Hafuta פורסם יולי 31, 2006 דיווח פורסם יולי 31, 2006 אני מניח שחלק כבר ראו את זה, Wilco שחררו את ה"מפרט" של האירבאסים שלהם ל-FSX (תצא גם גירסה ל-FS2004) , כידוע גם PMDG הולכים לצאת עם מודל של ה-A320, סוף סוף אנחנו הולכים לראות מודלים ראויים של אירבאסים. http://www.wilcopub.com/index.cfm?fusea ... od_airbus1 http://www.wilcopub.com/index.cfm?fusea ... od_airbus2
Erez Savir פורסם אוגוסט 1, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2006 זה בעצם feelthere.זה לא WILCO,הם פשוט משווקים את זה. תראו,אני בטוח שזה יהיה הרבה יותר טוב מPSS נכון?לפחות יהיה משהו לשחק בו עד שיצא הPMDG לFSX...
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 1, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2006 ה733/4/5 שלהם הוא על הכיפאק, ה777 על הפנים. יש להם גם את הCRJ והERJ שהם מעולים. ויש את הLEGACY ששמעתי שהוא עשוי טוב.
matan פורסם אוגוסט 1, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2006 ה733/4/5 שלהם הוא על הכיפאק, ה777 על הפנים. יש להם גם את הCRJ והERJ שהם מעולים. ויש את הLEGACY ששמעתי שהוא עשוי טוב. מסכים איתך ה733/4/5 פשוט נהדר......קיבל גם 5 כוכבים באבסים
אורח פורסם אוגוסט 1, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2006 זה לא שהוא לא טוב - הוא פשוט לא מכוון לקהל מהסוג "שלנו". זה מטוס מופשט, תכנית הטיסה באה מה FLIGHT PLANNER של FS. הבעיה שלי עם ווילקו היא בדרך ההצגה - הם מציגים אותו כמטוס מתקדם ואני מבין למה אנשים טועים. למזלי ראיתי בפורום של FEELTHERE שמודבר בבדיחה לפני שקניתי. לראיה: http://www.iemit.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5514 זה נהדר שבמנואל כתוב שהוא עוצב עם Casual and Entry user in mind. אבל אם תקראו את רשימת הפיצ'רס פה, אי אפשר להבין את זה: http://www.wilcopub.com/index.cfm?fuseaction=prod_777
Erez Savir פורסם אוגוסט 1, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2006 אורן, ה777 שלהם זה Wilco Fleet שזה מטוס לאנשים שסתם רוצים תוך 2 דקות להיות באוויר. ה737 שלהם הלגסי הם PIC,שזה עם המערכות היותר מתקדמות וגם הAIRBUS יהיה ככה.PIC.
אורח פורסם אוגוסט 1, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2006 ארז, אני יודע זאת. ובכל זאת - תסתכל באתר שלווילקו שהבאתי. ממה שהם כתבו אתה מבין שזה מטוס למתחילים?
