עבור לתוכן
BULGO1

אנחנו עם תושבי הצפון

Recommended Posts

פורסם

לכל הטייסים והפקחים אשר מתגוררים בצפון , ולך יהב ברזילי הפקח החמוד מטבריה

אנו חברי החטיבה טייסים, פקחים מחזקים את ידכם חזקו ואמצו, וכפי שנאמר במילות השיר

כל העולם כולו גשר צר מאוד , והעיקר לא לפחד כלל

אנו אתכם ודואגים לשלומכO ובתקווה שהכל יחלוף במהרה אמן

שמואל לוי 4X-S.L.B

פורסם

דבר ראשון, תודה רבה! :) מאוד מחזק וחמם את הלב לראות את זה :P

דבר שני, כן, היום זה גם הגיע לטבריה.

12:55 התעוררתי, סריקה קטנה במחשב (לא יותר מדקה) ואני הולך למקלחת לצחצח שיניים על הבוקר. בכניסה אני שומע פיצוץ, כרגיל בימים האחרונים- אני מתאר לעצמי שנפל עוד טיל בר"פ.

אחרי כ-10 שניות שכבר הפה שלי מלא במשחה, פיצוץ אדיר והריצפה רועדת, והייתי כמעט בטוח שזהו גם טבריה תחת המתקפה, עוד 5 שניות וכבר הייתי בממ"ד בבית (בקומה הראשונה), כל הזמן שאני יורד עוד כ-5 פיצוצים מחרישי אוזנים נשמעו והרצפה רעדה.

אחרי כ-2 דקות יצאתי מהממ"ד יצאתי החוצה וכקילומטר צפונה מאצלי אני רואה עשן שחור עולה ושומע את קול הסירנות.

זהו כרגע, זו הייתה הפעם הראשונה שלי בסיטואציה כזו ומקווה שגם האחרונה- משהו מפחיד :|

יום טוב, שבת שלום.

פורסם

תודה...

מחזיקים מעמד...

אז לא כולנו חיילים ויכולים לתרום וללכת להלחם שם בגבול הקרוב...

אבל מנסים לתרום במה שאפשר (אם זה להעלות את כמות המשמרות במד"א, או להרגיע אנשים היסטריים :? )

נחייה...

תקופה קשה, אבל עברנו תקופות יותר קשות.

להשמע.

פורסם

איתם ז"א גם איתנו בלב ובנשמה!!

אתמול בשעה 19:45 בערך זה גם הגיע אלינו, קטיושה אחת שפגעה למזלינו ברחוב סטלה מאריס כאשר זהו רחוב שצופה לכיוון הנמל וזהו רחוב לא מיושב (מחבר בין הכרמל הצרפתי לשכונת קריית אליעזר בבת גלים), אני שמעתי את הבום אבל חלש מאוד וחשבתי שאולי עוד קטיושה נפלה בנהריה ולא דימיינתי שכל כך מהר הם ירו גם על חיפה....

מקווה לשקט בזמן הקרוב, לכל תושבי הצפון! :!:

פורסם

יהב וניב היקרים....מאוד צר לי על מה שקרה :cry: אתם תמיד מוזמנים אליי בכול עת לרעננה(אני מקווה שגם שם יישאר השקט) ברגע שרק תרצו אני הופך את הבית ואת אצלי כל תקופת השקט. שלא תדעו עוד כזה דבר :cry: :cry:

פורסם

אתמול בשעה 19:45 בערך זה גם הגיע אלינו, קטיושה אחת שפגעה למזלינו ברחוב סטלה מאריס כאשר זהו רחוב שצופה לכיוון הנמל וזהו רחוב לא מיושב (מחבר בין הכרמל הצרפתי לשכונת קריית אליעזר בבת גלים), אני שמעתי את הבום אבל חלש מאוד וחשבתי שאולי עוד קטיושה נפלה בנהריה ולא דימיינתי שכל כך מהר הם ירו גם על חיפה....

מה שניב שכח לציין זה שעל הרכס עליו מטפסת דרך סטלה מאריס נמצאת תחנת מכ"ם של חיל הים ששולטת על מישור החוף מחיפה צפונה

מה שלדעתי ראוי לציין זה שישנו חשש גדול ביותר של פגיעה באחד מן המפעלים במפרץ חיפה בהם חיפה כימיכלים, בתי זיקוק, מפעל כרמל אולפינים וגם חוות הגז שפגיעה במקומות כאלה תגרום להרס רב באזור בנתיים ברוך ה' לא נורתה לחיפה עוד קטיושה ואני מקווה שאנחנו וכל תושבי הצפון נוכל לחזור למסלול חיים רגיל ושקט

פורסם

מה שניב שכח לציין זה שעל הרכס עליו מטפסת דרך סטלה מאריס נמצאת תחנת מכ"ם של חיל הים ששולטת על מישור החוף מחיפה צפונה

מה שלדעתי ראוי לציין זה שישנו חשש גדול ביותר של פגיעה באחד מן המפעלים במפרץ חיפה בהם חיפה כימיכלים, בתי זיקוק, מפעל כרמל אולפינים וגם חוות הגז שפגיעה במקומות כאלה תגרום להרס רב באזור בנתיים ברוך ה' לא נורתה לחיפה עוד קטיושה ואני מקווה שאנחנו וכל תושבי הצפון נוכל לחזור למסלול חיים רגיל ושקט

את מה שאתה אומר זה כמובן מאליו יודעים.... פגיעה באחד המקומות הרגישים האלה היא בעלת

השפעות רבות ביותר! בעיקר חומרים רעילים שעלולים להתפזר לאויר ברדיוסי קילומטר רבים...

