עבור לתוכן
dani-manusis

ביקור ברמת דוד אתמול.

Recommended Posts

פורסם

שבת שלום לכולם.

אתמול ניר קרן הזמין אותי להגיע איתו לבסיס ח"א שברמת דוד לאירוע "חצי יובל למטוס הנץ F-16"

למרות שעברו 26 שנה מאז שהוא אצלינו :D

האירוע היה מאוד מאוד מושקע בנוכחות הרבה מטוסים מסביב :D .

פגשתי באנשים אשר הקימו את מערך טייסות ה-F16-נץ בארץ, טייסים אשר נחשבים ל "אגדה"

כמו אליעזר שקדי (מפקד ח"א כיום), זאב רז מוביל הטיסה לכור בעירק, יפתח ספקטור, וכל הטייסים שהשתתפו בה ,חוץ מאילן רמון ז"ל.

אני הגעתי לשער הראשי ב 1910 בערך וניר פגש אותי שם והכניס אותי איתו.

נכנסנו לרכב ופגשתי את חן, הבן של ניר וטל, הבת של ניר גם.

היה מאוד נחמד להכיר אותם, חבר'ה מאוד נחמדים (זה בגנים כנראה)

נסענו לחדר מורשת ושם היה פוסטר ענק על כל הקיר של רמת דוד, לא היתי מסרב לאחד כזה של בן גוריון אצלי על הקיר בחדר ;)

ראינו תמונות, חפצים של ח"א מפעם, תלבושת של ח"א גם של פעם, ספרים של טייסות, תמונות, תמונות והיו גם כמה תמונות שם :D

לקראת הסוף כשהגענו לדגמי המטוסים עברתי אחד אחד ונראתי ככה: speechless-smiley-020.gif

משם נסענו לאזור האירוע שהיה על מסלול הסעה, בדרך נסענו על מסלול המראה אחד או שניים, שיגענו כמה שומרים בדרך אבל בסוף הגענו.

עברנו ליד הסימולטור שלהם שאני מקווה להיות שם בקרוב

עברנו גם ליד כמה דתקים מעוסי F-16 love-smiley-015.gif

אח"כ היה האירוע המרכזי, הרבה מאוד סרטונים מעניינים מתוך טיסות על מסך אדיר, הרבה מאוד אווירה של חברות בין כולם וצחוקים על הבמה, להקת הזמר של ח"א, ונאומים...הרבה :?

אחרי שזה נגמר הלכנו לאכול, היה שם אוכל בלי סוף , גם אני אכלתי קצת תאמינו או לאcheeky-smiley-034.gif

ואז הסתובבנו שם, ניר פגש חברים, מכרים וחיפש תמונות שלו מפעם יחד עם הבת שלו בינתיים אני וחן, הבן שלו שיחקנו בסימולטורים שהם עשו שם עם HOTAS COUGAR כמו של ה F-16 האמיתיspeechless-smiley-040.gif

זה בגדול מה שהיה אתמול, כמובן שכל זה היה בתוך הבסיס כשהמטוסים מקיפים אותנו ואני.....בשמיים :P , נהנה מכל רגע.

תודה רבה רבה רבה ניר שהזמנת אותי לבוא איתך :D

פורסם

איזה פספוס גם אני הייתי שם אם ההורים שלי שנפגשו מתחת לכנף של F-16.

אגב אבא שלי הוא האחרון שעדיין משרת בצבא מהקליטה הראשונה של המטוסים.

פורסם
מגניב:)

שמח שנהנתה.

יש תמונות מהארוע?

גם אני לא הייתי מוותר על ביקור שם

אסור לצלם בבסיס צבאי.

אז למה במסדרי כנפיים מותר לצלם למרות שהם נערכים בבסיס חיל האוויר חצרים?

מותר לצלם בנסיבות מסויימות,הכל תלוי באירוע.

באירוע הזה היה אסור,באירוע של פתיחת טייסת הסופה החדשה בחצרים היה מותר.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...