Hafuta פורסם אוגוסט 1, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 1, 2006 Wilco הוא מודל ראוי? אני מאמין שלא. רשמתי מודלים, אם לא של Wilco אז בטוח של PMDG. :wink:
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 1, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2006 אני נהנה לטוס במטוסי B73X של FT, אבלללללל- 1. אפילו פניה ראויה הוא לא מסוגל לעשות: א. אף נופל, לא בנו טייס אוטומאטי ראוי שיתקן זאת, השוו ל- PMDG ו- LDS. ב. לא מסוגל לפנות מנתיב לנתיב מבלי לבצע פניית יתר משמעותית. 2. עושים שימוש במערכת SID/STAR לא מוצלחת, כיסוי שדות תעופה נמוך, מחייב תכנות ידני לעתים קרובות. הסיכום שלי לגבי FT ולאלכס המתכנת שלה הוא שיש להם הרבה מאוד מה ללמוד בבנית מודל של מטוס. לאור המחמאות שקיבלו והתיקונים הרבים שכבר ביצעו ללא הואיל, סיכוי נמוך שתראו מהם מטוס ברמה בקרוב. זו ליגה נפרדת ונמוכה של בוני מטוסים. שרות בסדר גמור של FT, של WILCO בתת רמה. מסכים איתך ה733/4/5 פשוט נהדר......קיבל גם 5 כוכבים באבסים
matan פורסם אוגוסט 1, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2006 אני נהנה לטוס במטוסי B73X של FT, אבלללללל-1. אפילו פניה ראויה הוא לא מסוגל לעשות: א. אף נופל, לא בנו טייס אוטומאטי ראוי שיתקן זאת, השוו ל- PMDG ו- LDS. ב. לא מסוגל לפנות מנתיב לנתיב מבלי לבצע פניית יתר משמעותית. 2. עושים שימוש במערכת SID/STAR לא מוצלחת, כיסוי שדות תעופה נמוך, מחייב תכנות ידני לעתים קרובות. הסיכום שלי לגבי FT ולאלכס המתכנת שלה הוא שיש להם הרבה מאוד מה ללמוד בבנית מודל של מטוס. לאור המחמאות שקיבלו והתיקונים הרבים שכבר ביצעו ללא הואיל, סיכוי נמוך שתראו מהם מטוס ברמה בקרוב. זו ליגה נפרדת ונמוכה של בוני מטוסים. שרות בסדר גמור של FT, של WILCO בתת רמה. מסכים איתך ה733/4/5 פשוט נהדר......קיבל גם 5 כוכבים באבסים לאחרונה באמת שמתי לב שיש לו פניות חדות מאוד ובאמת לא פונה מנתיב לנתיב בצורה חלקה אבל חשבתי שהבעיה רק אצלי.....בכול אופן מה שמוזר זה שהוא קיבל 5 כוכבים באבסים שידוע שהם הכי מקפידים....שימו לב כמה כוכבים הם נתנו לPSS 777 שלושה וחצי בלבד...
3Dvg פורסם אוגוסט 2, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2006 אני נהנה לטוס במטוסי B73X של FT, אבלללללל-1. אפילו פניה ראויה הוא לא מסוגל לעשות: א. אף נופל, לא בנו טייס אוטומאטי ראוי שיתקן זאת, השוו ל- PMDG ו- LDS. ב. לא מסוגל לפנות מנתיב לנתיב מבלי לבצע פניית יתר משמעותית. 2. עושים שימוש במערכת SID/STAR לא מוצלחת, כיסוי שדות תעופה נמוך, מחייב תכנות ידני לעתים קרובות. הסיכום שלי לגבי FT ולאלכס המתכנת שלה הוא שיש להם הרבה מאוד מה ללמוד בבנית מודל של מטוס. לאור המחמאות שקיבלו והתיקונים הרבים שכבר ביצעו ללא הואיל, סיכוי נמוך שתראו מהם מטוס ברמה בקרוב. זו ליגה נפרדת ונמוכה של בוני מטוסים. שרות בסדר גמור של FT, של WILCO בתת רמה. מסכים איתך ה733/4/5 פשוט נהדר......קיבל גם 5 כוכבים באבסים לאחרונה באמת שמתי לב שיש לו פניות חדות מאוד ובאמת לא פונה מנתיב לנתיב בצורה חלקה אבל חשבתי שהבעיה רק אצלי.....בכול אופן מה שמוזר זה שהוא קיבל 5 כוכבים באבסים שידוע שהם הכי מקפידים....שימו לב כמה כוכבים הם נתנו לPSS 777 שלושה וחצי בלבד... גם לי היה את זה, עידכנתי לו את ה DB של הנתיבים וה SID/STAR ומאז הוא פונה לי כמו בובה יכול להיות ש PIC תיקנו שם משהו במידע שלו או כול דבר אחר, משהו שם הסתדר אחרי העידכון, כך שבכול עניין הפניות, אצלי הוא פונה 100% ואני ממש נהנה לטוס איתו יום טוב