זאת פצצה מתקתקת....

פורסם

פצצה מתקתקת, חבית נפץ המון דימויים ושום דבר לא יכול לתאר את הפחד והאימה שמא חס וחלילה אחד מן המתקנים הללו יפגעו

ושום דבר לא יכול לתאר את האסון שיכול להיווצר

פורסם

אני רוצה לההגיד בראש וראשונה, שאני מקווה שהכל יהיה בסדר ושתחזור לשגרת חייכם כמה שיותר מהר ובריאים ושלמים.

דבר שני, כבר אמרו, תשתדלו לשמור את המידע על איפה הטיל פגע ואיפה יש מקומות רגישים לעצמכם, כי בפעם הבאה הם ידעו לכוון קצת שמאלה וזה יכול להיות הרסני. אני מצטער שאני ככה אבל זאת האמת...

פורסם
אני רוצה לההגיד בראש וראשונה, שאני מקווה שהכל יהיה בסדר ושתחזור לשגרת חייכם כמה שיותר מהר ובריאים ושלמים.

דבר שני, כבר אמרו, תשתדלו לשמור את המידע על איפה הטיל פגע ואיפה יש מקומות רגישים לעצמכם, כי בפעם הבאה הם ידעו לכוון קצת שמאלה וזה יכול להיות הרסני. אני מצטער שאני ככה אבל זאת האמת...

בן כמובן דברים סודיים לא אומרים אבל כל מה שכתבנו ועוד דברים יותר סודיים (לא שכתבנו משהו סודי) תאמין לי שהם יודעים מעולה בעיניים עצומות....

פורסם

גם אני גר באזור הנתון בסכנה וגם רגיש אבל מתפלל לשלומם של שבויי החיזבלה ,בפרט לחבר שאני מכיר אישית ושאותו הייתי פוגש כמעט כל יום ,אהוד גולדווסר "אודי",אהוד סטודנט לאוירונאוטיקה בטכניון ,בחור צנוע ונעים הליכות ,התחתן לפני מספר חודשים לא רב ,נהג להגיע עם כלבו לטכניון (את הכלב אסף מצער בעלי חיים),מי שמכיר את אודי יודע איזה בחור עדין נפש הוא.בתיקווה גדולה לשובם של כל החטופים שלמים ובריאים ובפרט של אודי חברי.אמן ואמן. [-o<

פורסם

יהב...כמו כולם כאן אני מאחל לך ולשאר תושבי צפון המדינה חזרה כמה שיותר מהר לחיי השגרה ללא כל הפחד המחבל ביום יום.

מלאו אחר ההוראות במקרה וניתנות לכם כי עד עכשיו הוסק כי ברוב הערים לא מילאו אחר ההוראות ולכן מספר הנפגעים לרוב.

המשך יום טוב לכולנו ומי ייתן והוא יעבור כמה שיותר בשקט!

ערב טוב!

פורסם

I cant imagine how it is to feel like that , living in constant fear of these damn missile attacks, as i am now in France i cant pass the day without at least know what is going in in israel, i really hope that those damn missile attacks will stop, and every one would be able to live fearless, but untill then, stay strong, and as Omri said, follow all instuctions.

פורסם

לכל חברי החטיבה,והחברים שלנו אפילו יותר נכון להגיד,תהיו חזקים.

צה"ל עושה כל מה שאפשר כדי להפסיק את ההתקפות ונקווה שזה ייפסק מהר,ותוכלו לשוב לחיי שיגרה מלאים.

שימו לכם מחשב בממ"ד,תעבירו את הזמן בטיסות:)

פורסם

יהב, צבי ושאר חברי הצפון, תחזיקו מעמד, בחיל האויר עובדים מאוד קשה מסביב לשעון בשאיפה שלא יהיה להם מה לשגר, ונמשיך לעבוד, ובהזדמנות זו להגיד תודה ענקית לכל שאר החיילים בצה"ל ובמיוחד אנשי טייסות הקרב של חיל האויר שעובדים מסביב לשעון, ללא הפסקה.

פורסם

איציק תודה לך ולכל החברים שלך על המאמץ האדיר שאתם משקיעים על מנת שאנו תושבי הצפון נתרחק עד כמה שאפשר מאיום הטילים.והערה חשובה לכל החברים,בכל לשון של בקשה ,אין כל סיבה הגיונית לספק לאוייב נתונים צבאיים על אזור זה או אחר ,אף גורם צבאי לא מינה או הסמיך איש מחברי החטיבה לספק מיידע.נא להתייחס להערותיי,ותודה מראש על כך.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...