Moshico Biller פורסם מרץ 11, 2004 דיווח פורסם מרץ 11, 2004 שלום! מחר יש מפגש ב 12 ולמרות כל ההסברים לא הבנתי איך להגיע! אני לא מבקש שיהיו 2000 הודעות מספיק ש 2 אנשים יגידו איך מגיעים ל פיינל 12 מהכניסה ימינה לכביש גהה מצומת מורשה! לאחר שפונים ימינה מצומת מורשה איך מגיעים בדיוק לפיינל 12?????? מודה מאד מושיקו בילר
Oren Geva פורסם מרץ 11, 2004 דיווח פורסם מרץ 11, 2004 אתה לא מבקש שיהיו 2000 הודעות?! אז למה יש!!!???!?!??!?!
gal_d פורסם מרץ 11, 2004 דיווח פורסם מרץ 11, 2004 אתה לא מבקש שיהיו 2000 הודעות?!אז למה יש!!!???!?!??!?! כי הוא כותב אותם!!!!!!!!!!!!!!!!
Itay Zecharia פורסם מרץ 11, 2004 דיווח פורסם מרץ 11, 2004 חחח....אני רואה שזה לא נגמר העניין הזה... אולי במקום להתחמק תענו לו כדי שלא יתווספו לפורום 2000 הודעות נוספות? חחח
Moshico Biller פורסם מרץ 11, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 11, 2004 חחח....אני רואה שזה לא נגמר העניין הזה...אולי במקום להתחמק תענו לו כדי שלא יתווספו לפורום 2000 הודעות נוספות? חחח אני התכוונתי שלא יהיו 2000 תגובות יותר נכון ותאמינו לי כגם כן אתם כבר הייתם יכולים לכתוב איך מגיעים במקום להתפלצף! הוא לא כותב הוא ככן כותב ועוד..... בעיה לענות בלי להאיר הערה מיותרת אורן?
E.Z פורסם מרץ 11, 2004 דיווח פורסם מרץ 11, 2004 חחח....אני רואה שזה לא נגמר העניין הזה...אולי במקום להתחמק תענו לו כדי שלא יתווספו לפורום 2000 הודעות נוספות? חחח אני התכוונתי שלא יהיו 2000 תגובות יותר נכון ותאמינו לי כגם כן אתם כבר הייתם יכולים לכתוב איך מגיעים במקום להתפלצף! הוא לא כותב הוא ככן כותב ועוד..... בעיה לענות בלי להאיר הערה מיותרת אורן? מושיקו היקר.. כבר שבוע שלם אתה מנדנד לפורום שלם על מיפגש שבד"כ כלל אנחנו מארגנים יום או יומיים לפני. פתחת 3 נושאים בנושא וכתבת 40 הודעות בתוכן אתה לא חושב שקצת הגזמת? ומילא אתה "יוזם" ארוע שבסופו של דבר אתה בעצמך לא יודע איך להגיע אליו אתה לא חושב שזה נראה קצת מצחיק? ואגב ההנחיות שנתנו לך באחד המקומות מדוייקים... בבקשה קום מהמיקלדת סגור את הפורום..פתח מפה בהתאם להנחיות שנתנו והכל יסתדר.. ותפסיק לשבת לחטיבה שלמה על הראש כי זה באמת מתחיל כבר לעצבן.
Moshico Biller פורסם מרץ 11, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 11, 2004 אני יודע שנתנו לי את ההוראות המדויקות! ולא רק אני יזמתי אלא עוד מישהו ואני כן ידעתי איך מגיעים אבל רציתי לוודא מכמה אנשים! ועוד באים איתי ילדים שיודעים איך להגיע אבל מה שמעצבן אותי פה שאורן גבע כל הזמן יש לו מה להעיר הוא פעם אחת לא יכול לענות תשובה כמו בנאדם כמו שצריך!!!!!!! ואני לא פותח 40 עם תספור זה אולי 5-6 הודעות וחלק גם על כל מיני דברים! נימאס שאני אומר משהו וכולם מתנפלים כאילו מה קרה וגם לא עשו פורום בשביל שהוא יהיה שקט בשביל זה יש פורום בשביל לשלוח הודעות ותאמין לי זה לא אמור להפריע לאף אחדדדדדד אז בבקשה!
Oren Geva פורסם מרץ 11, 2004 דיווח פורסם מרץ 11, 2004 מושיקו היקר. חשבתי לענות. אבל ויתרתי על זה. מעכשיו אתה חסום אצלי גם בפורום.