E.Z פורסם אוגוסט 17, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2006 בעקבות ההצלחה של הקורס הראשון אני מעוניין לפתוח באמצע ספטמבר קורס במיתקני אלעל שמיועד לכל מי שחושב שיש את הידע המתאים הקורס יכלול את החומר כמפורט בלינק + שידרוגים בעזרת הדרכות שתומר חיים יעביר אנשים המעוניינים יכולים לפנות במייל אל VATIL9@vatil.org אני מתנה את פתיחת הקורס במינימום של 10 -12 משתתפים (אין לי מושג לגבי מקסימום כרגע) בלינק כמובן שלא רלוונטי כל הדרישות של הפרוייקט וכמובן שאין בחינה http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 690#133690
E.Z פורסם אוגוסט 18, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 18, 2006 תשובות לשאלות שקיבלתי במייל - כרגע אין הגבלת גיל מי שאין לו ת.ז דרכון יספיק. הקורס יימשך כ - 4 מפגשים אחר הצהריים באמצע שבוע במיתקני אלעל
Matan Solomon פורסם אוגוסט 18, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2006 אלעד רק תגיב על המיילים שקיבלת בבקשה, בשביל שנדע שבאמת קיבלת אותם...
E.Z פורסם אוגוסט 30, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 30, 2006 אהלן נכון לעשיו בגלל התעניינות דלה בקורס (5 בלבד ) לא יתקיים נכון לעכשיו עמכם הסליחה.
mickey lip פורסם אוגוסט 30, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2006 אהלןנכון לעשיו בגלל התעניינות דלה בקורס (5 בלבד ) לא יתקיים נכון לעכשיו עמכם הסליחה. למה סליחה? על מה אתה מתנצל? אולי צריך להיות הפוך? מדהים . ככה גם היתה היענות לקורס ה737. הפרה רוצה להניק , והעגל לא רוצה לינוק. תאמת, לא מבין אתכם חברים, נותנים לכם פה הזדמנות להתמקצע על שני סוגי המטוסים הכי נפוצים בסימולטור, 737 ו767. נותנים לכם אפשרות להרגיש קצת אלעל ע"י שימוש במתקני ההדרכה שלהם, וקצת להרגיש טייסים אמיתיים ליום אחד( או יותר :wink: 9 ) , ועדיין אין היענות. אלעד טרח והשקיע הרבה זמן ומאמץ על מנת לבנות סילבוס ,הוא תורם מזמנו הפרטי, ועדיין אין היענות. בשום מקום אחר לא תקבלו הדרכה כזו ועוד בחינם ע"י מנהל צי 767 בואטיל . רן ואני הקדשנו שעות על מנת להרים את קורס ה737 לאויר,ולא היתה היענות רבה. לא מבין, באמת לא מבין. צברנו ידע וניסיון רב באלעל , וכל רצוננו הוא להעביר את הידע הזה אליכם חזרה בכדי שתוכלו להפיק את המירב מהפרוייקט הזה שאנשים מקדישים שעות מזמנם, הפרוייקט הזה שייך לכלל החטיבה , למרות שלא כולם שותפים לו .יכולנו לשמור את הידע לעצמנו ,אבל החלטנו לשתף גם אתכם, שיגענו את הגורמים הרלונטיים באלעל על מנת לקבל אישור להשתמש בכיתות הדרכת צוות אויר שלהם כבשלנו , ועל כך אני מודה בהזדמנות זו לקברניט אייל רובין. אולי בכל זאת החטיבה לא מוכנה עדיין ללכת צעד קדימה. או שאולי יש פה הרבה טייסים שכבר טסו לניו יורק , הונג קונג והשד יודע לאן, ואין בכלל מה ללמד אותם, הם יודעים הכל. או שבעצם , זה רק משחק עבורכם , ומה אנו משגעים אותם עם צק ליסטים ונהלים,"מי צריך את זה בכלל? תנו להינות ורדו מאיתנו". חבל, הפסד שלכם, רווח נקי של האשה והילדים. ופעם אחרונה שאתה מתנצל אלעד. אין לך על מה.
