עבור לתוכן
el_m

שאלה שמטרידה אותי ...

Recommended Posts

פורסם

אני קראתי את ההודעה של מה שצריך לעשות לפני הקורס טיס איך אפשר להיתכונן עכשיו השאלה שלי היא מתי אני יכול לעשות בדיקות פרופיל ? האם ישר לפני הצבא או שאני יכול עוד לפני כדי לדעת מה אולי אני יכול לשפר ? (משקל וכו' )

וגם : האם יכול ליהיות מצב שמישהו יתקבל לקורס טיס עם ראייה של פחות מ 2.5 ? זה תמיד בהרהור אף אחד לא נתן לי תשובה ישירה ובטוחה

תודה רבה לכל מי שיעזור לי !

פורסם

אם אתה אדם בריא בד"כ, לא אלרגי לכל מה שזז, ולא אחד שיושב כל היום בבית מול המחשב עם גב עקום, אז אין לך בעיה.

לגבי "בדיקת פרופיל" לך לרופא המשפחה שלך, שיבדוק אותך כללית, וייתן הערכה.

למרות שזו גם לא מבטיחה לך את הפרופיל.

לגבי עניין חדות הראיה, יש על זה המון סיפורים, ממקום אחד אתה שומע שהמגבלה היא 2.0- ממקום אחר אתה שומע 1.75-, ואפילו שמעתי גם 3.0- עניין מוזר, אבל כל זה לפי מה שהבנתי מחברים שנכנסו עם משקפיים למיונים, והמסקנה היא שהמגבלה האמיתית היא 2.0-.

פורסם

לקוח מאתר חייל האוויר:

"חייל הסובל מבעיית בדרגת חומרה גבוהה, ולכן הפרופיל הרפואי שלו נמוך מ-82, לא יוכל להתקבל לקורס."

ובקשר לעיניים 3- בדוק חתום וסגור, אם המספר שלך הוא 2 תקבל פרופיל 82 ללא פעיף הפוסל ממך קורס טייס (יש מצב אפילו שתקבל 97)

תאמת, הצבא יודע מה שאתה מספר לו, אם אתה אומר לו שיש לך אלריגה לאבק אז הוא יודע ומפסיל אם אתה לא אומר, אז הוא לא יודע ואתה בקורס... (לא אמרתי כלום :X )

ואנילא ידוע מה אתכם אבל יש אתר מעולה עם כול השאלות והתשובות שוהא נקרא אתר חייל האוויר: www.iaf.co.il

ולשאלות הכלליות:

http://www.iaf.co.il/Templates/BeforeDr ... lderID=176

יום טוב! :)

פורסם

כאילו שמישהו יודע שיש לו אלרגיה לאבק לפני הצבא... מי בכלל יודע מה זה אבק לפני הצבא?

בעצם, אני לא בטוח שטייסים באמת יודעים מה זה אבק. הם אולי ראו פעם.

פורסם
לקוח מאתר חייל האוויר:

"חייל הסובל מבעיית בדרגת חומרה גבוהה, ולכן הפרופיל הרפואי שלו נמוך מ-82, לא יוכל להתקבל לקורס."

ובקשר לעיניים 3- בדוק חתום וסגור, אם המספר שלך הוא 2 תקבל פרופיל 82 ללא פעיף הפוסל ממך קורס טייס (יש מצב אפילו שתקבל 97)

תאמת, הצבא יודע מה שאתה מספר לו, אם אתה אומר לו שיש לך אלריגה לאבק אז הוא יודע ומפסיל אם אתה לא אומר, אז הוא לא יודע ואתה בקורס... (לא אמרתי כלום :X )

ואנילא ידוע מה אתכם אבל יש אתר מעולה עם כול השאלות והתשובות שוהא נקרא אתר חייל האוויר: www.iaf.co.il

ולשאלות הכלליות:

אז בעצם יכול ליהיות לי משקפיים של ראייה 2 והפרופיל יוכל ליהיות 97 ?

