Ben Zwebner פורסם אוגוסט 7, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 I am not promising anything yet.. this is still in planning phases...
Niv Malin פורסם אוגוסט 7, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 לאנשי העסקים של היום לא מספיק חברה אחת....... שיהיה הרבה בהצלחה בן!
saar23 פורסם אוגוסט 7, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 כל הכבוד בן!!!! גם PAN AM וגם ARKIA? כל הכבוד!!! בהצלחה.. ונשמע גדול!!!
matan פורסם אוגוסט 7, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 כל הכבוד בן! אשמח להצטרך לחברה ולעזור לך,צור קשר במסנג'ר.פשוט כל הכבוד
אורח פורסם אוגוסט 7, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 כל הכבוד ובהצלחה, חסרות VA's בנוף שלנו בזמן האחרון. אני מקווה שתצליחו להגיע ולשמור על רמת פעילות גבוהה.
ראם אדם פורסם אוגוסט 7, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 WOW ממש כבר הרבה זמן אני מצפה שמישהו יעשה את זה כל הכבוד !!
Ben Zwebner פורסם אוגוסט 7, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 thanks for all the support... like i said... i am not promising.. first i need to get passed the BIG problem facing all VAs.. getting permission from Arkia to use their logo... once i get that, then things can get rolling.
Elad Levy פורסם אוגוסט 7, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 ואו נראה גדול תגידו זה נכון שמעתי שארקיע מחפשים טייסים חדשים
Amir Paz פורסם אוגוסט 7, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 כח מלא ! אני תומך ויעזור איפה שרק אפשר. ואני רציני! בהצלחה :!:
Or Netzer פורסם אוגוסט 7, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 כח מלא ! אני תומך ויעזור איפה שרק אפשר. ואני רציני! בהצלחה :!: פשש לא שומעים ממך הרבה דברים כאלה. רציני??? :wink: בהצלחה בן :] מקווה להרבה אירועים שלכם.
אורח פורסם אוגוסט 7, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 אירועים זה טוב ויפה, אבל חברה חיה היא חברה שרואים את הטייסים שלה באוויר כל הזמן, בלי קשר לאירועים. בהצלחה (שוב)!
Amir Paz פורסם אוגוסט 7, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 אירועים זה טוב ויפה, אבל חברה חיה היא חברה שרואים את הטייסים שלה באוויר כל הזמן, בלי קשר לאירועים.בהצלחה (שוב)! ב ד י ו ק הגברת תנועה , בעיקר פנים ארצית - היא פשוט אוצר ל "טייס החדש" ברשת. אותו טייס שחושש להמריא לפרנקפורט עם פיקוח, אותו טייס שמחפש ביתיות ימצא אותה בחברה שכזו - חברה שמספקת מידע על תעופה פנים ארצית מאתגרת (קצת יותר מססנה). וכמובן גם חו"ל .
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 7, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 החטיבה והאיזור צריכים את זה כמו אויר לנשימה - תודה על היוזמה ותקבל מאיתנו את כל התמיכה האפשרית!
Or Netzer פורסם אוגוסט 7, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 החטיבה והאיזור צריכים את זה כמו אויר לנשימה - תודה על היוזמה ותקבל מאיתנו את כל התמיכה האפשרית! הא כן שחכתי זה התפקיד שלי:] :oops: יש לך את המסנג'ר שלי, פשוט דבר איתי מתי שאתה צריך עזרה.
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 7, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 החטיבה והאיזור צריכים את זה כמו אויר לנשימה - תודה על היוזמה ותקבל מאיתנו את כל התמיכה האפשרית! הא כן שחכתי זה התפקיד שלי:] :oops: יש לך את המסנג'ר שלי, פשוט דבר איתי מתי שאתה צריך עזרה. VA צריכים קצת יותר עזרה מלארגן ארועים. אולי אם תתחיל פה התעוררות של VAים אז באמת החטיבה תתחיל לקחת את הנושא ברצינות.
zmatan פורסם אוגוסט 7, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 החטיבה והאיזור צריכים את זה כמו אויר לנשימה - תודה על היוזמה ותקבל מאיתנו את כל התמיכה האפשרית! הא כן שחכתי זה התפקיד שלי:] :oops: יש לך את המסנג'ר שלי, פשוט דבר איתי מתי שאתה צריך עזרה. VA צריכים קצת יותר עזרה מלארגן ארועים. אולי אם תתחיל פה התעוררות של VAים אז באמת החטיבה תתחיל לקחת את הנושא ברצינות. יש משהו שנרקם...אל תדאגו :mrgreen: בקרוב הודעה מסודרת.
Or Netzer פורסם אוגוסט 7, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 החטיבה והאיזור צריכים את זה כמו אויר לנשימה - תודה על היוזמה ותקבל מאיתנו את כל התמיכה האפשרית! הא כן שחכתי זה התפקיד שלי:] :oops: יש לך את המסנג'ר שלי, פשוט דבר איתי מתי שאתה צריך עזרה. VA צריכים קצת יותר עזרה מלארגן ארועים. אולי אם תתחיל פה התעוררות של VAים אז באמת החטיבה תתחיל לקחת את הנושא ברצינות. יש משהו שנרקם...אל תדאגו :mrgreen: בקרוב הודעה מסודרת. :] כל VA נפתחת באירוע יפה :] לפחות אמורה :] וחוץ מזה אני תמיד יכול לעזור בעוד דברים, אני לא רובוט אירועים :mrgreen:
Niv Malin פורסם אוגוסט 7, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 לדעתי לא חייבים "סיבה למסיבה" אפשר גם לארגן אירועים בלי קשר לחברות תעופה וירטואליות, אירועים שקשורים לחטיבה עצמה. אפשר גם לעשות מסורת כל שבועיים אירוע. אני מוכן לעזור בארגון אם יש צורך!
Shai B פורסם אוגוסט 7, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 אחרי ש-LDS יוציאו 757 כמו שצריך אני אצטרף בכיף כל הכבוד על הרעיון מקווה שייצא לפועל, אם תצטרך עזרה...
Ben Bezalel פורסם אוגוסט 7, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2006 אחרי ש-LDS יוציאו 757 כמו שצריך אני אצטרף בכיף כל הכבוד על הרעיון מקווה שייצא לפועל, אם תצטרך עזרה... אחי יש אחלה מרג' ל- 753 עם פאנל ערוך שמותאם ל- 753 של מתן ניומרק תנסה!