E.Z פורסם אוגוסט 30, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 30, 2006 ההתנצלות היא לאלה שכן התעניינו וציפו להגיע לקורס.
Ran Bonfil פורסם אוגוסט 30, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2006 מיקי בהחלט צודק, אני ממש הופתעתי שראיתי את מספר האנשים המצומצם שהגיעו לקורס 737, מיקי ורן עשו עבודה כ"כ רצינית, ועל כך מגיע להם כל הכבוד. זה שאנשים לא מתעניינים בכלל בנעשה, זה מפריע לי. ואני בטוח גם למי שמארגן את המפגשים ואת ההדרכות, לפתוח כיתה, להפעיל מוקאפ בשביל 5 אנשים, זה נראה קצת מצחיק, ביחוד שזה מוגש לכם על מגש של כסף בחינם, תאמינו לי, כל מפגש כזה שווה את הכל, יוצאים רק עם רווח נקי של למידה והנאה משולבת בצורה מושלמת. יום טוב
AaronDagan פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 אלעד, צר לי שקורס 2 767 לא ייתקיים עקב "אי-היענות". אתה יודע מה? ייתכן ובסך הכל "בשורה התחתונה" אני די מסכים עם רוב דבריו של מיקי ליפ: אולי בעצם תן להם את המכנה המשותף הנמוך ביותר, קרי: "תעזוב אותך מהשטויות וכו"......... אני אישית מצטער שזה לא יוצא לפועל. כל מי שלא מעוניין להתקדם ולהשתפר, שישחק ב"מונופול" ולא יפריע ברשת לאחרים. יום נעים ותודה על הרצון הטוב והנכונות להשקיע.
Or Netzer פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 אלעד,קרי: "תעזוב אותך מהשטויות וכו"......... יום נעים ותודה על הרצון הטוב והנכונות להשקיע. או כמו שאומרים אצלנו בקורס 737 עזובת'י באימש'ך :mrgreen:
Niv Malin פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 באמת האנשים האלה מגיעה להם כל התודה, מקדישים מזמנם הפנוי שבו הם יכולים במקום זה ללכת עם החברה לשבת בפאב והם מעדיפים במקום זאת לשבת באלעל וללמד אותנו חברי החטיבה... מסכים על כל אות ומילה שמיקי אמר! לצערי עצם העניין שאני גר בצפון ומערכת השעות המסיבית של כיתה יא מקשה עליי להגיע לקורס שיתקיים במהלך שנת הלימודים אבל חברי המרכז והסביבה נצלו זאת!! זה רק מעשיר אתכם! גם מאוד רציתי להשתתף בקורס 737/767 שהתקיים בקיץ אבל המלחמה הייתה יותר חזקה מהרצון שלי.... אני שומע מחברים שכן בקורס כמה שזה מוסיף להם ידע, וכמה שהקורס על רמה גבוהה ביותר, בקיצור המון המון תודה לכם מנחי הקורסים השונים אתם פשוט עושים עבודת קודש! ומקווה שלא תתייאשו וקבלו ממני את כל החיזוקים להמשך הפעילות שלכם ומקווה גם ביום מן הימים להשתתף בקורסים...
