Itay Zecharia פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 מהנה מאוד לפתוח סקרים כשכולם עונים, מגיבים ומביעים את דעתם. כך ניתן ללמוד יותר על האחרים ועל סגנונם. עניין אותי לדעת האם אתם טסים על פי השעה המקומית שבו אתם נמצאים? או שמא גם אם אתם בשעת לילה מאוחרת, אז ברצונכם לטוס בשעות היום? או להיפך, כשאור יום בחוץ ברצונכם לחוות את החושך...? לדעתי הכי יפה ומהנה לטוס בשעות הזריחה והשקיעה! [הסקר בא לבחון את רמת הריאליזם של כל טייס וטייס ועד כמה ברצונו להתקרב למציאות!]
Almog Atar פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 אני טס לפי הזמן האמיתי של הטיסה... ולפעמים גם יוצא עם הטיסה עצמה
hagay פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 אני גם לפי הזמן האמיתי של הטיסה. ולדעתי רוב רובם ככה בגלל שרובם עובדים ואם יושבים על המחשב אז זה רק בלילה ולא נראה לי שכולם טסים כשהסימולטור מכוון ללילה.
Oren Geva פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 איתי, לא עניתי על הסקר שלך, כי שכחת אפשרות חשובה - פעם ככה ופעם ככה. איך שמתחשק. את האירועים של ישראל איירליינס טסתי באור יום (אולי עם זריחה בהתחלה) בשביל התמונות. באירועי שבת אני טס פעמים רבות באור יום או זריחה/שקיעה מכיוון שלא מתחשק לי "לבזבז" את זמן האיכות שיש לי עם הפקחים על חושך מוחלט. אבל כשאני טס סתם טיסות סדירות אני מבצע אותן עפ"י זמן הטיסה האמיתי.