא מתכוון להצביע "חולון".

מה שנכון, נכון! :arrow:

מצטרף, יש פה כמה חבר'ה מרחובות! שכחתם את כל מה שבין ראשל"צ לבאר שבע :lol:

רחובות לא ברשימה :shock: איזה עצוב :mrgreen:

יש פה כמה מרחובות והסביבה כחו שאני יודע.

פורסם
What about New Zealand?

Ran

וואי רן, האמת איך שראיתי את הסקר חשבתי עליך, תסמן באר שבע והדרום :mrgreen:

ויש את מיכאל בטורונטו, יוני בלוס אנג'לס...

אנחנו לא נצא מזה...... :?

אולי פשות להוסיף אפשרות: "בגולה" :wink:

פורסם
What about New Zealand?

Ran

ויש את מיכאל בטורונטו, יוני בלוס אנג'לס... שי באילת...

פורסם
What about New Zealand?

Ran

:lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם
What about New Zealand?

Ran

שי באילת.... ומה איתי? אני מב"ש!! :P

פורסם

צריכה להיות תבונה בעריכת שאלון, כתנאי לקבלת תוצאות ברות משמעות. יותר חלקים מארץ ישראל חסרים בו מאשר קיימים, וחוץ לארץ בכלל לא הוזכר בו. אם כבר שואלים, כדאי לתת לאנשים הזדמנות להשתתף ולהשיב.

פורסם

צודק עופר גם אני לא ממש מבין את הסקר הזה,שמו את ת"א,כפר סבא,הרצליה ורעננה,רמת-גן ופתח-תקווה,כאזורים שונים לחלוטין,כשהם בעצם מטר אחד מהשני,אבל את כל הצפון שמו כאזור אחד וגם את הדרום כאזור אחד,אז מה ההיגיון פה בכלל?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...