alon_a פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 לצערי עצם העניין שאני גר בצפון ומערכת השעות המסיבית של כיתה יא מקשה עליי להגיע לקורס שיתקיים במהלך שנת הלימודים אבל חברי המרכז והסביבה נצלו זאת!! זה רק מעשיר אתכם!גם מאוד רציתי להשתתף בקורס 737/767 שהתקיים בקיץ אבל המלחמה הייתה יותר חזקה מהרצון שלי.... פשוט הוצאת לי את המילים מהפה, מערכת השעות בתיכון מקשה על ההגעה לנתב"ג במיוחד כשאתם גרים בחיפה, גם אני תכננתי להשתתף בקורס ה737 שאותי אישית מאוד עיניין והיה לי חשוב אבל כמו שניב אמר המלחמה באמת הייתה חזקה יותר מהרצון שלי אני בכל מקרה רוצה להודות לכל מי שקיים ומקיים את הקורסים, התרומה שלכם היא ענקית וחבל שמי שיכול לנצל זאת לא עושה את זה
mickey lip פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 יודעים מה? אני זורק לכם תכדור עכשיו, תארגנו מקום+מקרן+ כמה שעות פנויות ואני בא אליכם לצפון להרצות. תחליטו אתם מה בא לכם, זרימת טיסה / אוטומציה בטיסה/ CRM . רק תארגנו מספיק אנשים כדי שלא נדבר לעצמנו. יאלה לעבודה.
Niv Malin פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 יאללה כל תושבי הצפון המעוניינים ליצור איתי קשר באימייל/מסנג'ר/הודעות פרטיות ונתחיל לגלגל עניינים!
E.Z פורסם אוגוסט 31, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 לצערי עצם העניין שאני גר בצפון ומערכת השעות המסיבית של כיתה יא מקשה עליי להגיע לקורס שיתקיים במהלך שנת הלימודים אבל חברי המרכז והסביבה נצלו זאת!! זה רק מעשיר אתכם!גם מאוד רציתי להשתתף בקורס 737/767 שהתקיים בקיץ אבל המלחמה הייתה יותר חזקה מהרצון שלי.... פשוט הוצאת לי את המילים מהפה, מערכת השעות בתיכון מקשה על ההגעה לנתב"ג במיוחד כשאתם גרים בחיפה, גם אני תכננתי להשתתף בקורס ה737 שאותי אישית מאוד עיניין והיה לי חשוב אבל כמו שניב אמר המלחמה באמת הייתה חזקה יותר מהרצון שלי אני בכל מקרה רוצה להודות לכל מי שקיים ומקיים את הקורסים, התרומה שלכם היא ענקית וחבל שמי שיכול לנצל זאת לא עושה את זה אתה קצת מוציאים את נושא ההגעה מפרופורציה - תיכון מסיימים בשעה 2-3 לנתב"ג יש רכבת לוקח גג שעה וחצי להגיע לשם, לקורס שלא יתחיל מוקדם יותר מהשעה 5 . תאמינו לי אם בקורס הקודם שי ביאנקי הגיע מאילת אז לחיפאים ולצפונים זה כסף קטן אפילו בשנת לימודים ועוד נוכח זה שהפרוייקט מתקיים על ימי לימודים ואנשים באים על חשבון שעות לימודים (מה כבר יש לילמוד בתיכון?). אז חאלאס אם התירוצים ועוד משהו שהיה לי בפנים : לפני כמה חודשים גם טענו שלפרוייקט הזה מגיעים רק מספר חברים "מקורבים" והוא לא פתוח לכולם הוא פתוח לכולם מעבר להשקעה בקורס וכל ההעברה של החומר אלעל סייעה לנו בכך שאפילו נתנתה לאחראי הציים- אנשים שלא עובדים בחברה ולא חלק מימנה- סיווג ביטחוני המאפשר להם להכניס אנשים לשם רק כדי שתילמדו- דברים שאין להם תקדים, שלא לדבר על זה שהתכנים עצמם עברו "בקרת אייכות" על ידי טייסים באלעל כדי שלא ילמדו אותכם שטויות כמו שמלמדים אתכם במקומות אחרים (ואפילו לפעמים לוקחים על זה כסף). צר לי על התקיפות לא כלפיך אלון - אבל אני גאה להגיד שבאותה נשימה אני מנצל את זה לכיסוי תחת לאותם אנשים שטוענים שהפרוייקט לא נתן כלום חוץ מאלה המעורבים בו- אז בפעם הבאה שזה קורה מה שנותר לי לעשות זה לדפוק העתק הדבק לאותו אחד ללינק של האשכול הזה. הנה מיקי זרק לכם את כפפה, אחת מיני רבות אני אבל אי בטוח שהוא ישאר בבית שלו מתחת לפיינל של ה"למדים"
