yuval_el פורסם מרץ 7, 2004 דיווח פורסם מרץ 7, 2004 שלום לכולם, היום יוסי לוי, אורן אלקובי, צבי רודס ואני עשינו טיסה עם הססנה 172 , 4X-CHA מחיפה לראש פינה וחזרה. היה כיף מאוד! ואני ממליץ לכל אחד לעשות את זה... הנה כמה תמונות, לא באיכות הכי טובה אבל סבירות: המראנו ממסלול 34 בחיפה... לקראת נחיתה בראש פינה...אפשר לראות את הצל שלנו T&G ועולים עוד פעם לאויר חזרה לחיפה.. נכנסים בסיס בחיפה: פיינל: אחרי שנחתנו היה ATR 42 של ישראייר4X-ATL שסיים להוריד את הנוסעים אז ביקשנו מהטייס לראות את הקוקפיט: זהו....
Itay Zecharia פורסם מרץ 7, 2004 דיווח פורסם מרץ 7, 2004 מדהים! ממש אין מילים! אני מחכה כבר לטיסה הראשונה שלי עם יוסי לוי.
yuval_el פורסם מרץ 7, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 7, 2004 איך אפשר לשלא להנות... היתה לנו טיסה מעולה! מזג אויר מצוין! טייס מצוין!!! ולקינוח קיבלנו גם להכנס למטוס של ישראייר...
Almog Atar פורסם מרץ 7, 2004 דיווח פורסם מרץ 7, 2004 אנחנו עשינו הרצליה-חיפה-הרצליה יוסי שאין כמוהו ערן ויונתן בקיצור היה כיף! הסיפור בקרוב
Jonathan Perelmuter פורסם מרץ 7, 2004 דיווח פורסם מרץ 7, 2004 זה היה פשוט אדיר!!!! אני מאוד נהניתי... יוסי אין עליך!!!! סיפור בקרוב...
yossilevy פורסם מרץ 7, 2004 דיווח פורסם מרץ 7, 2004 אני חייב לציין שהיה לי מאד כיף איתכם ואני שמח שהיה לכם כיף ממש מחמם את הלב תמיד לשירותכם יוסי
Oren Geva פורסם מרץ 7, 2004 דיווח פורסם מרץ 7, 2004 אגב - אני לא זוכר מי התווכח איתי על זה - יש לנו כאן דוגמא ל ATR בלי FMC!!! בניגוד לזה שכאן. לא לכל ה ATRים יש FMC!
yuval_el פורסם מרץ 7, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 7, 2004 אורן אני לא התווכחתי איתך על זה אבל: אנחנו היינו בתוך ATR 42 שלא היה בו FMC ומה שאתה הבאת זה ATR 72 יכול להיות שזה קשור לדגמים....
Oren Geva פורסם מרץ 7, 2004 דיווח פורסם מרץ 7, 2004 גם אתה מתחיל איתי עכשיו?! הנה ATR42 עם FMC. בקיצור - יש עם, יש בלי, תלוי מה מזמינים/מתקינים/מקמבנים.
yuval_el פורסם מרץ 7, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 7, 2004 לא מתווכח איתך.. :wink: אתה צודק במאה אחוז...לכל מטוס אפשר להוסיף את ה"שטויות" האלה...
Almog Atar פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 ארקיע וישראייר התקינו המטוסים שלהם FMC... אין להם כוח לרדיאלים
Oren-ELY3 פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 טעות חמורה של אורן ואלמוג.. ומי שהתווכח בקשר לFMC שיש בATR. אז ככה: שעליתי לATR ונכנסתי דבר ראשון שחיפשתי זה את ה - FMC . לא מצאתי.. לכן שאלתי את הטייס איך הוא מנווט..(מה?? רק עם VOR?) הוא ענה לי שיש להם GPS לא פנימי.. וכמובן הם עובדים עם VOR. וככה עם עובדים. שבוע טוב, אורן. נ.ב אני ממליץ מאוד לטוס עם יוסי.. חוויה מדהימה..
