eliorzion פורסם אוגוסט 14, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2006 שלום מישהו כאן יכול להגיד לי בבקשה מתי הסימולטור fsx אמור לצאת בארץ? תודה רבה לעונים
GR27 פורסם אוגוסט 15, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2006 אני לא יודע לגבי ישראל אבל בעולם הוא אמור לצאת ב 3/10/06 לפי גיימספוט http://www.gamespot.com/pc/sim/microsof ... index.html :wink:
Tomer Haim פורסם אוגוסט 15, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2006 כן 3/10 ו 2/10 הם התאריכים שרשומים באתרים השונים, אבל: ההסיטוריה מלמדת: FS2004 יצא לאויר העולם ביוני או יולי 2003 (אם אני זוכר נכון) חיכינו וציפינו בהנחה שהסימולטור יהיה על המדפים שבוע-שבועיים אחרי... המתנה מורטת עצבים כי בזמן הזה מתחילות להופיע תמונות ואף תוספים מהסימולטור החדש ברחבי העולם ו-כלום, אין אפילו חשק לפתוח את FS2002.. אני עוד הייתי רגוע אבל אבא שלי היה על קוצים והתהלך במעגלים בבית כשנכנסנו לשבוע השלישי, כל היום טלפונים וברורים והבטחות של מיקרוסופט ישראל.. בסוף לפני שהסימולטור הגיע לחנויות הגדולות, מצאנו את FS2004 בחנות קטנה בת"א.. רק בספטמבר עם ההשקה , הסימולטור הגיע לחנויות הגדולות... היום, אחרי ועדת חקירה פנים משפחתית הוחלט שכבר השבוע נפעיל קשרים וטלפונים למיקרוסופט עם התאריך 3/10 ברקע ע"מ ובתקווה שמחדל כזה לא יתרחש שוב. היום יש לי נשק חדש שלא היה לי אז.. אז לא הכרתי את VATIL או VATSIM ונקודת ההנחה היתה שהביקוש לסימולטור מסתכם ב 7-10 אנשים בכל הארץ... אז כנראה שהיום המצב יהיה שונה.
GR27 פורסם אוגוסט 15, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2006 אני אגיד לך את האמת אחרי שטסתי בדמו זה ממש לא משנה לי אם זה יגיע באוקטובר נובמבר או דיצמבר, לא נראה לי שאני אצליח לטוס ב FSX בצורה חלקה עם המחשב שלי (ויש לי מחשב די טוב), ואני לא אקנה אותו ואתקין אותו רק כדי שתיהיה לי מצגת נחמדה ולא הרבה שונה מ FS9. אני בינתיים נשאר עם FS9 עד שאני אשמע תגובות מהחבר'ה פה שניתן לטוס בFSX גם עם מחשב ממוצע, בקיצור אני מאוכזב מהדמו של FSX !
Matan Solomon פורסם אוגוסט 15, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2006 אני אגיד לך את האמת אחרי שטסתי בדמו זה ממש לא משנה לי אם זה יגיע באוקטובר נובמבר או דיצמבר, לא נראה לי שאני אצליח לטוס ב FSX בצורה חלקה עם המחשב שלי (ויש לי מחשב די טוב), ואני לא אקנה אותו ואתקין אותו רק כדי שתיהיה לי מצגת נחמדה ולא הרבה שונה מ FS9. אני בינתיים נשאר עם FS9 עד שאני אשמע תגובות מהחבר'ה פה שניתן לטוס בFSX גם עם מחשב ממוצע, בקיצור אני מאוכזב מהדמו של FSX ! הבעיה של כולכם שלקחתם יותר מידי את הדמו, הדמו צריך לקחת אותו בערבון מוגבל בלבד, ותאמין לי שיהיו הרבה מאוד שינויים מהדמו לגירסה המלאה... אני בתור מייקרוסופט מהסיבה הזאת לא הייתי מפיץ בכלל את הדמו אבל זאת החלטה שלהם... בקיצור עזבו ת' דמו, צריך לחכות לגירסה המלאה ולראות איך היא תהיה...
