ראם אדם פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 אוליי ניזום חברת תעופה וירטואלית חדשה (לא מין העולם המיתי) שמות כמו: Vatil airlines virtual israel open sky או לחלופין "שמים פתוחים" "שחקים" נתיבי אויר וירטואלים...... סתם רעיון יכול להיות.......לא?
Gadi L. פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 בן אני מאוד מעריך את היוזמה שלך! חבל שארקיע לא כל כך פתוחים לגבי דברים שהם לא מרוויחים מהם כסף. :? לא נורא! תמיד אפשר להקים את Westwinds Israel Airlines... אני כבר יכול לחשוב על צביעה...
matan פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 בן כל הכבוד לך על כל המאמצים! אני מאמין שאם קובי יכוון אותך לאנשים הנכונים בישראייר אתה תקבל את האישורים.
Shai B פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 שוב, כל הכבוד על היוזמה, פשוט רעיון מעולה, וחבל. אבל לגבי חברה מומצאת... אישית אני לא מעריך כאלה דברים, חברות מומצאות, לא בואטסים אז בטח שלא בואטיל... אישית אני לא אוהב את הרעיון, ואישית אני לא אצטרף לכזאת חברה, פשוט מהסיבה שלטוס ברשת ולהתחיל לראות בישראל [ובחו"ל, אבל בחו"ל זה כבר קיים] מטוסים של חברות שלא קיימות וצביעות מומצאות, פשוט לא יהיה כיף ודי יהרוס. זו דעתי. דווקא כדאי לנסות את ישראיר, תנסה וניראה, נקווה שיצא טוב. אבל לפני זה, בן, דבר איתי במסנג'ר.
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 א. אני בעד ריבוי חברות תעופה ישראליות וירטואליות, אך בעדיפות גבוהה יותר, הפעלת כאלה שעובדות כראוי. ב. בן נראה כי הגעת לכתובת הלא נכונה בחברה, כזו שלא חושבת. איני סבור שיש לארקיע עניין או יכולת להתערב אם מאן דהו יחליט לעשות שימוש בשם ובלוגו לטיסה וירטואלית. ליתר ביטחון, ניתן לשנות את השם מ- ARKIA ISRAEL AIRLINES למשהו כמו ARKIA INTERNATIONAL AIRLINES, ולציין בריש גלי באתר כי אין קשר לחברה המקורית. אם יפנו בעניין, כדאי להראות לפונה את המכתב ששלחו לך, בתקווה כי יתעשתו. Here is a serious question...what is your guys opinion about a fictional VA for Israel? Yes, I mean a imaginary Airline that I would make up... Because I would be making it up, no permissions would be needed from anyone but myself... I would consider doing this only if there is a demand for it.. so be honest here, would you be interested? (it would be an airline very much like arkia :mrgreen: )
Boeing744 פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 חבל אבל אני לא מבין מה הבעיה לפתוח VA בלי להשתמש בלוגו של ארקיע? האם גם על השימוש בשם שלהם בלבד צריך אישור מהם?? לא נשמע לי הגיוני... מישהו שמבין יותר בחוק ומשפט יכול להסביר קצת? ברור, יש לזה זכויות על השם. כמו להשתמש בשם קולה למשקה. א. בהקשר לכל מי שאומר "שילכו לחפש...", בין אם אתם צודקים וביען אם לא, לא נראה לי יאה לרשום את זה בפורום הזה, זה כמעט כמו לקלל אותם בני.....$%^&$%^$%^. גם אם הם טועים ולא מבינים בעיה שלהם. ב. בקשר לדברי אור, אולי ארקיע אכן שם רשום כ TRADEMARK, אבל קולה הוא לא שם רשום, סתם ככה לידיעה כללית. שים לב שכל החברות הקולה (RC,פפסי, קוקה קולה וכו') משתמשות בשם החברה+ המילה קולה. ג. נראה לי האמת שהשימוש בשם ארקיע כטיסה ברשת לא יפריע להם, כיון שאם זה היה מפריע להם, אז לסוויס היה מפריע שמאיר אריאל מזכיר את השם שלהם בשיר "טרמינל ז'טם איי לאב יו טרמינל....". לא זכור לי שסוויס רצו על זה זכויות, ככה ששוה לבדוק קצת את הנושא. בהקשר לכל המתחסדים למינהם , לא הבנתי את הקשר, והמרחק בין לנבל את הפה למה שאני כתבתי רחוק מאוד. אבל אם אתה נהנה להיות חסיד אומות העולם/ חתן פרס נובל לשלום עולמי/ ואחראי על כללי הנימוס + נשיא אגודת יפי הנפש , וממש , אבל ממש פגעתי בציפור נפשך, קבל את התצלותי. בעצם.... הכוונה לא היתה ספציפית אליך מיקי, בין היתר גם אליך. לא נראה לי הגיוני דמותר להגיד על חברת תעופה ותיקה "שילכו לחפש", אבל כשמישהו בפורום כותב דברים שעלולים להתפרש כקללות או כנאצות כלפי אדם מסוים זה אסור. בטח שלא יאה שייכתב ע"י אחד מחברי הצוות של החטיבה "מטומטמים" כאשר הכוונה מוכוונת באופן ברור אל אנשי ההנהלה בחברה. באשר למה שעופר כתב, אכן אני ממליץ לבן לשנות את השם כפי שהציע עופר. הרעיון יפה ויוסיף גוון נוסף לחטיבה שלנו.