zvi rodes פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 לכל חברי הפורום שלום. אתמול חויתי את טיסתי הראשונה לראש פינה. יוסי לוי הטייס,איש נחמד מאוד וסימפטי מקצוען אמיתי בכל הקשור לטיסה. המטוס C-172 ,ארבע מקומות ישיבה .יוסי הגיע מהרצליה ואסף אותנו בטרמינל חיפה. אורן אלקובי,יובל אלבז ואנוכי.הרוח ממערב ולכן המראנו ממסלול 34 ,השעה 13:30 . ריצה קצרה על המסלול ,מהירות 55 קשר והופ אנו באוויר,השמים קצת מעוננים,רוח קלה ים התיכון בכחול,חיפה יפיפיה כתמיד,קירית חיים מלמטה.(גם מפרץ חיפה יפה להפליא) כל החברים במטוס מוקסמים מהמראה הנשקף לעין בגובה 2500 רגל,מגיעים לגילעם ממשיכים לשגב צלמון כרי דשא.הנוף משגע ,ירוק מכל עבר .ואז אנחנו מעל הכינרת וטבריה את המנגלים והעשן לא ראינו אבל את הרי הגליל ורמת הגולן ראינו גם ראינו ,יופי כזה קשה לתאר בכתב .עוזבים את כרי דשא ופונים למינחת ראש פינה.אורן אלקובי יושב לצידו הימני של יוסי לוי,מנמיכים והופ אנו נוגעים במסלול ריצה קצרה ושוב אנו באויר.הפעם יובל אלבז לצידו של יוסי.אפשר לראות את האושר על פני הטסים,הכל דופק כמו שעון שויצרי.אנחנו בדרך חזרה. גובה 3000 רגל מהירות 100-110 קשר אנחנו רואים מרחוק את חיפה,שעה נפלאה עוברת חוייה נהדרת,שוב אנו מעל המסלול,עם רוח ל-34 ,בסיס קצר נגיעה ועצירה. אני רוצה להודות לצוות שהפך מדי פעם לצוות אקרובטי,ליוסי לוי שנתן לנו את האפשרות לחוות את הטיסה הזאת,ולפקחים שליוו אותנו בכל מהלך הטיסה.
yuval_el פורסם מרץ 8, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2004 צבי, לא יכולתי לתאר את זה יותר טוב... יש אפשרות שתעביר את הוידאו שצילמת למחשב?
Oren-ELY3 פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 גם אני חשבתי על זה..!! צבי תנסה לחבר את המצלמה באיזה שהיא דרך למחשב. וד"ג הMSN שלי הוא shzif@hotmail.co.il שבוע טוב , אורן.
hagay פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 אם רוצים להעביר ממצלמה לקובץ של וידאו (MPEG) אני יכול לעשות את זה במחשב שלי.
Harry Potter פורסם מרץ 9, 2004 דיווח פורסם מרץ 9, 2004 אחלה תמונות יובל . אני טועה או אכן עשית הקפה קצרה בחיפה, לפני "החצר אסורה"?
yuval_el פורסם מרץ 9, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 9, 2004 נכון...זאת הייתה הקפה קצרה.. אבל לא אני עשיתי אותה, זה היה יוסי
Oren-ELY3 פורסם מרץ 9, 2004 דיווח פורסם מרץ 9, 2004 אכן הקפה קצרה.. שיוסי ביקש מהפקח קצרה.. אמרתי איך הוא יעשה את זה ... יוסי אמר לי : "תירגע , סמוך עלי... רק תחגור את עצמך" וזה פשוט היה מדהים איך בבסיס.. הוא מנמיך ופיינל קצר הוא ממש קרוב לקרקע!! יוסי כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!. וד"ג, בהצלחה יום שישי במבחן מכשירים שלך!!!!!!!!!!. שבוע טוב, אורן.
yuval_el פורסם מרץ 9, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 9, 2004 בהצלחה!! אין לכם מושג באיזה מקצועיות הוא עשה את הנחיתה הזאת...
Jonathan Perelmuter פורסם מרץ 10, 2004 דיווח פורסם מרץ 10, 2004 בהצלחה יוסי!!!!! בתקווה לפעם הבאה טיסה על הדו-מנועי :wink: :wink: