עבור לתוכן
Arie Halperin

פגישה ביום שישי בפיינל 12

Recommended Posts

פורסם

אם לא יהיו בלתמים אני שם, בלי נדר ואם תירצה האשה :wink:

רן.

פורסם

איך אפשר לסדר שהפגישה הזו תיהיה באמת מסודרת ושהרבה יבואו? יותר נכון שהרבה ידעו מזה! אפשר להודיע בבקשה להרבה אנשים שיבואו ? שזה יהיה מפורסם כמו רוב הפעמים!

ובבקשה חשבתי על הרעיון הזה ותודה אריה שפתחת את ההודעה בפורום בשביל להודיע לכולם אז בבקשה אל תאכזבו ומי שאומר שבא שיבוא ותבואו! יהיה נחמד!

יש הבה נחיתות יום שישי ב ערך ב 14:00?

פורסם

דווקא ביום שישי?

יש בית כנסת אחרי השעה חמש...

לא נספיק לחזור ולהספיק להגיע...

אולי אפשר לקבוע מפגשים כאלו בימים נוחים יותר?

כמו שבת... וימי חופש... מה דעתכם?

פורסם
דווקא ביום שישי?

יש בית כנסת אחרי השעה חמש...

לא נספיק לחזור ולהספיק להגיע...

אולי אפשר לקבוע מפגשים כאלו בימים נוחים יותר?

כמו שבת... וימי חופש... מה דעתכם?

איתי רק אתה הולך לבית הכנסת! אז אתה לא תבוא! אבל ימי חופש יש רק בפסח!

ואין הרבה טיסות ביום שבת! אני רוצה לצם אלעל ועוד.... ואין כמו ימים רגילים!

פורסם
אני מתכוון פיינל 12 איך מגיעים למפגשים?????? איך ניראה המקום!

תנו פרטים!

בבקשה

חשבתי שאתה יודע - לא אתה אירגנת את המפגש הזה? 8 פעמים?!

אני יודע הכל רק אני רוצה שיתארו לי איך ניראה המקום? בודד כזה איך תתארו? ואני ואריה אירגנו

פורסם

זו סביבה מאוד עויינת.

יש הבדלי טמפרטורות קיצוניים בין יום ולילה, נחשים ירוקים גולשים בין הענפים, ואני עוד לא התחלתי לדבר על העקרבים ששורצים מתחת לכל אבן.

יש גם את בעית המים - אתה הולך והולך והשמש קופחת על ראשך, ואין מים!

הייתי אומר שהמקום הוא בעל אקלים מדברי, אם כי רוחות שרקיה מצננות את האויר אחר הצהריים.

פורסם

מושיקו ידיד, או איך שקוראים לך...

קודם כל, ברוך הבא לקהילה. נדמה לי שלא יצא לך כל כך להכיר את האנשים פה ואת הדרך בה חברי החטיבה מתייחסים אחד לשני. לכן אני מעדיף שתדפדף בהודעות הפורום, תקרא ותכיר את הסביבה החדשה אליה הצטרפת בברכה.

ההתייחסות שלך להודעתו של איתי על זה שהוא הולך לבית כנסת אינה במקום,והיא לפי דעתי ודעת רבים פה, פוגעת בו ובאומנתו.

דבר שני, קצת מוגזם לראות הודעות שלך צצות בכל מקום על המפגש הזה. שים לב שקיים שרשור קודם וארוך על הנושא ואתה מוזמן להיכנס ולהוסיף את דעתך :!: אבל לדחוף את זה בכל ההודעות מראה על חוסר רציניות, וגורם לאנשים להתעלם ממך...

ושוב ברוך הבא

פורסם

מושיקו ידידי עם הייתה עושה מה ששאדי אמר הייתה מוצא את המפה לפיינל (למרות שיש דפיות באתר). וגם הייתה לומד להכיר אנשים וגם את הדרך לפיינל (זה צריך להיות באחת מההודעות על המפגש האחרון).

ובקשר לתאור אני יכול להגיד לך שיש שם קצת חול וגם קצת ירוק (תלוי באיזה חלק בשנה אתה שם). ואם תתקרב לגדר יהיו שם גם אקדחים (כמו שהמכוניות של הSIMFLYERS קופצות כך גם האקדחים יקפצו. כמובן צריך את התדר הנכון :D )

פורסם

אני לא שם את זה בכל הודעות אלא , שמתי בהדועה אחת כי הבנאדם הספציפי שהיה שם בפורו רציתי שהוא יבוא ועשיתי בסך הכל הודעה 1 על המפגש ועוד בנאדם אחד עשה הודעה אחת על הפורום אני והוא זהו ורק הודעתי לבן אדם אחר מנושא בפורום כי רציתי שהוא ידע......

ואני כבר הרבה זמן פה אני מכיר את כולם ויודע....

עכשיו משהו יכול לתאר לי ברצינות את המקום של פיינל 12?????

תודה! :)

פורסם

בוא נשחק משחק קטן.

אני טוען שיש בדף הראשון של פורום זה הסבר כולל מפה.

בוא תנסה למצוא אותו לבד.

רמז: הכותרת של ההודעה עשוייה לרמז על התוכן...

פורסם

אני מציע לך לנסוע מבית דגן לכוון יהוד

אתה מגיע לצומת צפריה ונוסע בצד ימין ומתקרב לצומת המרומזר של אור יהודה .

לפני שאתה מגיע לרמזור יש פניה ימינה לכביש שירות שנבנה עבור נתבג 2000 אתה נוסע בכביש המפותל עד שאתה רואה בוטקה קטן בצד שמאל אתה עובר קצת את הבוטקה ותראה מצד שמאל שביל עפר השביל הזה מוביל ל ILS12

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...