עבור לתוכן
tamir_yosef

שלום חברים

Recommended Posts

פורסם

ערכתי את ההודעה מכוון שמה שנרשם שם נכתב ברגע של כעס

חברי IVAO ישראל מהווים רשת רצינית אשר מספקת שירותים כמו הרשת VATSIM אשר VATIL מיצגת את הרשת

כול מי שעומד ברשת המתחרה לעולם לא הסתיר מידע ואני מצטער שהשתמע מכך שהעומד מראשה מסתיר מידע

כול פורום הניהול לא מכיל דברים כמו דברים משמעתיים

התוכן של ההודעה הקודמת שלי לא באה להציג את הרשת המתחרה באור שלילי ואני מתנצל עם הדברים יצאו כך

פורסם

בעקבות מה שתמיר כתב אני רוצה לכתוב כמה דברים מהשקפת העולם שלי בנושא בתור מישהו שהיה מאלה שהניחו את אבני הפינה למושג הזה שקוראים לו קהילת תעופה ווירטואלית- כמה שזה אירוני אי שם לפני 4 שנים ב IVAO.

יש חוק פיסיקה שמשחק על שתי הרשתות האלה ברוב הארצות וזה שמדינה שיש לה ייצוג ברשת X תיצור ריק ברשת Y - זה עבד ככה בחטיבות גדולות יותר כמו יוון, טורקיה, צרפת ואיטליה ועוד רבות אחרות- וזה מה שהיה בישראל- לנסות ליצור שתי מסגרות על קהילה שמכילה כ -400-500 חברים מתוכם גרעין פעיל של 150 היה מיותר מלכתחילה ונוצר מהסימפטום הידוע של אני רוצה להיות מנהל כי השני חרא.

"סתימת פיות"- כמו שתמיר כתב היא הקצנה למה שנקרא שמירה על סדר מינימאלי בכל מסגרת וגם זאת של חובבים שמטרתה כיף ולמידה צריכים להיות חוקים, צריך צוות שיוביל אותה ולפעמים גם יגיד את המילה האחרונה, הצוות צריך מרחב תימרון ומיכאן אני מוציא עוד חוק פיזיקה:

תמיד יהיו כאלה שלא יהיו מרוצים- אבל מעבר חשבו שמה שהם מרגישים מרגיש הרוב- ופה הייתה טעות- שהולידה הסתה דיי פראית גם בסמוי וגם בגלוי שהייתי עד אליה במסגרות אחרות .

שיטות ניהול אחרות- פירוש הדבר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה - אי אפשר,

אם קברניטי איבאו ישראל רצו שיטה אחרת למה למשל לא חשפו לציבור את פורום הסגל? וכאמור לפי דברי תמיר מחקו הודעות ונעלו דיונים שלא עולה על רוחם.

אני מאמין בסופו של דבר שאם באמת היה רע כאן לא היינו עומדים מול ההשגים שהשגנו היום ובינהם חברי חטיבה חלקם בגיל שלא מאפשר להם להוציא רישיון וכבר מסתובבים במיתחם של חברת תעופה גדולה כאילו היה הבית שלהם, ביקורים בשטחים סטרילים לרוב הציבור ומעבר לדברים "החומריים" האלה נוצרו כאן קשרים בין אנשים באזורים שונים דתות שונות וגילים שונים ולעדות תספרו על יותר מיד אחת את אותה קבוצה שרק שמההיכרות שלהם אחד עם השני כאן נסעו לתקופה ממושכת ביחד דבר שבמקומות אחרים אנשים עושים אולי....עם חבר טוב מהצבא או מישהו מהתיכון.

תמיר- צריך הרבה ביצים כדי לכתוב את מה שכתבת כאן ואני מעריך את זה ומאחל לך בהצלחה ובאותה נשימה מזמין את אותם אנשים (כל ה -15 -20) שנותרו לבוא לראות שהשד לא כזה נורא ( בטח לא כמו שסיפרו).

פורסם

תמיר, ברוך השב.

כל אחד טועה,הטיפש לא מודה בכך, החכם מודה בטעותו ולומד ממנה.

אני מאוד מעריך את האומץ שלך לקום ולומר קבל עם ועדה,חברים טעיתי.

אין כמו החטיבה הזו,הן מבחינת חבריה,הן מבחינת המקצועיות שבה, והן מבחינת אנשי הסגל שלה.

מותר לא להסכים עימם ,אבל בסופו של יום , הם אנשים כמוני וכמוך שכל מה שהם רואים לנגד עיניהם זה טובת הקהילה. והם עושים את זה עם המון אהבה.

כמו בכל אירגון,גם עם פה זה על בסיס התנדבותי,צריך להיות סדר מסויים אחרת הברדק ישלוט.

אנשים אלא נותנים ממיטב זמנם לטובת הכלל, נכון לא תמיד כולם יסכימו עם הדרך שלהם ,

אבל אף פעם אי אפשר לרצות את כולם.

בשורה התחתונה, החטיבה גדלה , הגיע להישגים שאף חטיבה אחרת בעולם לא הגיעה אליהם

(פרוייקט אל על למשל) , והכי חשוב , לא מוותרת בכלל בכל הנוגע למקצוענות.

מקצוענות- זה ההבדל והבעיה שגרמה לחלק מן האנשים לחפש מקומות אחרים.

ישנם אנשים שלא מעניין אותם לטוס בדיוק כמו בספר ואינם מסוגלים או רוצים לטוס תחת פיקוח שלא מאפשר להם לעשות ככל העולה על רוחם , זה שורש הבעיה לטעמי.

לשמחתי אנו לא נתגמש בנושא .

סך הכל תחביב של אנשים משוגעים , ובגלל שהם משוגעים הם רוצים את הכל כמו באמיתי,

בלי הבדל בכלל.

לנושא החברויות שבחטיבה, מזמן כבר אמרתי שפה זה הבית השני שלי.

אנשים נפלאים שתמיד יעזרו לך ויפרגנו לך, וגם ידעו לסלוח על טעויות.

בחיי חבורה של פסיכים :lol:

ברוך הבא הביתה .

ובהצלחה בדרך החדשה(ישנה).

פורסם

תמיר! מה המצב!

It's good to have you back

נקווה שיצא לנו לחלץ אנשים מספינות שוב,ושהקורס יפתח מחדש כי אני (עדיין!)במחזור 1!

פורסם

ברוך שובך תמיר, שמחתי לקרוא שהחלטת לחזור.

אתה מוזמן לחזור ולפקח על העמדות שעליהן ההית מוסמך בחטיבה לפני שעזבת, רק תבצע ריענון קצר על תוכנת VRC ו ASRC.

אני כרגיל תמיד זמין לעזור בזמן הפנוי, להישמע על הקשר.

פורסם
ברוך שובך תמיר, שמחתי לקרוא שהחלטת לחזור.

אתה מוזמן לחזור ולפקח על העמדות שעליהן ההית מוסמך בחטיבה לפני שעזבת, רק תבצע ריענון קצר על תוכנת VRC ו ASRC.

אני כרגיל תמיד זמין לעזור בזמן הפנוי, להישמע על הקשר.

חברים תודה על התגובות וכמו שאמרתי אתם חברים אמיתיים אני שמח שהתעוררתי וחזרתי לדרך הנכונה

פורסם

תמיר

אמנם אני לא מכיר אותך אישית ,אך תמיד כיף לשמוע אנשים אחרים מפרגנים

ואני אשמח לתפוס "טרמפ" על הפירגון שלך, לחזור ולומר שוב

תודה רבה לכל צוות VATIL וחברי הקהילה הנפלאים

אני מרגיש שאני מעשיר את הידע בכל פעם שאני נכנס לפורום ובכל פעם שאני טס!

אין ספק תמיר, שעשית צעד נכון. אני לא מכיר כל כך את IVAO אבל אין לי שום

כוונה להזדכות על "כרטיס החבר" שלי ב-VATIL בזמן הקרוב או הרחוק כי כאן זה

באמת בית שני (ואותי מכירים רק דרך הפורום... :D )

ברוך השב

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...