GR27 פורסם אוגוסט 15, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2006 אני אגיד לך את האמת אחרי שטסתי בדמו זה ממש לא משנה לי אם זה יגיע באוקטובר נובמבר או דיצמבר, לא נראה לי שאני אצליח לטוס ב FSX בצורה חלקה עם המחשב שלי (ויש לי מחשב די טוב), ואני לא אקנה אותו ואתקין אותו רק כדי שתיהיה לי מצגת נחמדה ולא הרבה שונה מ FS9. אני בינתיים נשאר עם FS9 עד שאני אשמע תגובות מהחבר'ה פה שניתן לטוס בFSX גם עם מחשב ממוצע, בקיצור אני מאוכזב מהדמו של FSX ! הבעיה של כולכם שלקחתם יותר מידי את הדמו, הדמו צריך לקחת אותו בערבון מוגבל בלבד, ותאמין לי שיהיו הרבה מאוד שינויים מהדמו לגירסה המלאה... אני בתור מייקרוסופט מהסיבה הזאת לא הייתי מפיץ בכלל את הדמו אבל זאת החלטה שלהם... בקיצור עזבו ת' דמו, צריך לחכות לגירסה המלאה ולראות איך היא תהיה... מהניסיון שלי אין הרבה הבדל בין דמו לגירסה הסופית וכמובן שאני אשמח אם לא כך יהיה הדבר עם FSX אבל משום מה לא נראה לי ואני לא היחידי, אם תקרא חלק מהתגובות בפורום של AVSIM אתה תראה שזו ההיתרשמות של רוב האנשים.
Tomer Haim פורסם אוגוסט 15, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2006 לקחתי את הדמו למחשב ממוצע+ וביצעתי השוואה: בדקתי פריימים בנקודה מסויימת עם הגדרות מסויימות ב FS2004, אח"כ בדקתי באותה נקודה ועם אותן הגדרת ב FSX השוואה ניתן לעשות רק אם משווים אותם ערכים.. אז ככה: אם התמונה שרואים ב2 הסימולטורים זהה, (מבחינת כמות AUTOGEN וצפיפות סנרי + אפקטים) רק במצב זה.. FSX נותן קצת יותר פריימים מסכנה: הממשק של FSX וניצול המערכת ב FSX קצת יותר טובים אבל: רמת הצפיפות המירבית והגרפיקה + אפקטים ש FSX יודע לתת.. גדולה פי 3 מאשר הרמה של FS2004 לכן במצב בו כל הסליידרים יהיו עד הסוף ימינה, נקבל פי 3 פחחות פריימים ואין מה לעשות.. עד שיצאו מערכות חזקות יותר, רוב האוכלוסיה תשתמש בגרפיקה דומה או קצת יותר טובה ממה שהיה ב FS2004 ללא פגיעה בפריימים, מי שירצה מערב לזה, ישלם בפריימים. במה FSX פחות טוב: 1) בכל רמה של גרפיקה, לוקח ל FSX יותר זמן (פי 1.5) להטעין סנרי, כלומר כשמחליפים משדה לשדה, זמן ההמתנה ארוך יותר. 2) FSX לא מקבל יותר קבצע GAUGES שמסתיימים ב GAU (הם הרוב) אלה רק קבצי CAB שהם בפורמט XML... לקח לי יומיים להכין את הפנל של 172 בפורמט XML וגם עוד לא סיימתי.. מעניין מה עובר על היוצרים של התוספים המסחריים.. כנראה שנצטרך לטוס כמה חודשים במטוסים דיפולטיים או מטוסים פחות מורכבים.