ומתי אני יכול לעשות בדיקות פרופיל ? כי אני יודע שלפני הצבא הולכים לאוניברסיטה ... האם אפשר לעשות אז או ? ואם אני מתכנן לעשות תיקון ראייה בלייזר במיוחד אם הראייה שלי תעלה ... יש מיקרים מיוחדים בקשר לתיקון ראייה ... מה המיקרים ?

פורסם
לקוח מאתר חייל האוויר:

ולשאלות הכלליות:

ומתי אני יכול לעשות בדיקות פרופיל ? כי אני יודע שלפני הצבא הולכים לאוניברסיטה ... האם אפשר לעשות אז או ? ואם אני מתכנן לעשות תיקון ראייה בלייזר במיוחד אם הראייה שלי תעלה ... יש מיקרים מיוחדים בקשר לתיקון ראייה ... מה המיקרים ?

אמרתי את זה ואני חוזר הבאתי לך לניק עם כול השאלות, יש שם התיחסות ספציפית לתיקון ראיה בליזר, שהם נכון לעכשיו לא מקבלים את זה הכנס ללינק שהבאתי לך, דפדף בין 3שת העמודים שיש לךשם ואז תשאל שאלות באמת שאתה לא צריך לדאוג

אני מתגייס בעוד חודש ואני לא לחוץ כמוך.... :wink:

פורסם
לקוח מאתר חייל האוויר:

ולשאלות הכלליות:

פרופיל תקבל בצו ראשון (אלא אם ישלחו אותך לבדיקות נוספות ותאלץ לחכות מספר ימים נוספים), זה לא משנה אם אתה הולך לקורס טייס או הולך להיות גנן, כולם עוברים את זה.

לגבי הסרת משקפיים בלייזר, אם תקרא באתר של חיל האוויר תראה שנכון לעכשיו לא יכול להתקבל מי שעבר את הניתוח, לכן לא ממליץ לך כל עוד יש לך מספר שאפשרי להכנס איתו לטייס.

מתן.

פורסם

בקשר לבדיקות בלי קשר למשקפיים.

זה ממש לא נכון שכל אדם בריא שאין לו אלרגיה לכלום עובר ירפא ב'.

הבדיקות הרפואיות שם מאוד מקפידות וכוללות דם,שתן, נפח ריאה, משקל+גובה, שמיעה, שלוש בדיקות ראיה, בדיקה כללית של רופא תעופתי, בדיקת א.ק.ג, בדיקת אף אוזן גרון.

והרבה חברים שלי נפלו בירפא ב' למרות שהם אנשים בריאים גם מבחינת שאר היחידות בצבא, ונפלו על כל מיני דברים שלא היית מאמין שקיימים.

אז לא, זה לא כזה קל לרצות את ירפא ב'.

אנשים עם פרופיל 97 ללא סעיפים גם נפלו שם.

פורסם

אם אתה יכול לקרוא את זה אתה מתקבל לקורס טייס

שיט :shock:

[האותיות כ"כ קטנות עד שהן מתחברות אז בכל מקרה אי אפשר ><]

פורסם

טוב נו, אז אני יכול לשכוח מקורס טייס כי יש לי אלרגיה לחתולים ברמה 3... :cry:

ולאבק ברמה 1 שזה רק אם אני שואף אבק ביתי עם כל החיות המיקרוסקופיות האלה אז אני טיפה מתעטש, שוטף פנים והכל עובר... :?

בקשר לשורה בפונט 1, ה"אתה" מחובר אבל לא משנה :)

פורסם
אני דווקא היצלחתי לקרוא את זה ... יש לי ראיה בעין אחת 1 ורבע ובשנייה 1

אין מצב בעולם אני עם 1 ו1 ולא הצלחתי לקרוא.

זה תלוי ברזולוציה

עידו דיי להסתלבט על ילדים קטנים :mrgreen:

פורסם

דבר קריטי לא פחות (ואולי אף יותר), הוא השמיעה.

במיון איתי, לכל הפחות ארבעה נבחנים נכשלו ונשלחו הביתה לאחר הבדיקה.

תחסכו בדציבלים :P

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...