Oren Geva פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 אף אחד עוד לא אירגן לי את זה! קיבינימט על הסנרי הזה, אני קרוב מאוד לבזבז הרבה כסף!!! http://forums.simflight.com/viewtopic.php?t=20340
אורח פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 לומר את האמת, משהו בתמונות פשוט לא ניראה לי. שהשילוב של הסינרי שהוא פוטו ראליסטי עם המטוס שניראה מעוות משהו. ההרים ניראים ממש מציאותיים כולל הפסגות המושלגות. אבל על הקרקע זה ניראה כאילו צולם בעדשת עין דג, מעוגל כזה ..... או שאני פשוט לא רואה טוב :roll:
Almog Atar פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 אני רוצה את הסינרי!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: אני מת על שוויץ :cry: :cry: :cry:
Moshico Biller פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 אני גם מת לסינרי הזההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מדהים! משהו יש לו קישור להורדה סינרי שיש צוות קרעקע? + SERIAL??????
Itay Zecharia פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 אורן אל תדאג! אם אתה כל כך חפץ בסינרי המדהים הזה... בקרוב יהיה שלך! אני אסדר ואארגן כמה עניינים ואשיג לך אותו ללא עלות כלל וכלל. המבחינה הזו תהיה רגוע. בינתיים תשטוף את העיניים בתמונות שלו...
Oren Geva פורסם מרץ 8, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2004 איתי, מושיקו - זו לא היתה הכוונה. כידוע לכם (ואם לא, אז החל מרגע זה לא תוכלו לטעון אחרת) - אין בפורום זה דיון בנושאי WAREZ. אל תדאגו אתם למה שיש אצלי, אני לא דואג למה שיש אצלכם על המחשב. בכל אופן - הדיון בנושאים אלה כאן הוא לא לעניין.