Boeing744 פורסם אוגוסט 15, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2006 כן 3/10 ו 2/10 הם התאריכים שרשומים באתרים השונים, אבל:ההסיטוריה מלמדת: FS2004 יצא לאויר העולם ביוני או יולי 2003 (אם אני זוכר נכון) חיכינו וציפינו בהנחה שהסימולטור יהיה על המדפים שבוע-שבועיים אחרי... המתנה מורטת עצבים כי בזמן הזה מתחילות להופיע תמונות ואף תוספים מהסימולטור החדש ברחבי העולם ו-כלום, אין אפילו חשק לפתוח את FS2002.. אני עוד הייתי רגוע אבל אבא שלי היה על קוצים והתהלך במעגלים בבית כשנכנסנו לשבוע השלישי, כל היום טלפונים וברורים והבטחות של מיקרוסופט ישראל.. בסוף לפני שהסימולטור הגיע לחנויות הגדולות, מצאנו את FS2004 בחנות קטנה בת"א.. רק בספטמבר עם ההשקה , הסימולטור הגיע לחנויות הגדולות... היום, אחרי ועדת חקירה פנים משפחתית הוחלט שכבר השבוע נפעיל קשרים וטלפונים למיקרוסופט עם התאריך 3/10 ברקע ע"מ ובתקווה שמחדל כזה לא יתרחש שוב. היום יש לי נשק חדש שלא היה לי אז.. אז לא הכרתי את VATIL או VATSIM ונקודת ההנחה היתה שהביקוש לסימולטור מסתכם ב 7-10 אנשים בכל הארץ... אז כנראה שהיום המצב יהיה שונה. ההסטוריה מלמדת ש FS2004 יצא לחנויות בטורונטו ביום ההשקה. דאגתי מראש שיקנו לי את זה שם. קיבלתי אותו ליד בקופסת מתכת חביבה, שבועיים לאחר יציאתו
Matan Solomon פורסם אוגוסט 15, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2006 כן 3/10 ו 2/10 הם התאריכים שרשומים באתרים השונים, אבל:ההסיטוריה מלמדת: FS2004 יצא לאויר העולם ביוני או יולי 2003 (אם אני זוכר נכון) חיכינו וציפינו בהנחה שהסימולטור יהיה על המדפים שבוע-שבועיים אחרי... המתנה מורטת עצבים כי בזמן הזה מתחילות להופיע תמונות ואף תוספים מהסימולטור החדש ברחבי העולם ו-כלום, אין אפילו חשק לפתוח את FS2002.. אני עוד הייתי רגוע אבל אבא שלי היה על קוצים והתהלך במעגלים בבית כשנכנסנו לשבוע השלישי, כל היום טלפונים וברורים והבטחות של מיקרוסופט ישראל.. בסוף לפני שהסימולטור הגיע לחנויות הגדולות, מצאנו את FS2004 בחנות קטנה בת"א.. רק בספטמבר עם ההשקה , הסימולטור הגיע לחנויות הגדולות... היום, אחרי ועדת חקירה פנים משפחתית הוחלט שכבר השבוע נפעיל קשרים וטלפונים למיקרוסופט עם התאריך 3/10 ברקע ע"מ ובתקווה שמחדל כזה לא יתרחש שוב. היום יש לי נשק חדש שלא היה לי אז.. אז לא הכרתי את VATIL או VATSIM ונקודת ההנחה היתה שהביקוש לסימולטור מסתכם ב 7-10 אנשים בכל הארץ... אז כנראה שהיום המצב יהיה שונה. יאללה לך על זה תומר בכל מקרה אני בטוח לא ממהר לקנות את זה, יקח קצת זמן עד שואטסים בטח יתמוך בזה, ועד שיצאו כל מיני תוספים נורמליים וזה... בקיצור נחכה ונראה
ha5mvo פורסם אוגוסט 16, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2006 כן 3/10 ו 2/10 הם התאריכים שרשומים באתרים השונים, אבל:ההסיטוריה מלמדת: FS2004 יצא לאויר העולם ביוני או יולי 2003 (אם אני זוכר נכון) חיכינו וציפינו בהנחה שהסימולטור יהיה על המדפים שבוע-שבועיים אחרי... המתנה מורטת עצבים כי בזמן הזה מתחילות להופיע תמונות ואף תוספים מהסימולטור החדש ברחבי העולם ו-כלום, אין אפילו חשק לפתוח את FS2002.. אני עוד הייתי רגוע אבל אבא שלי היה על קוצים והתהלך במעגלים בבית כשנכנסנו לשבוע השלישי, כל היום טלפונים וברורים והבטחות של מיקרוסופט ישראל.. בסוף לפני שהסימולטור הגיע לחנויות הגדולות, מצאנו את FS2004 בחנות קטנה בת"א.. רק בספטמבר עם ההשקה , הסימולטור הגיע לחנויות הגדולות... היום, אחרי ועדת חקירה פנים משפחתית הוחלט שכבר השבוע נפעיל קשרים וטלפונים למיקרוסופט עם התאריך 3/10 ברקע ע"מ ובתקווה שמחדל כזה לא יתרחש שוב. היום יש לי נשק חדש שלא היה לי אז.. אז לא הכרתי את VATIL או VATSIM ונקודת ההנחה היתה שהביקוש לסימולטור מסתכם ב 7-10 אנשים בכל הארץ... אז כנראה שהיום המצב יהיה שונה. ההסטוריה מלמדת ש FS2004 יצא לחנויות בטורונטו ביום ההשקה. דאגתי מראש שיקנו לי את זה שם. קיבלתי אותו ליד בקופסת מתכת חביבה, שבועיים לאחר יציאתו or you can simply order it online.....
