OmriSoudry פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 שלום לכל הטייסים! "עיט תעופה" גאים לחנוך את העיצוב החדש והמעודכן לאתר שנועד לעשות לטייסים שלנו חיים קלים בזמן הגלישה באתר. כמו כן, מטוסים חדשים נצבעים בימים אלה לפי בקשתכם בצבעי החברה. ואם מדברים על צביעות של מטוסים - הרבה אנשים ביקשו...רצו...שאלו....אז הנה זה באתר: המדריך לצביעת המטוס בפלייט סימולטור 2004! אתם מוזמנים להיכנס לעמוד המדריכים ולצפות במדריך... טסתם טיסות ראיה או טיסות במטוסים קלים? רוצים לקבל שעות טיסה ולהתקדם בדרגות? עכשיו יש לאן - דווחו על שעות הטיסה שלכם באתר שלנו ותוכלו לקבל דרגות! כתובת האתר(איך הוא לא אצלכם במועדפים עדיין?! :wink: ) : www.ait-air.co.nr תודה רבה לכם וערב טוב
BlackRaven פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 יכול להיות שזה רק אני אבל, כל הזמן האתר ניהיה יותר דומה לזה של ישראל אירליינס :wink:
jambo7 פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 יכול להיות שזה רק אני אבל, כל הזמן האתר ניהיה יותר דומה לזה של ישראל אירליינס :wink: זה טוב או לא טוב אני חושב שהאתר של ישראל אירליינס הוא אחלה אתר למרות שהוא קצת נירדם בזמן האחרון
Oren Geva פורסם מרץ 9, 2004 דיווח פורסם מרץ 9, 2004 זה לא עניין של דומה ל IAL או לא. זה הולך ונעשה דומה יותר ויותר לאתרי VA טובים. זה הכל.