אורח פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 אני לא חבר צוות יניב, ולא מייצג את החטיבה אלא את דעתי האישית בלבד. כיניתי אותם מטומטמים לא כקללה, אלא פשוט כאנשים שמחליטים החלטות מטומטמות. אולי היה מקום למנהלי הפורום למחוק את ההתבטאות הזו שלי, אכן היא עשויה להתפרש כקללה. יחד עם זאת, עקב חוויותי כלקוח בארקיע (שאינן קשורות לכאן, אל בהחלט משפיעות על אופי ההתבטאות שלי בכל הנוגע לחברה הזו), אין לי שום כוונה להתנצל בפניהם...
Boeing744 פורסם אוגוסט 22, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2006 אני לא חבר צוות יניב, ולא מייצג את החטיבה אלא את דעתי האישית בלבד.כיניתי אותם מטומטמים לא כקללה, אלא פשוט כאנשים שמחליטים החלטות מטומטמות. אולי היה מקום למנהלי הפורום למחוק את ההתבטאות הזו שלי, אכן היא עשויה להתפרש כקללה. יחד עם זאת, עקב חוויותי כלקוח בארקיע (שאינן קשורות לכאן, אל בהחלט משפיעות על אופי ההתבטאות שלי בכל הנוגע לחברה הזו), אין לי שום כוונה להתנצל בפניהם... לא שמתי לב שאתה רשמת עליהם מטומטמים, זה היה אור VATIL10, הוא רשם: "מטומטמים, לך על ישראייר". בכל מקרה, חבל שהפרויקט לא יצא לפועל.
mickey lip פורסם אוגוסט 22, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2006 אני לא חבר צוות יניב, ולא מייצג את החטיבה אלא את דעתי האישית בלבד.כיניתי אותם מטומטמים לא כקללה, אלא פשוט כאנשים שמחליטים החלטות מטומטמות. אולי היה מקום למנהלי הפורום למחוק את ההתבטאות הזו שלי, אכן היא עשויה להתפרש כקללה. יחד עם זאת, עקב חוויותי כלקוח בארקיע (שאינן קשורות לכאן, אל בהחלט משפיעות על אופי ההתבטאות שלי בכל הנוגע לחברה הזו), אין לי שום כוונה להתנצל בפניהם... לא שמתי לב שאתה רשמת עליהם מטומטמים, זה היה אור VATIL10, הוא רשם: "מטומטמים, לך על ישראייר". בכל מקרה, חבל שהפרויקט לא יצא לפועל. לדעתי הבנו את הפואנטה של השירשור. חלאס עם ה : "הוא אמר ככה , והוא ענה לו ככה". ממש גן ילדים. די.
Boeing744 פורסם אוגוסט 23, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 אני לא חבר צוות יניב, ולא מייצג את החטיבה אלא את דעתי האישית בלבד.כיניתי אותם מטומטמים לא כקללה, אלא פשוט כאנשים שמחליטים החלטות מטומטמות. אולי היה מקום למנהלי הפורום למחוק את ההתבטאות הזו שלי, אכן היא עשויה להתפרש כקללה. יחד עם זאת, עקב חוויותי כלקוח בארקיע (שאינן קשורות לכאן, אל בהחלט משפיעות על אופי ההתבטאות שלי בכל הנוגע לחברה הזו), אין לי שום כוונה להתנצל בפניהם... לא שמתי לב שאתה רשמת עליהם מטומטמים, זה היה אור VATIL10, הוא רשם: "מטומטמים, לך על ישראייר". בכל מקרה, חבל שהפרויקט לא יצא לפועל. לדעתי הבנו את הפואנטה של השירשור. חלאס עם ה : "הוא אמר ככה , והוא ענה לו ככה". ממש גן ילדים. די. מענין מיקי שאם האנשים שהיו רושמים את זה שמם הפרטי היה מושיקו או גדי או אני לא יודע מה, היו משהים אותם מיידית, אותך משום מה לא ראיתי שאפילו מחקו את השורה. מענין למה באמת אולי עושים לך פרוטקציה??? כדאי שתתחיל להירגע, אם לא היית מתבטא ככה,זה לא היה מתחיל להיות שרשור כזה!!! מענין אגב, למה לא מחקו את השורות שרשמת...
