עבור לתוכן
Izik Bakshi

פיקוח שבועי

Recommended Posts

פורסם
חברים אני ממש מתנצל - יש לי בעיות בVOICE, המיקרופון עובד רק שהוא מחובר בתנוחה מסוימת וזה מונע ממני לפקח. מבטיח לסדר זאת בהקדם ולעלות לפקח.

שוב סליחה.

Thanks for explaining!!!

I saw you connected and decided to give you some traffic, i will find you next time :mrgreen:

פורסם

אני מתנצל שעד היום לא באתי לטוס, למרות שרציתי נורא, ממחר, אחרי הבגרות, מתחיל החופש :D:lol:

אחלה רעיון, וכל הכבוד על היוזמה והרצון להרים כל ערב פיקוח!

מבטיח להופיע על המכ"מ מדי ערב!

פורסם

אתמול לא ביצעתי את הקצרות כי באתי קצת מאוחר וכשבאתי הפקחים אמרו לי שהם סוגרים [שזה לא היה באמת המצב :| ].

היום המראתי לפרנקפורט בכוונה לעשות את הטיסה חזרה לת"א, ובדחיפה בפרנקפורט קרס הסימ' וכבר לא היה זמן להתחיל מחדש כי היה סרט לראות.

בסוף הלכתי לשחק כדורגל ב-2100 :P

טוב אני אגיע מחר.

פורסם
תודה רבה לדורון על סנטר, ולארז על גישה, שפיקחו עליי :wink:

לקראת הפנייה ללוקלייזר ה AP החליט להנמיך משום מה (מתן אני דורש תיקון מרג' :lol: ) אז לקחתי ידני ונחתתי בפיקוחו של ארז :wink:

בהליכי תיקון קפטיין סלע :mrgreen: דבר איתי לקראת הערב אני רוצה שתנסה את העידכון.

פורסם

להזכירכם גם היום גישה בערב, אתם מוזמנים לבוא ולהנות, הפקחים השבוע עברו למעשים ופחות דיבורים, ואני מקווה להמשיך שבוע הבא.

ובלי קשר אתם מוזמנים לרשום את דעתכם על האם השעות נוחות, והצעות לשיפור.

פורסם

עד היום המצב היה כזה:

יום שני->הגעתי מאוחר פקחים אמרו סוגרים לא טסתי.

יום שלישי->סימ' קרס בת"א לפני טיסה לפרנקפורט במטרה לחזור לת"א בשעות הפיקוח.

יום רביעי->המראה מת"א לפרנקפורט במטרה לחזור לת"א בשעות הפיקוח, הגעה מוצלחת וקריסת סימ' אחרי דחיפה, ומפה כבר לא היה זמן לצאת שוב. מאוחר יותר יצאתי לאימון ILS שנגמר בקושי [קראו לי להדליק את האש במנגל בדיוק בפיינל].

כרגע אני משייט בדרך מפרנקפורט לת"א בתקווה להגיע בהצלחה בפיקוח, תודה רבה לפקחים שיתחברו היום :)

פורסם
ביום שני בסוף נשארתי עוד שעה לפחות כי פתאום הגיעה הרבה תנועה,חבל שאתה לא בודק בServinfo.

כן טוב התכנון שלי היה או טיסה או שינה ככה אני :D

פורסם

אצלי דווקא הלך טוב:

יום שני -> המראתי משדה דב לאילת, פיקוח מצוין כל הדרך (שדה דב, גישה, תל אביב)

יום שלישי -> הגעתי ממילאן, המחשב קרס על הקרקע, אבל התברתי שוב והמשכתי מפינוי מסלול.

יום רביעי -> עשיתי כל מיני טיסות IFR בתוך המרחב של הגישה.

יום חמישי -> אני עכשיו מגיע ממילאן.

פורסם

והיום היה פחות טוב מבחינת הסימ' אבל הרבה יותר טוב מבחינת הפיקוח!

פיקוח מלא מהכניסה למרחב של קפריסין,

הכל טוב עד ל-LL שם הסימולטור ירד לרמות FPS שקשה להגדיר את זה כיותר מ-0 FPS,

2 דקות המטוס עומד לי מעל ה-LL ונהנה מהטקסטורות שלא נטענו,

לאחר 2 דקות הוא בהפתעה מאיץ לי קדימה אני בלי ברירה לוחץ על P ,

מתחבר שוב ל-SB (הוא התנתק בגלל שאיבד קשר עם הסימ'),

מודיע לפקח, שנתן לי מיד אישור נחיתה (תודה :) )

אני מגיע לגובה של-100 רגל ואני לא רואה את המסלול,

כי הטקסטורות של המסלול לא טרחו כמובן להטען,

נעזרתי בשלטים של ה-Z וה-Y כדי לדד את מיקומו בערך,

וליתר בטחון שמתי AB על 4 כי ידעתי שאני אנחת בערך באמצע המסלול,

בכל מקרה מזל שעשיתי כך כי נחתתי באמת קרוב לאמצע,

אבל המטוס בלם כמו גדול,

מכאן המצב היה בסדר עד לשער,

תודה לפקח בניקוסיה (אנטנוס פ.סטפולוס , זה כנראה לא השם שלו אבל זה הכי שהצלחתי להבין)

ולאוהד על הגישה :)

בקרוב תמונות של כל הטיסה :)

פורסם

שבוע טוב חברים, תכננתי להמשיך את הפרוייקט גם השבוע במטרה להפוך אותו לקבוע, לצערי מחוסר זמן לא היה באפשרותי לתאם עם פקחים למשמרות השבוע, לכן אני פונה לכל פקחי תל אביב וגישה בחטיבה, אתם מוזמנים לשריין לעצמם פה בשרשור זה גישה/תל אביב מראשון עד חמישי בין 20:00 עד 22:00, וכמובן להירשם ביורו בוק.

אז פשוט כל פקח שרוצה ויכול באחד מימי השבוע מוזמן להגיב בשרשור זה, ולשריין לו יום ושעה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...