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 16, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2006 התרשמות ראשונית מהדמו, עם DEFAULT SETTINGS: א. NOTHING TO WRITE HOME ABOUT- יש שיפורים חזותיים אך החוויה החזותית דומה (עבורי 10,000 כוכבים, מכוניות נעות או שמש משתקפת במים אינם שיפור משמעותי) והשטח מזכיר לי FS9. המטוסים כנ"ל, לא ראיתי חידוש משמעותי אלא רק שיפורים קלים. VC טוב יותר אך נותרו לו הבעיות הבסיסיות. ב. קצב ריענון (FRAME RATE) בשני המטוסים הכבדים, בכל מיני מבטים באיזור שדה המוצא עם מזג אוויר מקוון הכולל עננות- סביר, במחשב בינוני לחלוטין. לא יורד מ- 20, מסוגל לשמור מעל 30 רב הזמן. ג. הרבה יותר משמעותי עבורי יהיה לטוס תקופה ממושכת ללא עזרים שונים, אין לי למשל מידע מתי SB יעבוד, כנ"ל לגבי התוספים שרכשתי ורק אתם אני טס. לקחתי את הדמו למחשב ממוצע+ וביצעתי השוואה:בדקתי פריימים בנקודה מסויימת עם הגדרות מסויימות ב FS2004, אח"כ בדקתי באותה נקודה ועם אותן הגדרת ב FSX השוואה ניתן לעשות רק אם משווים אותם ערכים.. אז ככה: אם התמונה שרואים ב2 הסימולטורים זהה, (מבחינת כמות AUTOGEN וצפיפות סנרי + אפקטים) רק במצב זה.. FSX נותן קצת יותר פריימים מסכנה: הממשק של FSX וניצול המערכת ב FSX קצת יותר טובים אבל: רמת הצפיפות המירבית והגרפיקה + אפקטים ש FSX יודע לתת.. גדולה פי 3 מאשר הרמה של FS2004 לכן במצב בו כל הסליידרים יהיו עד הסוף ימינה, נקבל פי 3 פחחות פריימים ואין מה לעשות.. עד שיצאו מערכות חזקות יותר, רוב האוכלוסיה תשתמש בגרפיקה דומה או קצת יותר טובה ממה שהיה ב FS2004 ללא פגיעה בפריימים, מי שירצה מערב לזה, ישלם בפריימים. במה FSX פחות טוב: 1) בכל רמה של גרפיקה, לוקח ל FSX יותר זמן (פי 1.5) להטעין סנרי, כלומר כשמחליפים משדה לשדה, זמן ההמתנה ארוך יותר. 2) FSX לא מקבל יותר קבצע GAUGES שמסתיימים ב GAU (הם הרוב) אלה רק קבצי CAB שהם בפורמט XML... לקח לי יומיים להכין את הפנל של 172 בפורמט XML וגם עוד לא סיימתי.. מעניין מה עובר על היוצרים של התוספים המסחריים.. כנראה שנצטרך לטוס כמה חודשים במטוסים דיפולטיים או מטוסים פחות מורכבים.
GR27 פורסם אוגוסט 17, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2006 קצת Flash על FSX http://www.microsoft.com/games/flightsimulatorx/flash נמחד מאוד. :wink: