עבור לתוכן
Eldar Sella

יציאות על SOLIN

Recommended Posts

פורסם

הנושא נמצא בבירור מול מרכז היתאום ברגע שיהיה משהו מוגדר עם זמנים מוגדרים יצא NOTAM עד אז פעילות כרגיל על סיד 1- דינה.

פורסם

הNOTAM כפי שמפורסם באתר הFAA:

A0466/06 - ACFT DEP LLBG TO THE W TO ROUTE ONLY VIA SID SOLIN AND MAINTAIN MAX ALT 8000FT QNH BEFORE CROSSING 24 DME W VOR 'NAT'.

SID PURLA AND DEENA NOT AVBL. 20 JUL 23:30 UNTIL 30 JUL 12:00 ESTIMATED

פורסם
שמתי לב גם לNOTAM הזה:

NEW PRKG AREA 'A' ESTABLISHED AND OPR FOR MAINT PURPOSES ONLY: WITH FLW DETAILS DESIGNATED A1,A2,A3 SUITABLE FOR ALL ACFT UP TO B747-400 23 AUG 00:01 UNTIL PERM

מישהו יודע איפה הA הזה ממוקם?

ה"עציץ" של אורנג' חונה שמה

http://www.airliners.net/open.file/0952547/L/

בתמונה הנ"ל ניתן לראות עוד אזור בו חונים 3 מטוסים ממזרח לאזור התמך המזרחי

פורסם

יש הסבר לבני תמותה רגילים?

היי עופר הכוונה לעציץ של אוראנג' הוא ל 742 שמנהל התעופה קרקע בב"ג בגלל בעיות תחזוקה ונשאר תקוע כבר הרבה זמן- מכאן הכינוי עציץ.

פורסם

יש הסבר לבני תמותה רגילים?

כמובן, הינה ה"עציץ" ביום טוב:

http://www.airliners.net/open.file/0985906/L/

"עציץ" לפי הפורום של תפוז:

"העציץ":

כינוי למטוס שכבר לא טס הרבה זמן,וחונה בשדה התעופה באותו מקום, כבר הרבה מאד זמן...

כזה הוא המטוס של אורנג' אייר

פורסם

בסיד החדש, האם מותר לחתוך מ SOLIN לGITLA ולהמשיך בנתיב או שמסולין יש לי רק 2 אופציות, W13 ל VELOX או G18 ל LEDRA, או שבכלל לחזור ל TIBBI ומשם מהלשיך ל PURLA ואז GITLA/SUVAS

ד"א לכבוד מה זכינו ביציאה החדשה? (הזמנית)

פורסם
בסיד החדש, האם מותר לחתוך מ SOLIN לGITLA ולהמשיך בנתיב או שמסולין יש לי רק 2 אופציות, W13 ל VELOX או G18 ל LEDRA, או שבכלל לחזור ל TIBBI ומשם מהלשיך ל PURLA ואז GITLA/SUVAS

ד"א לכבוד מה זכינו ביציאה החדשה? (הזמנית)

אני לא יודע על השאר, אבל הנתיב מסולין לLEDRA הוא חד סיטרי,

כך שאני חושב שהאפשרות היחידה היא VELOX,

משם אפשר להמשיך אל APLON

פורסם

התייבשתי עכשיו בגג אחרי 20 דקות בלי מטוסים, ראיתי אחד ממש גדול שטיפס לאט, אני חושב שזה היה מטען (742) *עריכה: יכול להיות שזה לופטהזה 744* והוא יצא על DEENA :( אולי זה חד פעמי? יכול להיות שהביאו לו אישור מיוחד על DEENA?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...