אורח פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 הגזמת קצת , אלעד... מי שאומר לך שקשה לו להגיע, קשה לו להגיע. מה הסיפור הזה עם תירוצים או לא תירוצים, אתה קצת מוציא את העניינים מפורפורציה. מה הקשר לשי ביאנקי? כל אחד והיכולות שלו (וגם הרצון!) להגיע או לא להגיע. הכפפה של מיקי זה רעיון מעשי ומועיל. הביקורת שלך על מי מגיע ומי לא לא במקום. אני למשל, לא יכול להגיע (ותאמין לי שאני מאוד רוצה!). ואני לא גר בחיפה. אז מה? יש לי אישה, ו-עבודה 10 שעות ביום, ולימודים (תואר שני) ,ו-TFC להכין, ולהקה לנגן, וסמינרים להגיש עד סוף החודש, ועוד מליון דברים. תירוצים? לא עניינך. לא כל החיים זה FS ובתוך העולם של FS אני לא חיי בלבחור דווקא בהדרכות. אז לא מתאים לי הימים והשעות, ואני מניח שגם ימים ושעות אחרים לא יתאימו, אז אני מפסיד את זה, לא מגיע ועדיין כל הכבוד לכם על ההשקעה.
E.Z פורסם אוגוסט 31, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 הגזמת קצת , אלעד...מי שאומר לך שקשה לו להגיע, קשה לו להגיע. מה הסיפור הזה עם תירוצים או לא תירוצים, אתה קצת מוציא את העניינים מפורפורציה. מה הקשר לשי ביאנקי? כל אחד והיכולות שלו (וגם הרצון!) להגיע או לא להגיע. הכפפה של מיקי זה רעיון מעשי ומועיל. הביקורת שלך על מי מגיע ומי לא לא במקום. לא שופט ולא נעליים אני אומר שמי שרוצה זה אפשרי לא פחות ולא יותר. אם לא רוצים אז לא צריך את הזמן ננצל לדברים אחרים זה בסך הכל נועד לבוא להגיד: 1. הנה זה פתוח לכולם פשוט אין התעניינות 2. זה סותם אתם הפה לקולות ששמעתי לא פעם ולא פעמיים שרק מי שחבר של.... זוכה לקחת חלק בשת"פ הזה או בניגזרת זו או אחרת שלו.
אורח פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 בסדר, אז אם אין היענות עכשיו, תהיה פעם הבאה. לא קרה כלום...
E.Z פורסם אוגוסט 31, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 בסדר, אז אם אין היענות עכשיו, תהיה פעם הבאה.לא קרה כלום... חברה שלי תשמח זה בטוח :mrgreen:
Niv Malin פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 הי הי הי אלעד נסחפת חבל על הזמן!! אני מסיים מינימום ב-3 ורבע ומקסימום ב-6 בערב, מערכת עמוסה ביותר, גושי בחירה שונים, מועצת תלמידים, שעות נוספות, משלחות, בלאגנים מה לא?! וגם עוד לזכור שחוץ מהכל יש חברים וחברות ושעות פנאי שאני לא מוותר אליהם איתם! אין מצב שהשנה אני יכול לפספס שעורים כי כל שיעור שאני מפספס זה להשלים מלא חומר, וגם ככה אני יפסיד שיעורים בגלל משלחות וכל מיני דברים שקשורים ל"בונוסים" של הביה"ס.... וגם אם אני יבוא פעם, פעמיים יפספס פה שיעור שם שיעור זה לא יהיה משהו עיקבי, זה יוסיף ידע אני בטוח שכל מפגש מוסיף ידע אבל חבל שאני יהיה רשום ולא יבוא 3/4 מהמפגשים.... אז לפני שאתה זורק ככה ואומר לנו במילים אחרות שאנחנו אלה שמעצלים לבוא תחשוב פעמיים....