אורח פורסם אוגוסט 23, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 אני לא חבר צוות יניב, ולא מייצג את החטיבה אלא את דעתי האישית בלבד.כיניתי אותם מטומטמים לא כקללה, אלא פשוט כאנשים שמחליטים החלטות מטומטמות. אולי היה מקום למנהלי הפורום למחוק את ההתבטאות הזו שלי, אכן היא עשויה להתפרש כקללה. יחד עם זאת, עקב חוויותי כלקוח בארקיע (שאינן קשורות לכאן, אל בהחלט משפיעות על אופי ההתבטאות שלי בכל הנוגע לחברה הזו), אין לי שום כוונה להתנצל בפניהם... לא שמתי לב שאתה רשמת עליהם מטומטמים, זה היה אור VATIL10, הוא רשם: "מטומטמים, לך על ישראייר". בכל מקרה, חבל שהפרויקט לא יצא לפועל. לדעתי הבנו את הפואנטה של השירשור. חלאס עם ה : "הוא אמר ככה , והוא ענה לו ככה". ממש גן ילדים. די. מענין מיקי שאם האנשים שהיו רושמים את זה שמם הפרטי היה מושיקו או גדי או אני לא יודע מה, היו משהים אותם מיידית, אותך משום מה לא ראיתי שאפילו מחקו את השורה. מענין למה באמת אולי עושים לך פרוטקציה??? כדאי שתתחיל להירגע, אם לא היית מתבטא ככה,זה לא היה מתחיל להיות שרשור כזה!!! מענין אגב, למה לא מחקו את השורות שרשמת... גרוס תעשה טובה לעצמך ולכולנו, תעלה לאיזה 105 ותפסיק לבבלת.. תודה.
Boeing744 פורסם אוגוסט 23, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 אני לא חבר צוות יניב, ולא מייצג את החטיבה אלא את דעתי האישית בלבד.כיניתי אותם מטומטמים לא כקללה, אלא פשוט כאנשים שמחליטים החלטות מטומטמות. אולי היה מקום למנהלי הפורום למחוק את ההתבטאות הזו שלי, אכן היא עשויה להתפרש כקללה. יחד עם זאת, עקב חוויותי כלקוח בארקיע (שאינן קשורות לכאן, אל בהחלט משפיעות על אופי ההתבטאות שלי בכל הנוגע לחברה הזו), אין לי שום כוונה להתנצל בפניהם... לא שמתי לב שאתה רשמת עליהם מטומטמים, זה היה אור VATIL10, הוא רשם: "מטומטמים, לך על ישראייר". בכל מקרה, חבל שהפרויקט לא יצא לפועל. לדעתי הבנו את הפואנטה של השירשור. חלאס עם ה : "הוא אמר ככה , והוא ענה לו ככה". ממש גן ילדים. די. תתחיל לשבת קצת יותר בשקט אדון פינקלס ואולי תשהה את עצמך ועוד כמה מהצוות. תתחילו להתנהג לאנשים פה בצורה שווה, ולא לעשות אפליות בגלל שזה חבר טוב שלך מענין מיקי שאם האנשים שהיו רושמים את זה שמם הפרטי היה מושיקו או גדי או אני לא יודע מה, היו משהים אותם מיידית, אותך משום מה לא ראיתי שאפילו מחקו את השורה. מענין למה באמת אולי עושים לך פרוטקציה??? כדאי שתתחיל להירגע, אם לא היית מתבטא ככה,זה לא היה מתחיל להיות שרשור כזה!!! מענין אגב, למה לא מחקו את השורות שרשמת... גרוס תעשה טובה לעצמך ולכולנו, תעלה לאיזה 105 ותפסיק לבבלת.. תודה. כדאי רן שתירגע בעצמך ותפסיק לעשות פרוטקציות לחברים האישיים שלך
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 23, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 ננעל ויניב אני לא מבין מה אתה רוצה ממיקי, למה לדרדר את השרשור הזה ? לא שאני רוצה להצטדק פה אבל גם מיקי מקבל את שלו כשהוא חוטא בתאורים מיותרים: http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 2&start=21 אז הטענות שלך חסרות כל שחר...
E.Z פורסם אוגוסט 23, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 יניב- א.ירית לכיוון הלא נכון אם הפרוטקציות יבואו - אז זה יהיה מימני כי אני מנהל את הפורום הזה ולא רן ב. צר לי שאני הולך לשים רב בריח על דיון שמוערבים בו 3 חברים שלי- שיסכימו איתי כלל החברים עברו את גיל ארגז החול- אבל שצריך אז צריך- תקלה שלי שלא עשיתי את זה קודם דעתי אפשר לסגור את זה בצורה מתורבתת גם םא הייתה כאן אי הבנה. ג. תעשו טובה לעצמכם סגרו את זה במסודר בערוצים פרטיים- ולא בגלל שכאן אתם כבר לא יכולים אלא מסיבה אחרת- תבינו את זה לבד. מתנצל מראש אם פגעתי במישהו בדברים האלה- זה לא תענוג גדול נ' (נחשו מה זה אומר)