E.Z פורסם אוגוסט 31, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 הי הי הי אלעד נסחפת חבל על הזמן!!אני מסיים מינימום ב-3 ורבע ומקסימום ב-6 בערב, מערכת עמוסה ביותר, גושי בחירה שונים, מועצת תלמידים, שעות נוספות, משלחות, בלאגנים מה לא?! וגם עוד לזכור שחוץ מהכל יש חברים וחברות ושעות פנאי שאני לא מוותר אליהם איתם! אין מצב שהשנה אני יכול לפספס שעורים כי כל שיעור שאני מפספס זה להשלים מלא חומר, וגם ככה אני יפסיד שיעורים בגלל משלחות וכל מיני דברים שקשורים ל"בונוסים" של הביה"ס.... וגם אם אני יבוא פעם, פעמיים יפספס פה שיעור שם שיעור זה לא יהיה משהו עיקבי, זה יוסיף ידע אני בטוח שכל מפגש מוסיף ידע אבל חבל שאני יהיה רשום ולא יבוא 3/4 מהמפגשים.... אז לפני שאתה זורק ככה ואומר לנו במילים אחרות שאנחנו אלה שמעצלים לבוא תחשוב פעמיים.... כמו שאמרתי אני לא שופט- ואם אתה רוצה להיכנס לקטנות, אם באמת רוצים להוציא לפועל כזה קורס כיוון שאנחנו לא דבוקים לשום לו"ז כל שהו- אז מרחב התימרון הוא עצום אפשר לשחק עם הלו"ז שיתאים אולי לא לכולם אבל לפחות לרוב- דוגמא חיה הייתה בקורס הקודם שהייתי לחוץ לסיים אותו בזמן מ סויים ולכן הייתי צריך לעשות מפגש ביום שישי- ולא בבוקר אלא בצהריים ובסופו של דבר הרוב הסתדרו חלק עם טרמפים לפני זה ויעידו מי שהיה שם שווידאתי אחד אחד אם יכולים להגיע ואם הייתה לי בעיה קריטית את הפיתרון הייתי מוצא שיהיה שווה לכל נפש (מזל שלא הייתי צריך כי שעתיים אחר כך קיבלתי צו 8 :roll: ). דבר שני: פתאום מתעורר לי רוב דומם אחרי שהטופיק הזה היה לפני שבועיים בראש העמוד בלי שום שאלות בנושא מלבד השאלה שנשאלה מיליון פעם של : "עדיין אין לי ת.ז מה אני עושה?" וואללה יכולתם להגיד לפני והנה פיתרון בלי למצמץ: אפשר להעביר את זה לחגים שבאים עלינו לטובה חול המועד סוכות יש מספיק זמן אין בית ספר, יש תחבורה ציבורית מישהו חשב להעלות את זה? לבקש? לשאול? לברר? לרחרח בכיוון?- שום דבר ! ומי שלא יספיק וואללה חודשיים אחר כך חנוכה ר"ל.... חומר למחשבה..
אורח פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 הי הי הי אלעד נסחפת חבל על הזמן!!אני מסיים מינימום ב-3 ורבע ומקסימום ב-6 בערב, מערכת עמוסה ביותר, גושי בחירה שונים, מועצת תלמידים, שעות נוספות, משלחות, בלאגנים מה לא?! וגם עוד לזכור שחוץ מהכל יש חברים וחברות ושעות פנאי שאני לא מוותר אליהם איתם! אין מצב שהשנה אני יכול לפספס שעורים כי כל שיעור שאני מפספס זה להשלים מלא חומר, וגם ככה אני יפסיד שיעורים בגלל משלחות וכל מיני דברים שקשורים ל"בונוסים" של הביה"ס.... וגם אם אני יבוא פעם, פעמיים יפספס פה שיעור שם שיעור זה לא יהיה משהו עיקבי, זה יוסיף ידע אני בטוח שכל מפגש מוסיף ידע אבל חבל שאני יהיה רשום ולא יבוא 3/4 מהמפגשים.... אז לפני שאתה זורק ככה ואומר לנו במילים אחרות שאנחנו אלה שמעצלים לבוא תחשוב פעמיים.... רגע רגע רגע, אתה צודק ... יש לך חברים חברות ועיניינים ואנחנו ? סתם יושבים כל היום ומגרבצים מול המסך ויורדים עליכם שאתם לא מוצאים זמן להרשם לקורס שלא תמצאו כמותו בשום מקום אחר. אבל מה, אין לנו ילדים (מיקי ולי) אין לנו משפחות, חברים, סידורים ובכלל אנחנו מובטלים שכל היום אנחנו בים משתזפים ורק ממתינים שתרשמו לקורס כדי שנוכל להעביר עוד יום. חליק תרוצים, מי שבאמת רוצה ללמוד יעשה את הכל כדי להגיע (ראה ההשקעה המטורפת מצידו של שי) ותאמין לי שאחנו בוחרים יום ושעה שמתאימה לכולם. ד"א הקורס הנוכחי של ה 737, לא שכחנו אתכם ועינין האישורים מאחורינו, נשארה בירוקרטיה קטנה שתפתר במהלך השבוע ואז נתאם את האימונים המעשיים על המוקאפ באלעל. בינתיים שעורי בית. חזרה על דפי זרימת טיסה שמיקי חילק לכם, לא צריך לזכור בעלפה, רק לדעת מי ומתי ובמיוחד את התשובות ואת ה Callouts. הפתעה נחמדה תמתין לכם. תאום תאריכים יבוצע כרגיל באימיילים. רן.
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 לא יודע אם זה במקום, אך אני שלחתי מאיל לפני כחודש על בקשה להצטרפות לקורס 737 ועדיין ממתין לתשובה כלשהי, האם יש כבר רישום סופי?
Niv Malin פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 הי הי הי אלעד נסחפת חבל על הזמן!!אני מסיים מינימום ב-3 ורבע ומקסימום ב-6 בערב, מערכת עמוסה ביותר, גושי בחירה שונים, מועצת תלמידים, שעות נוספות, משלחות, בלאגנים מה לא?! וגם עוד לזכור שחוץ מהכל יש חברים וחברות ושעות פנאי שאני לא מוותר אליהם איתם! אין מצב שהשנה אני יכול לפספס שעורים כי כל שיעור שאני מפספס זה להשלים מלא חומר, וגם ככה אני יפסיד שיעורים בגלל משלחות וכל מיני דברים שקשורים ל"בונוסים" של הביה"ס.... וגם אם אני יבוא פעם, פעמיים יפספס פה שיעור שם שיעור זה לא יהיה משהו עיקבי, זה יוסיף ידע אני בטוח שכל מפגש מוסיף ידע אבל חבל שאני יהיה רשום ולא יבוא 3/4 מהמפגשים.... אז לפני שאתה זורק ככה ואומר לנו במילים אחרות שאנחנו אלה שמעצלים לבוא תחשוב פעמיים.... רגע רגע רגע, אתה צודק ... יש לך חברים חברות ועיניינים ואנחנו ? סתם יושבים כל היום ומגרבצים מול המסך ויורדים עליכם שאתם לא מוצאים זמן להרשם לקורס שלא תמצאו כמותו בשום מקום אחר. אבל מה, אין לנו ילדים (מיקי ולי) אין לנו משפחות, חברים, סידורים ובכלל אנחנו מובטלים שכל היום אנחנו בים משתזפים ורק ממתינים שתרשמו לקורס כדי שנוכל להעביר עוד יום. חליק תרוצים, מי שבאמת רוצה ללמוד יעשה את הכל כדי להגיע (ראה ההשקעה המטורפת מצידו של שי) ותאמין לי שאחנו בוחרים יום ושעה שמתאימה לכולם. ד"א הקורס הנוכחי של ה 737, לא שכחנו אתכם ועינין האישורים מאחורינו, נשארה בירוקרטיה קטנה שתפתר במהלך השבוע ואז נתאם את האימונים המעשיים על המוקאפ באלעל. בינתיים שעורי בית. חזרה על דפי זרימת טיסה שמיקי חילק לכם, לא צריך לזכור בעלפה, רק לדעת מי ומתי ובמיוחד את התשובות ואת ה Callouts. הפתעה נחמדה תמתין לכם. תאום תאריכים יבוצע כרגיל באימיילים. רן. רן כמו כולנו אני מרגיש בחטיבה ממש משפחה וכולם חברים טובים וכל אחד משקיע הרבה הרבה מזמנו הפרטי אם זה לפקח ואם זה לטוס ואם זה להעשיר אחד את השני בידע הרחב שיש לנו ונכון אני יעשה הכל כדי להגיע לתל אביב אני לא אחד עצלן שעושה בעיות מלעלות על אוטובוס/רכבת ויגיע לנתב"ג, אבל אני יודע שעניינים שלא תלויים בי לא יאפשרו לי להגיע.... ברור לי מאוד שאתם אנשים עסוקים (עבודה, משפחה, חיי חברה וכדומה) ועל זה כל תודתי שלמרות כל זאת אתם ממשיכים לנהל את החטיבה, לעשות קורסים ולהשקיע הרבה הרבה מזמנכם וגם אני יודע שלפעמים זה בא על חשבון דברים אחרים וכל אחד בחטיבה מעריך אתכם מאוד אפילו אם לא כולם מראים את זה... אני מוכן לעזור לכם בכל דבר שרק תרצו אם זה בלארגן דברים, אם זה בחומר לימודי ובכל דבר שרק אפשר אני מוכן לעזור (וכן אני לא מתכוון רק למילים אני מתכוון גם למעשים...) וגם לא הייתי צריך להכניס את העניין של החברים כי זה לא ממש קשור אם אני ידע שיש קורס אני ילך לקורס וישאיר את החברים לזמנים אחרים..... ואלעד העלה עניין מעולה שזה יכול להיות באחד החגים.... כמובן שיתאים לכם (מיקי, רן, אלעד ושר מארגני הקורס)... אני יודע שבסוכות אני טס למשלחת לבוסטון אבל אני בטוח שהרבה חברים מהחטיבה ישמחו להגיע למפגשי הקורס בסוכות או בכל חג אחר....
Matan Solomon פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 אולי כדאי לאחד את הקורס של 737 ו767 לקורס אחד ובהזדמנות אחרת עוד אחד ? בכל מקרה אני גר בקיסריה, אם יפתח קורס בחיפה או בנתב"ג זה כבר לא משנה לי, כמובן שהייתי מעדיף בנתב"ג אבל אני אשמח להגיע אם יפתח הקרוס בחיפה... נורא מבאס שיש היענות של רק 5 אנשים לקורס של 767, חשבתי שתהיה היענות הרבה יותר גדולה :?
Or Netzer פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 אולי כדאי לאחד את הקורס של 737 ו767 לקורס אחד ובהזדמנות אחרת עוד אחד ?בכל מקרה אני גר בקיסריה, אם יפתח קורס בחיפה או בנתב"ג זה כבר לא משנה לי, כמובן שהייתי מעדיף בנתב"ג אבל אני אשמח להגיע אם יפתח הקרוס בחיפה... נורא מבאס שיש היענות של רק 5 אנשים לקורס של 767, חשבתי שתהיה היענות הרבה יותר גדולה :? מזה לאחד 737 ו767 זה כמו לאחד הארלי וסוסיתא ביחד